Odstránenie znamienka

4. júl 2022

Baby máte skúsenosti s odstránením znamienka na tvári? Zostane po ňom jazva?

mamamasama
4. júl 2022

U nás v rodine máme materské na tvári. Brat si ho dal odstrániť a nič nie je vidieť. Jemu ho dokonca vyrezávali. Nie laserom.

levantinka
4. júl 2022

Zalezi kde ti ho odstrania, ci normalne na chirurgii alebo na plastickej. Jazva ostane vzdy ale z plastickej bude ,krajsie urobena, menej viditelna. Casom vybledne a nebude skoro vidiet. Na chirurgii obycajnej nerucim ako ti to spravia. Tam si zvacsa nedavaju zalezat.

erika789
4. júl 2022

jazvyčka určite ostane mám odstánené na lícnej kosti dve znamienka robili mi to pred 10rokmi na chirurgii v BB jedno malé znamienko tú jazvu skoro vôbec nevidno ale tú po znamienku čo malo priemer cca 5mm tam trochu vidno jazvu všetko záleží aj od chirurga ktorý ako si dá na tom záležať. Kamarátka bola tiež tej to robili tuším v Nitre chvílu po mne ona má oveľa väščiu jazvyčku ako ja to mala menšie znaminenko

cimage
4. júl 2022

Mne odstranili na cele laserom a nevidiet. Mojej mame chirurgicky pred 20rokmi a tiez nic nevidiet. Teraz v lete ti nikto znamienko neodstrani, robi sa to na jesen, zimu, ked uz nie je tak slnecno.

7lenka11
4. júl 2022

mne vyberali pri oku, lebo neustále rástlo.. ostala drobná jazva, ktorá je viditeľná zblízka, nič hrozné.. odporúčam výber znamienok na plastickej chirurgii, kde si dávajú záležať aj na estetickom hľadisku, určite nie klasická chirurgia..

kinats
4. júl 2022

Odstranovali mi jedno v rozkroku, mini-jazvicka takmer nevidiet po cca roku. Dalsie na chrbte . Zostala skareda viditelna jazva, ako po zapichnuti noza a navyse sa na jej konci objavilo dalsie rychlo rastuce znamienko.