Plastická operácia pŕs po pôrode: kedy a kde?
Ahojte baby. Tie, co mate plastiku prs, tak kedy ste sa objednavali po porode. A kolko trva kym Vam to urobia od tel. objednania az po samotny zakrok? A viete doporucit aj nejaku kliniku? Ďakujem 😉😊😊
@ema234 Ja viem tak že sa 6mes od ukončenia dojcenia nerobi nič, lebo prsia prechádzajú veľkými zmenami.
Osobne ri radim toez pockat. Mne dojčením vznikla velka asymetria, bola som rozhodnutá že jedine plastika to vyrieši. Čakala som teda pol roka a normálne som bola prekvapená že sa mi to pekne samo upravilo a stiahlo. Takze som sa plastike vyhla, aj keď som nemyslela že to vôbec bude možné bez
@ema234 tu baby riesia upravu prs, aj po porode a dojceni. Tiez nad tym rozmýšľam az uvidim co ostane po dojceni 😅
https://www.modrykonik.sk/group/2363/
Baby vas obdivujem. Ja mam tiez vselijake. Ale strach je u mna vacsi 🤣🤣 takmer 7 rokov dojcenia urobilo svoje. Ale mala som aj silny zapal. Rezany prsnik a vtedy som si povedala nikdy viac.
Baby vas obdivujem. Ja mam tiez vselijake. Ale strach je u mna vacsi 🤣🤣 takmer 7 rokov dojcenia urobilo svoje. Ale mala som aj silny zapal. Rezany prsnik a vtedy som si povedala nikdy viac.
@anonym_fedead ja som si chcela dopriat zmensenie po 4 detoch, no cakam piate a mam 43 rokov, ako sa poznam, budem dojcit zo 2 roky, tak mozno na 50-ku si doprajem, ak teda sa odhodlam. Bojim sa ale keloidnych jaziev, po znamienku mi na hrudi ostala fakt velka skareda jazva, tak neviem, co bude horsie...a este sa obavam znizenia citlivosti, ked si predstavim, ze sa presuva cela bradavka uplne prec. Joooj...🫣
mne museli rezať prsník kvôli mliekovodu, dobrovoľne by som na operáciu nešla, sú to veľké bolesti a jazva, odvtedy ma to bolelo pri každom cykle, blízko jazvy sa mi urobili veľké cysty, trápila som sa s tým dosť dlho (viackrát punkcia cýst), trochu sa to zmiernilo menopauzou, kedy už nemám menzes a také strašné tlaky v prsníkoch, ale teda operáciu dobrovoľne radšej nie
@ema234 Ja som bola dva roky po dojčení,keď mal syn 3 roky. Bola som u Červeňa v BB. Ale to bolo pred 19 rokmi. V lete moc tieto zákroky nerobia,viem,že uňho sa čaká aj pol roka.
Ja som nemala žiadne problémy nikdy. Po operácii akurát bolo ťažko dvíhať ruky a zdvihnúť sa z postele. Čiže veci v kuchyni z horných skriniek som si dala na linku a pri posteli som mala stoličku,o ktorú som sa chytila pri vstávani. Ja mám rez po pazuchami,nikdy nič,žiadny problém. Potom som ešte po 8 rokoch porodila dvojičky,prsia mám stále pekne.
@anonym_fedead ja som si chcela dopriat zmensenie po 4 detoch, no cakam piate a mam 43 rokov, ako sa poznam, budem dojcit zo 2 roky, tak mozno na 50-ku si doprajem, ak teda sa odhodlam. Bojim sa ale keloidnych jaziev, po znamienku mi na hrudi ostala fakt velka skareda jazva, tak neviem, co bude horsie...a este sa obavam znizenia citlivosti, ked si predstavim, ze sa presuva cela bradavka uplne prec. Joooj...🫣
@anonym_b65045 zavidim. Ja mam male prsia a konecne som sa rozhodla pre razny krok , pretoze aj tie male prsia klesaju a nepaci sa mi to. Kojit sa nechystam kedze som nemala mlieka nikdy vela. Ale aai treba sa objwdnat skor, aj po porode ako cakat asi zas dalsi polrok.

Mozem sa pripojit? Dakujem. Tiez rozmyslam nad plastikov. No moje dvojicky uz maju 13 rokov. Kolko vas to stalo? Bol niekto v ZV?