Pôžička na opravu plastickej chirurgie
Ahojte,chcem sa opýtať baby či ste niektorá brali pôžičku na plastiku?
Ide o to že som po zlej plastike,ktorá nedopadla vôbec dobre,práve naopak veľmi zle kde mám zápal,neodstránene vštichy a časte bolesti...
Bola som sa opýtať iného plastického chirurga(overeného,najlepšieho) ktory za opravu pýta dvojnásobok.A tie peniaze nemám.
Kvôli tomu všetkému čo prežívam by som tu operáciu chcela čím skôr,a tak uvažujem o pôžičke.
Aké máte NATO názor ?
@anonym_autor záleží o sumu
Skúšali ste sa pýtať niekde v okolitých štátoch ? Samozrejme všetko dôkladne overiť
Ale keď vedia spraviť zuby a čo mne sa vkuse objavujú turecké operácie zvážila by som možnosť
Tipujem že nebude málo čo pýta slovenský plastický
Zvážte všetky možnosti
Hlavne rátaj aj s variantou, že aj ten najlepší chirurg to neopraví a nie je to posledná operácia.
Či by som si požičiavala cca 5-8 tísíc eur ? AK kvôli zdraviu tak kľudne, ak je to ale najmä o estetike, tak určite nie. Najmä keď hovorím, nemusí to dopadnúť na 100% dobre a nebude to len jedna operácia.
Hlavne rátaj aj s variantou, že aj ten najlepší chirurg to neopraví a nie je to posledná operácia.
Či by som si požičiavala cca 5-8 tísíc eur ? AK kvôli zdraviu tak kľudne, ak je to ale najmä o estetike, tak určite nie. Najmä keď hovorím, nemusí to dopadnúť na 100% dobre a nebude to len jedna operácia.
@procrastique ide samozrejme o zdravie ale aj o estetiku.Proste oboje. 6.000€ cca :/
Kvôli zdraviu áno, kvôli estetike nie. To by som radšej setrila
Kvôli zdraviu áno, kvôli estetike nie. To by som radšej setrila
Ide o oboje,len mám strach v živote som nepýtala žiadnu pôžičku
Ak ide o zdravie ano, ak je to nos strašne spravený, ak prsia tak tam to opravia ale jazvy budú ešte horšie, záleží čo kde a ako podľa toho by som sa zariadila, však napíš konkrétne čo ci to vyzerá desivo, ináč pôžičku kvôli tomu no neviem, musíš vedieť či to to stojí za to
@anonym_autor a nemôžeš reklamovať tú pôvodnú?
A neskúšala si sa spýtať na reoperaciu o pôvodného lekára? Predsalen vie najlepšie čo a ako robil. Pripadne musel vidieť že to zle spravil a žiadať vrátenie adekvatnej sumy
A neskúšala si sa spýtať na reoperaciu o pôvodného lekára? Predsalen vie najlepšie čo a ako robil. Pripadne musel vidieť že to zle spravil a žiadať vrátenie adekvatnej sumy
@anonym_329b39 po dvoch operáciách som u pôvodného,kde som bola no a to ešte viacej zničil.Od vtedy mi začali bolesti,zápal atď.
@anonym_329b39 po dvoch operáciách som u pôvodného,kde som bola no a to ešte viacej zničil.Od vtedy mi začali bolesti,zápal atď.
@anonym_autor 6000? Veď to je smiešna pôžička, keď si normálne zamestnaná.
Ano zobrala ,bez rozmýšľania a doktora by som riešila s právnikom
@anonym_autor to je mala suma....to zvladnes
Myslim, ze plasticke operacie robia aj na pozicky v niektorych klinikach. Mozeme prosim vediet, co ti zle spravili? Prsia, nos, brucho? A ktory Dr? Ak ta to tak velmi trapi, urcite by som isla aspon na konzultaciu. Vyskusaj pozriet aj CR ak sa ti da cestovat. A ako pisala Minenkaa, doktora by som riesila s pravnikom a ziadala odskodne. Psychika ovplyvnuje celkove zdravie.
Myslim, ze plasticke operacie robia aj na pozicky v niektorych klinikach. Mozeme prosim vediet, co ti zle spravili? Prsia, nos, brucho? A ktory Dr? Ak ta to tak velmi trapi, urcite by som isla aspon na konzultaciu. Vyskusaj pozriet aj CR ak sa ti da cestovat. A ako pisala Minenkaa, doktora by som riesila s pravnikom a ziadala odskodne. Psychika ovplyvnuje celkove zdravie.
@princessivi je to nos,už som bola na konzultácii aj som rozhodnutá ko komu pôjdem len nemám dostatok peňazí 🥺

ak ide o zdravie 🤷♀️