Operácia nosa počas menštruácie
Ahojte . Čaká ma operácia nosa . Mám problém že mi vychádza na zákrok menzes . Je možné mať pri operácii hygienicku vložku alebo len tampóny . Pretože ja tampón neznesiem mám bolesti po ňom . Alebo mám pomocou antikoncepcie menzes posunúť? Máte skusnosti s tým niekto ? Ďakujem za odpoveď.
@zuzanamal ja keď som išla na plánovanú operáciu tak som sa na to pýtala a Dr povedal ze samozrejme lepšie ak nebudem mat vtedy ale nie je to kontraindikácia môžu operovať len to bude pre mňa nepohodlne a nepríjemnejsie v nemocnici. Najlepšie zavolaj a opytaj sa
Ak berieš antiku, tak si menzes posun. Ja to robím tak, že beriem o týždeň dlhšie a potom robím pauzu
Napísala som Dr. Či si to mám oddialiť lebo riešim iba ten tampón ja ho neznesiem keby sa jedná o vložku je mi to fuk.
@zuzanamal Ja som si pred vstupom do operačnej sály (pri operácii nosa) musela vyzliecť komplet všetky svoje veci a dali mi len tú nemocničnú košeľu. Čiže tam by bol možný jedine tampón. Najlepšie informovať sa priamo v zariadení...
Lepsie,ak by si m.nemala,vykon moze byt bolestivejsi pre teba a cas tesne po operacii bude menej komfortny.Ale nie je to kontraindikacia a aj nohavicky ti dovolia,ak povies kvoli comu.Ver,ze je x pacientiek,ktore sa ani nepriznali na orl,ze maju m. a operovali ich.
Za mna isto nie a hlavne ked ti začal
ja som to mala katastrofa aj som na to v den operácie upozornila ze som ho dostala hoci prisiel
Menzes skor . Oni ze nevadi no mala som problemy pri operacii im to velmi krvácalo aj po operacii ns izbe liekx od bolesti nezaberali tie sliznice tym menzesom hruza no a doba hojenia tiez to poznačilo ….. u mna pohuzial musela byt reoperacia mala som problemy za mna nikdy viac sukrovma klinika a tu ma b tedy opetoval Mudr. Mrazik piestany a vela ludi mi ho odporučilo …. Nikdy. Potom som bola na konzultácii u Mudr. Peter Rác nemocnica povazska bystrica ..ten mi povedal ze zasadne nie . Mozno keby uz ozaj menzes koncil a je slabučký vtedy by do toho isiel ked by bolo ze ozaj nutne . Ale za neho nie vtedy neoperuje. A on ma potom zoperoval na výbornú vsetko mi pripravoval a proste dsl ma dokopy a nehovoriac o jeho prístupe po operacii a sestričiek od infúziky ns zaciatku po operacii infuzky atb do zily 24 hod a pri odchode domov výbava atb domov vsetko riadne vysvetlili ako sa starat o nos čo sa moze stat čo nie kedy o tyzden kontrola . Max spokojnost
Ja som prežila operáciu prsia a nos v jednom a mala som tesne pred menzesom . Začal mi dva dni po operácií a žijem . Lieky mi zabrali normálne . Ono je to o tom ako sa človek nastavý v hlave . Ja neriešim menzes cez operáciu ale tampón to je jediná vec ktorú neznesiem .

@zuzanamal keď budeš mať menzes tak ťa nebudú operovat.