Plastická operácia viečok
Ahojte, máte niektorá urobené viečka? Mne v poslednom období strašne padli, mám pocit ťažkých oči, je to dosť viditeľné, mám 33... Koľko to stojí? Prepláca niečo aj poisťovňa? Vďaka
ahoj poisťovna prepláca len ked to má vplyv na zdravie - zasahuje ti do očného nervu a pod avšak je s tým kopa papierovačiek a musiš ist tam kam ti povedia
ja som bola na konzultácii cena bola 900€ v Ba avšak doktorka vravela že zakrok nieje potrebný nakoľko o pár rokov to bude potrebné znovu tak mám počkať lebo to nieje také zlé 🙂 a to mám 35r
neprepláca nič, stojí to od 650 Eur vyššie a 33ročnej to nikto príčetný neurobí
@sasa1310 Vhodnost op hornych viecok nie je otazkou veku ale genetiky. Posudit stav viecok autorky by mal posudit plasticky chirurg.
Najlepšie si to zaplatiť sám u niekoho renomovaného. Cena je od 600 eur do cca 1000 eur. Najlepší sú napr mudr. Lopatková a nie je to nijak limitované vekom a kľudne môžeš byť vhodný adept aj v 20tke...
Nemusia to byt viečka, ale tlačiť na oči môže padnuté obočie. Ono záleží čo ti povedia na konzultácii a tiež záleží aký tvar očí máš. Či sú problém samotné viečka alebo treba browlift.
@sasa1310 ale spraví. Niektore maju padnute viečka v 25 tke. A spravia im to. 😂 Nespravia to vtedy keď to nieje potrebné z vizualneho hladiska. Nie vekoveho prepana....
@lindayaaa tak keď mne robili, tak mi môj Mudr. povedal, že on menej ako 35 ročným to nerobí. Nakoľko sa blefaroplastika odporúča v živote len 2x. A väčšinou po 10 rokoch je to na opakovanie zákroku. Skús sa informovať svojho plastického chirurga či urobí aj 25-ročnej blefaroplastiku, ako tvrdíš
@lindayaaa tak keď mne robili, tak mi môj Mudr. povedal, že on menej ako 35 ročným to nerobí. Nakoľko sa blefaroplastika odporúča v živote len 2x. A väčšinou po 10 rokoch je to na opakovanie zákroku. Skús sa informovať svojho plastického chirurga či urobí aj 25-ročnej blefaroplastiku, ako tvrdíš
@sasa1310 robia aj u tak mladých pacientok, pokiaľ tam je indikácia. Tvrdiť o nejakom zákroku, zvlášť o blefaroplastike, že sa vykonáva len od istého veku je úplne nesprávne v dnešnej medicíne.

neprepláca nič, stojí to od 650 Eur vyššie a 33ročnej to nikto príčetný neurobí