Môžem požiadať poisťovňu o zmenšenie prsníkov zo zdravotných dôvodov?
Ahojte mám veľké prsia E košík . Mám bolesti chrbtice bola som aj na operácii platničiek. Myslíte že by som mohla požiadať poisťovňu o zmenšenie prsníkov zo zdravotných dôvodov. Viete poradiť kam sa obrátiť.
Ahoj ja som treti den po zmenseni prsnikov v statnej nemocnici pani doktorka ktora ma operovala bola velmi mila a dala si zalezat.Je pravda ze som nemala tak zavazne komplikacie ako ty no mne to odporucil neurolog.Do nalezu napisal ze indikuje zo zdravotnych dovodou zmensenie prsnikov .S papierom som isla do nemocnici na plastiku doktorka ma prezrela dala termin prefotila papier.Som v dovere tam mi povedali ze nic ine nepotrebujem len ten papier kde to je odporucane a aby si to spravne vyfakturovala nemocnica a dolozila nalez.Urcite chod do toho drzim ti palce je to velka ulava.
@dadulka888 dobrý deň chcem sa spýtať, v akej nemocnici vám to robili a ako ste teraz spokojna ďakujem
Ahojte baby. Ja som stvrty den po zmenseni. Prosim, vy, ktoré ste to absolvovali, ako sa vam darilo prve dni v dodrziavani tych doporuceni? Ano, snazim sa spat iba na chrbte, velmi bojujem, ale ide to. Ale tie bezne veci okolo domacnosti, naozaj ste nic nerobili? Co hygiena? Cesanie? Ze nedvihat ruky vyssie ako po ramena, ale ked sa chcem ucesat, umyt tvar? Vybrat hrncek z kredenca, umyt a odložiť riad, dat prať...uf...kedze nemam nejake bolesti, vobec sa neviem uplne kontrolovat .. Ako ste to mali vy?
@mhlevica1 prosím aké veľké bolesti ste mali priamo po operácii? Dakujem

@lilinka24 ahoj
Ano som uplne maximálne spokojná ☺️
Na poslednej kontrole sa ma pan doktor pytal ci som spokojna, na jednom prse mam na uplnom konci podla neho malicky previs co ja nebadam ale k jeho dokonalosti ze by tam urobil mini upravu a ze ked chcem mi to opraví ☺️
Takze sla by som do toho zas a znova, najlepšie rozhodnutie v živote ☺️
Mam novy život ☺️