icon

Názory na vzhľad Zuzany Plačkovej po plastických operáciách

17. jan 2026

Máte ju radi ? Alebo nie? Aky mate nanu názor aj co sa týka vzhľadu? Mne sa veľmi páči po tých plastikach

Strana
z2
biba_18
17. jan 2026

a mne sa veľmi nepáči…

anjelok
17. jan 2026

Pre mna primitivna a jednoducha osoba.

anonym_30643c
17. jan 2026

Neviem si pomoct ale nieco mi na nej vadi.

minenkaa
17. jan 2026

Pre mňa ako každý iný a ano plastiky jej pomohli

ivik4
17. jan 2026

Nepoznam ju tak ju ani nemozem mat rada. Kazdopadne ju nesledujem, davno som prestala pretoze jej pribehy boli sama reklama. Jej vyzor ma nijak nepohorsuje , uz je asi spokojna so sebou tak je dobre. Vyzera lepsie ako predtym

anonym_d76dd7
17. jan 2026

@anonym_autor neviem, kto to je…ani ako vypada.

anonym_2ebe67
17. jan 2026

primitívna sedlana, tak ju vnimam, a aj ked jej vzhlad je lepsi ako v minulosti, stale je to taka socka, to, ze ma peniaze jej kredit nevylepsi, niektore veci si jednoducho za prachy nekupis, zumpa v nej ostala

sara07
17. jan 2026

viem že existuje lebo tu pisali o nej na mk ale nemám potrebuju ju ani sledovat ani vediet čo robí alebo nerobí ,

really8
17. jan 2026

@anonym_autor urcite vyzera lepsie po plastikach. A nech si tu hovori kto chce co chce je skvela podnikatelka co preda aj prd v konzerve. Sice cez pipinu ale vyuzila vsetky prilezitosti

anonym_f98039
17. jan 2026

to je kto?

biba_18
17. jan 2026

@really8 skvelého podnikateľa si síce predstavujem inak, ale že zarába je fakt… čo to má ale s jej výzorom?

anonym_37cbe2
17. jan 2026

@anonym_autor nesledujem ju, sledovala som , keď som mala ig pred 3 rokmi, bola blbšia roky rokúce dozadu, keď začínala. Má prezentáciu lepšiu, sem tam to dáva aj zmysel

Výzor sa mi nepáči vôbec, plus je cigaňa a tu rasu ja nemusím ,môže mať aj milióny

danica2711
17. jan 2026

primitívna, vychcaná umelina, a že skvelá podnikateľka? Zarábanie odrbávaním ľudí môže byť "skvelým podnikaním" fakt len na Slovensku...

really8
17. jan 2026
@biba_18

@really8 skvelého podnikateľa si síce predstavujem inak, ale že zarába je fakt… čo to má ale s jej výzorom?

@biba_18 to ze dokaze zarobit na vsetkom je fakt. To co robi robi mega dobre.

biba_18
17. jan 2026

@really8 ale stále neviem čo má s tým výzor? teda o tom bola otázka

jenn7
17. jan 2026
@really8

@biba_18 to ze dokaze zarobit na vsetkom je fakt. To co robi robi mega dobre.

@really8 ja ju tiez nemusim, ale to, ze dokaze predat aj ten prd v konzerve sa jej musi uznat. A preco by to nevyuzila, ked je dost ludi, co si tie jej sajrajty kupia.

pasomnica
17. jan 2026

Nie a škaredá je ako noc, mimo tých vyretušovaných, prefiltrovaných fotiek vyzerá reálne jak zrúda, nechápem, že toto môže niekomu prísť pekné, tie plastiky jej vôbec nepomohli

rozculena
17. jan 2026

@anonym_autor to si ty,Zuza?

iwesska
17. jan 2026

Zaraba na hluposti jednoduchych ludi. Je sikovna,to jej treba uznat.

oceanahory
17. jan 2026

Sleduju a ovdivuju ju naivni ludia, ktori si myslia, aka je uzasne sebestacna a z biedy skrz svoj "insta svet" zbohatla natolko, ze si zije svoj kralovsky zivot. Cele okolie BA vsak velmi dobre vie o jej biznise s drogami a luxusnymi prostitutkami, co je gro jej prijmu...nikto s nou ale nic nespravi, kedze je asi kazdemu jasne, aki vplyvni "pani" maju o jej sluzby zaujem 😉.

bomba36
17. jan 2026

Vôbec ma nezaujíma. Nie teda že by ma ostatní zaujímali.

anonym_1203ac
17. jan 2026

Páči sa mi,ako majú s Renem všetkých v paži

ivicatolic
17. jan 2026

@anonym_autor za tým bohatstvom určite nie je e shop , ani kaviareň..... všetci držia spolu...asi toľko

anonym_6fbdbc
17. jan 2026

@anonym_autor primitivna trollia tema. chodtte uz do riti

martinka13
17. jan 2026

Nemám ju rada, ale obdivujem, ako uplietla z ho.na bič. Brutálne dokázala využiť to, čo táto doba priniesla. Aj keď zrejme nevie ani do 3 narátať.

anonym_162a0d
17. jan 2026
@anonym_2ebe67

primitívna sedlana, tak ju vnimam, a aj ked jej vzhlad je lepsi ako v minulosti, stale je to taka socka, to, ze ma peniaze jej kredit nevylepsi, niektore veci si jednoducho za prachy nekupis, zumpa v nej ostala

@anonym_2ebe67 podľa tvojho vyjadrovania nie si o nič lepšia, úroveň takej 4. cenovej

roja01
17. jan 2026

Kde si ju mozem pozriet?

minenkaa
17. jan 2026
@roja01

Kde si ju mozem pozriet?

@roja01 na Donovaloch

anonym_2a55b1
17. jan 2026

Hlupy narod zozerie vsetko. Romky vedeli vzdy vsetko predat. Kamaratky dohodit za peniaze komukolvek. A potom sa suskalo vsade o drogach. A zrazu rozpravkove bohatstvo. Kolagen ti na to vsetko nezarobi. A ten hlupy narod ju obdivuje.

anonym_2ebe67
17. jan 2026
@anonym_162a0d

@anonym_2ebe67 podľa tvojho vyjadrovania nie si o nič lepšia, úroveň takej 4. cenovej

@anonym_162a0d a ty si jej obhajkyna, ci co? ona sama sa dehonestuje, a komentovat mozeme len to, co z nej vyjde, a to je obsah hodny zumpy

Strana
z2