icon

Plánovaná plastika nosa v Istanbule: Ako zvládnuť strach z narkózy?

katka3212
Dnes o 19:51

Ahojte, budem mat prvý x narkozu a plastiku. Mám 2 male deti a bojím sa, že už sa nezobudim. Tak veľmi sa bojím, že si už namyslam že zomriem, že tie myšlienky mám preto, že sa ma niekto snaží pred tým ochrániť a že tam nemám ísť. Ja strašne chcem ísť. Ale proste moje myšlienky beriem tak, že to je znamenie že nemám ísť… bojím sa, že sa už nezobudim … že práve ja budem ta jedna ktorá zomrela. Zviera ma pri hrudi, a neviem sa toho strachu zbaviť. Čo mám robiť ? Strašne ten nos chcem ..

anonym_d9b5d7
•
Dnes o 20:02

Tak si daj spraviť plastiku nosa v Európe, u lekára, ktorý nemá pochybný diplom a nebudeš mať také stavy.

katka3212
autor
•
Dnes o 20:08
@anonym_d9b5d7

Tak si daj spraviť plastiku nosa v Európe, u lekára, ktorý nemá pochybný diplom a nebudeš mať také stavy.

@anonym_d9b5d7 mala som mat prvé na SVK, a stavy boli take iste.

anonym_89f9be
•
Dnes o 20:09
@katka3212

@katka3212 nechoď čo si?

betulinka1
•
Dnes o 20:10

@katka3212 tak prva by si nebola ale pocity su v pohode. Je to uplne normalny strach a uzkost.

anonym_d9b5d7
•
Dnes o 20:12
@katka3212

@katka3212 tak si to nedávaj robiť a naozaj nie v Turecku. Keď si viac pogoogliš, tak zistíš, že dobrú prácu odviedli tamojší lekári skôr sporadicky a náhodne.

anonym_ad09ce
•
Dnes o 20:57

Pre mna dost zvlastne mat male deti a riskovat zdrav, komplikacie niekde v Turecku, ked uz bolo popisanych x clankov ako tam dogabali zdrav. starostlivost.
A inak pri 2 detoch by si uz mohla zacat mat rada samu seba a uvedomit si, ze nikoho tvoj nos naozaj nezaujima. Nevidim dovod absolvovat narkozu a operaciu, ktora nie je nevyhnutna.

catherin4
•
Dnes o 21:03

A kolko to v tom Turecku vyjde?

anonym_6b9511
•
Dnes o 21:07

to je len uzkost, skor by som sa bala, aby mi neurbili nejaky maly smiesny frnak dohora