Odstránenie znamienka na tvári a možné následky
Máte niektorá skúsenosť s odstránením znamienka na tvári?
Mám dosť veľké znamienko na brade a začalo mi to tam zavadziat.Da sa to odstrániť?Ostane po ňom jazva?

Povie ti kožná, musí ho skontrolovať a podla toho ti ho buď rovno odstráni alebo ta pošle na chirurgiu.
Už nie odstraňovanie celkom šetrná záležitosť 🙂
Už nie odstraňovanie celkom šetrná záležitosť 🙂
@denisa_deniska nechapem..
Pekne ti to urobia, neboj
Toje bradavica nie znamienko
Otazocka pomimo...si si ista, ze je to znamienko?
Mala som nieco podobne, tiez som myslela, ze je to znamienko. Dr povedala, ze je to fibrom a dala mi to prec laserom. Bola to par sekundova zalezitost
Taketo mal moj muz, zmenilo v polovici farbu a smykli to laserom hned prec. Ziadna jazva.
Určite sa to odstrániť dá. Ak by to bolo znamienko a nad 4mm tak ti to vyberú chirurgicky (menšie vyberajú laserom). Ja som mala dva väčšie asi okolo 8mm, bola som na súkromnej chirurgickej plastickej ambulancii - ostala mi mini jazvička, ktorá časom zbelela a nevidno ju. Viditeľnosť po bude záležať od veľkosti.
Odstránia ti bradavicu na chirurgii. Nebudeš mať jazvu. Lekár po vybraní stehov ti povie kedy si to budeš potierať repíkovou masťou. Aj skorocelová masť je OK ale od súkromníka.
Určite sa to odstrániť dá. Ak by to bolo znamienko a nad 4mm tak ti to vyberú chirurgicky (menšie vyberajú laserom). Ja som mala dva väčšie asi okolo 8mm, bola som na súkromnej chirurgickej plastickej ambulancii - ostala mi mini jazvička, ktorá časom zbelela a nevidno ju. Viditeľnosť po bude záležať od veľkosti.
@pau_linka Mám to od narodenia a rokmi to rástlo tak asi znamienko.
@lenkakravcova To väčšie má aj 1cm len takto na foto to není dobré vidno.
A teda mám ísť na kožnú a ona ma usmerní ako ďalej?
Ku kožnej treba výmenný lístok?
Áno, choď ku koženej a ona ti povie - ak to chceš odstrániť zdarma. Ale rátaj s tým, že na chirurgiu sa čaká. Napr v Košiciach 2-3 mesiace.
Ak si zvolíš súkromnú plastickú ambulanciu, tak tam to do týždňa odstránia aj s vyšetrením. Len zaplatíš okolo 120€ (v KE bola taká cena za odstránenie 3ks - podľa vlastného výberu ak ich máš viac - samozrejme ti vyšetria či a ako ich odstrániť).