Máte skúsenosť s hojením jazvy po odstránení znamienka?
Ahojte, chcem sa spytat, ci niekto nema skusenost s odstranenim znamienka na tvari babatka. Ako sa rana hojila po odstraneni plastickym chirurgom? Moj maly sa narodil s vacsim znamienkom na lavom licku. Dakujem.
Ahoj, neviem ako je to u bábätiek ale mne kožná na kontrole znamienok ked som bola synom 14 rokov povedala že az ked bude mať po 16-ke cca, pretoze teraz by sa mu spravila jazva a rastla by s nim.ale v prípade ak by sa znamienko akokoľvek zhorsilo alebo by si ho strhol tak mám prísť hneď.pokial to nie je nutné tak ona to neodporúčala odstranovat.
aj my máme takú skúsenosť ako @svetlusska , @autorka kvôli tomu rastu jazvy sme to odložili, dcéra ma ešte len 7 rokov . Odporučili nám ale laser, vraj jazva minimálna . Zatiaľ ale neuvažujem ani nad tým
No nam kozna povedala ze u nas to nechcu robit malickym kvoli anesteze, ale ze treba ist do CR. Tak sme vybavili operaciu tam. Plasticky chirurg vravel, ze najlepsie je to v babatkovskom veku kvoli tuku na lickach, lepsie hojenie aj viditelnost jazvy po zahojeni. Tak len pre info.

Ahoj, neviem ako je to u bábätiek ale mne kožná na kontrole znamienok ked som bola synom 14 rokov povedala že az ked bude mať po 16-ke cca, pretoze teraz by sa mu spravila jazva a rastla by s nim.ale v prípade ak by sa znamienko akokoľvek zhorsilo alebo by si ho strhol tak mám prísť hneď.pokial to nie je nutné tak ona to neodporúčala odstranovat.