icon

Názory na vzhľad Zuzany Plačkovej po plastických operáciách

Včera o 14:45

Máte ju radi ? Alebo nie? Aky mate nanu názor aj co sa týka vzhľadu? Mne sa veľmi páči po tých plastikach

Strana
z2
biba_18
Včera o 14:51

a mne sa veľmi nepáči…

anjelok
Včera o 14:52

Pre mna primitivna a jednoducha osoba.

anonym_30643c

Neviem si pomoct ale nieco mi na nej vadi.

minenkaa

Pre mňa ako každý iný a ano plastiky jej pomohli

ivik4
Včera o 14:53

Nepoznam ju tak ju ani nemozem mat rada. Kazdopadne ju nesledujem, davno som prestala pretoze jej pribehy boli sama reklama. Jej vyzor ma nijak nepohorsuje , uz je asi spokojna so sebou tak je dobre. Vyzera lepsie ako predtym

anonym_d76dd7
Včera o 14:55

@anonym_autor neviem, kto to je…ani ako vypada.

anonym_2ebe67
Včera o 14:57

primitívna sedlana, tak ju vnimam, a aj ked jej vzhlad je lepsi ako v minulosti, stale je to taka socka, to, ze ma peniaze jej kredit nevylepsi, niektore veci si jednoducho za prachy nekupis, zumpa v nej ostala

sara07
Včera o 15:07

viem že existuje lebo tu pisali o nej na mk ale nemám potrebuju ju ani sledovat ani vediet čo robí alebo nerobí ,

really8
Včera o 15:14

@anonym_autor urcite vyzera lepsie po plastikach. A nech si tu hovori kto chce co chce je skvela podnikatelka co preda aj prd v konzerve. Sice cez pipinu ale vyuzila vsetky prilezitosti

anonym_f98039
Včera o 15:15

to je kto?

biba_18
Včera o 15:37

@really8 skvelého podnikateľa si síce predstavujem inak, ale že zarába je fakt… čo to má ale s jej výzorom?

anonym_37cbe2
Včera o 15:45

@anonym_autor nesledujem ju, sledovala som , keď som mala ig pred 3 rokmi, bola blbšia roky rokúce dozadu, keď začínala. Má prezentáciu lepšiu, sem tam to dáva aj zmysel

Výzor sa mi nepáči vôbec, plus je cigaňa a tu rasu ja nemusím ,môže mať aj milióny

danica2711
Včera o 15:48

primitívna, vychcaná umelina, a že skvelá podnikateľka? Zarábanie odrbávaním ľudí môže byť "skvelým podnikaním" fakt len na Slovensku...

really8
Včera o 16:06
@biba_18

@really8 skvelého podnikateľa si síce predstavujem inak, ale že zarába je fakt… čo to má ale s jej výzorom?

@biba_18 to ze dokaze zarobit na vsetkom je fakt. To co robi robi mega dobre.

biba_18
Včera o 16:21

@really8 ale stále neviem čo má s tým výzor? teda o tom bola otázka

jenn7
Včera o 16:21
@really8

@biba_18 to ze dokaze zarobit na vsetkom je fakt. To co robi robi mega dobre.

@really8 ja ju tiez nemusim, ale to, ze dokaze predat aj ten prd v konzerve sa jej musi uznat. A preco by to nevyuzila, ked je dost ludi, co si tie jej sajrajty kupia.

pasomnica
Včera o 16:25

Nie a škaredá je ako noc, mimo tých vyretušovaných, prefiltrovaných fotiek vyzerá reálne jak zrúda, nechápem, že toto môže niekomu prísť pekné, tie plastiky jej vôbec nepomohli

rozculena
Včera o 16:27

@anonym_autor to si ty,Zuza?

iwesska
Včera o 16:27

Zaraba na hluposti jednoduchych ludi. Je sikovna,to jej treba uznat.

oceanahory
Včera o 16:28

Sleduju a ovdivuju ju naivni ludia, ktori si myslia, aka je uzasne sebestacna a z biedy skrz svoj "insta svet" zbohatla natolko, ze si zije svoj kralovsky zivot. Cele okolie BA vsak velmi dobre vie o jej biznise s drogami a luxusnymi prostitutkami, co je gro jej prijmu...nikto s nou ale nic nespravi, kedze je asi kazdemu jasne, aki vplyvni "pani" maju o jej sluzby zaujem 😉.

bomba36
Včera o 16:30

Vôbec ma nezaujíma. Nie teda že by ma ostatní zaujímali.

anonym_1203ac
Včera o 16:43

Páči sa mi,ako majú s Renem všetkých v paži

ivicatolic
Včera o 16:47

@anonym_autor za tým bohatstvom určite nie je e shop , ani kaviareň..... všetci držia spolu...asi toľko

anonym_6fbdbc
Včera o 16:53

@anonym_autor primitivna trollia tema. chodtte uz do riti

martinka13
Včera o 16:57

Nemám ju rada, ale obdivujem, ako uplietla z ho.na bič. Brutálne dokázala využiť to, čo táto doba priniesla. Aj keď zrejme nevie ani do 3 narátať.

anonym_162a0d
Včera o 17:35
@anonym_2ebe67

primitívna sedlana, tak ju vnimam, a aj ked jej vzhlad je lepsi ako v minulosti, stale je to taka socka, to, ze ma peniaze jej kredit nevylepsi, niektore veci si jednoducho za prachy nekupis, zumpa v nej ostala

@anonym_2ebe67 podľa tvojho vyjadrovania nie si o nič lepšia, úroveň takej 4. cenovej

roja01
Včera o 17:57

Kde si ju mozem pozriet?

minenkaa
Včera o 17:58
@roja01

Kde si ju mozem pozriet?

@roja01 na Donovaloch

anonym_2a55b1
Včera o 18:41

Hlupy narod zozerie vsetko. Romky vedeli vzdy vsetko predat. Kamaratky dohodit za peniaze komukolvek. A potom sa suskalo vsade o drogach. A zrazu rozpravkove bohatstvo. Kolagen ti na to vsetko nezarobi. A ten hlupy narod ju obdivuje.

anonym_2ebe67
Včera o 19:07
@anonym_162a0d

@anonym_2ebe67 podľa tvojho vyjadrovania nie si o nič lepšia, úroveň takej 4. cenovej

@anonym_162a0d a ty si jej obhajkyna, ci co? ona sama sa dehonestuje, a komentovat mozeme len to, co z nej vyjde, a to je obsah hodny zumpy

Strana
z2