Názory na vzhľad Zuzany Plačkovej po plastických operáciách
Máte ju radi ? Alebo nie? Aky mate nanu názor aj co sa týka vzhľadu? Mne sa veľmi páči po tých plastikach
Neviem si pomoct ale nieco mi na nej vadi.
Nepoznam ju tak ju ani nemozem mat rada. Kazdopadne ju nesledujem, davno som prestala pretoze jej pribehy boli sama reklama. Jej vyzor ma nijak nepohorsuje , uz je asi spokojna so sebou tak je dobre. Vyzera lepsie ako predtym
@anonym_autor neviem, kto to je…ani ako vypada.
primitívna sedlana, tak ju vnimam, a aj ked jej vzhlad je lepsi ako v minulosti, stale je to taka socka, to, ze ma peniaze jej kredit nevylepsi, niektore veci si jednoducho za prachy nekupis, zumpa v nej ostala
viem že existuje lebo tu pisali o nej na mk ale nemám potrebuju ju ani sledovat ani vediet čo robí alebo nerobí ,
@anonym_autor urcite vyzera lepsie po plastikach. A nech si tu hovori kto chce co chce je skvela podnikatelka co preda aj prd v konzerve. Sice cez pipinu ale vyuzila vsetky prilezitosti
to je kto?
@anonym_autor nesledujem ju, sledovala som , keď som mala ig pred 3 rokmi, bola blbšia roky rokúce dozadu, keď začínala. Má prezentáciu lepšiu, sem tam to dáva aj zmysel
Výzor sa mi nepáči vôbec, plus je cigaňa a tu rasu ja nemusím ,môže mať aj milióny
primitívna, vychcaná umelina, a že skvelá podnikateľka? Zarábanie odrbávaním ľudí môže byť "skvelým podnikaním" fakt len na Slovensku...
Nie a škaredá je ako noc, mimo tých vyretušovaných, prefiltrovaných fotiek vyzerá reálne jak zrúda, nechápem, že toto môže niekomu prísť pekné, tie plastiky jej vôbec nepomohli
Sleduju a ovdivuju ju naivni ludia, ktori si myslia, aka je uzasne sebestacna a z biedy skrz svoj "insta svet" zbohatla natolko, ze si zije svoj kralovsky zivot. Cele okolie BA vsak velmi dobre vie o jej biznise s drogami a luxusnymi prostitutkami, co je gro jej prijmu...nikto s nou ale nic nespravi, kedze je asi kazdemu jasne, aki vplyvni "pani" maju o jej sluzby zaujem 😉.
Páči sa mi,ako majú s Renem všetkých v paži
@anonym_autor za tým bohatstvom určite nie je e shop , ani kaviareň..... všetci držia spolu...asi toľko
@anonym_autor primitivna trollia tema. chodtte uz do riti
Nemám ju rada, ale obdivujem, ako uplietla z ho.na bič. Brutálne dokázala využiť to, čo táto doba priniesla. Aj keď zrejme nevie ani do 3 narátať.
primitívna sedlana, tak ju vnimam, a aj ked jej vzhlad je lepsi ako v minulosti, stale je to taka socka, to, ze ma peniaze jej kredit nevylepsi, niektore veci si jednoducho za prachy nekupis, zumpa v nej ostala
@anonym_2ebe67 podľa tvojho vyjadrovania nie si o nič lepšia, úroveň takej 4. cenovej
Hlupy narod zozerie vsetko. Romky vedeli vzdy vsetko predat. Kamaratky dohodit za peniaze komukolvek. A potom sa suskalo vsade o drogach. A zrazu rozpravkove bohatstvo. Kolagen ti na to vsetko nezarobi. A ten hlupy narod ju obdivuje.
@anonym_2ebe67 podľa tvojho vyjadrovania nie si o nič lepšia, úroveň takej 4. cenovej
@anonym_162a0d a ty si jej obhajkyna, ci co? ona sama sa dehonestuje, a komentovat mozeme len to, co z nej vyjde, a to je obsah hodny zumpy

a mne sa veľmi nepáči…