Prečo Botox a procedúry pridávajú vek?
Baby po dlhej dobe som videla spoluziacku zo ZŠ a ostala som ako obarena … sme mlade , 25r obe - ja mam manzela syna a tipuju mi vsade 18-19🙈 že som študentka😂 .. no spoluziacku som takme t nespoznala … dlhe napojene cierne vlasy po zadok , velmi velmi velke pery napichane a hovorila mi ze ma dopichnuty špic brady , licne kosti , celo a nos…. Fakt by som ju nespoznala keby ma nezastavila vyzerala ako 55r rocna pestovana pani preco to niektore prieodzene krasne zeny robia ? Bola to jemna blondinka so zelenymi ocami a teraz je to take ake je a niet cesty spat…. Vsimli ste si ze trend tych procedur pridava velmi vek? No priznala som sa jej ze by som ju vobec nespoznala
@anonym_autor ja to tiež nechápem či niektoré nemajú doma zrkadlo a nepovedia si tak toto je už fakt vela a stačilo.Vyzerajú skôr smiešne ako normálne keď sa to preženie.Neviem prečo sa hádaju ak im to niekto iný povie.Nechcú si pripustiť že to je už dosť a maju to na figu.A to som tiež zástancom vylepšení ale normálnych.. zákrok ťa má len omladiť alebo odstrániť nejakú chybčiku,defekt,nedostatok a nie spotvoriť.Ale niektoré už ozaj nevedia mieru a takému človeku darmo vysvetlovať 🤷♀️
@anonym_autor keď som bola v jednej veci vypovedať na polícii, povedali mi, že mám opísať protistranu. Tú ženu som opísala ako 40-45 ročnú. V spise som sa asi 5 minút potom dočítala, že nemala ani 30. 🤷♀️ Tiež to nechápem, ale jej/ich vec, keď sú tak samé so sebou spokojné.
@anonym_autor a prečo sa ty do toho staráš? Potrebuješ ohovárať? Ona je očividne spokojná a tebe môže byť jedno na koľko rokov vyzerá. Staraj sa fakt o seba, možno ani ty niesi nejaká kráska
@anonym_fb3dcd stará sa, pretože to je spolužiačka, ktorú nespoznala. A to teda človeka zaskočí. Ja to napríklad tiež nechápem, ak prirodzene pekné dievča/žena zo seba urobí dámu v rokoch, ktorá sa chcela omladiť.
Ano je to pravda. Dcera 23r nemá ziadne úpravy a jej kamaratky každá jedna niečo. Akurat dnes sme to preberali, ze mlade dievcata chodia na botox, na lososove spermie, usta napichat a vsetky jej kamosky vyzeraju na 30+. Ked teraz vyzeraju na 30, tak v 40 budu vyzerat na 50. Prečo to robia tak mladé? Nevedno.
tiež nerozumiem ked maju v 20 krásne huste mihalnice načo si ich dávaju robit do "pol čela" skoro
alebo obočie ,
minule ma tak napadlo ked som ich tak obzerala v autobuse gymnazistky .. v akom stave budu mat nechty, obočie, pery atd ... v 40
normálne som začala rozmyšlat ako sme si my v 20 upravovali obočie ked neboli možnosti ako teraz ...
napichat si pery v 20 nerozumiem , po 40 chápem , tie kutiky idu dole tam to ma vyznam ... čo si budu davat oni ?
som rada že mám chalanov a nemusim sa doma pre toto handrkovat ... no a nevesty .. no to asi bude musiet platit pravidlo . ich vec . ...
@anonym_fb3dcd stará sa, pretože to je spolužiačka, ktorú nespoznala. A to teda človeka zaskočí. Ja to napríklad tiež nechápem, ak prirodzene pekné dievča/žena zo seba urobí dámu v rokoch, ktorá sa chcela omladiť.
@mara66 dakujem vam velmi pekne ze ste to za mna tak pekne mudro a spravne napisali 😊….
Pretože keď náhodou chodí od 18 dva krát za rok na výplne (kyselina - brada , lica , sánka , pery) a preženie to , do 30 ma zaručený “pillow face”
Botox ešte nikdy nikomu na veku nepridal , nieje to výplň.
Oni už potom nevidia realitu , je to už moc , ale vidia to ako málo, tiež som mala miesto úst dve klobásy v 20 😃 teraz idem tak raz za 3 roky na 0,5ml
Je to ako keď sa anorektička vidí tučná 🤷🏻♀️
Ale myslím si že veľa mladých žien (vrátane mňa) má potrebu(poruchu🤣) nejakej zmeny neustále možno zo zvedavosti možno z nudy možno po rozchode atd , preto som sa zaprisahala že už si nedám nič spraviť , hlavne keď vidím tie nosy zoperované , strašne som túžila si dať spraviť nos , ale keď vidím ako to robia tak ďakujem neprosím , dopadlo by to určite ešte horšie ako to je teraz 😃
Pretože keď náhodou chodí od 18 dva krát za rok na výplne (kyselina - brada , lica , sánka , pery) a preženie to , do 30 ma zaručený “pillow face”
Botox ešte nikdy nikomu na veku nepridal , nieje to výplň.
Oni už potom nevidia realitu , je to už moc , ale vidia to ako málo, tiež som mala miesto úst dve klobásy v 20 😃 teraz idem tak raz za 3 roky na 0,5ml
Je to ako keď sa anorektička vidí tučná 🤷🏻♀️
Ale myslím si že veľa mladých žien (vrátane mňa) má potrebu(poruchu🤣) nejakej zmeny neustále možno zo zvedavosti možno z nudy možno po rozchode atd , preto som sa zaprisahala že už si nedám nič spraviť , hlavne keď vidím tie nosy zoperované , strašne som túžila si dať spraviť nos , ale keď vidím ako to robia tak ďakujem neprosím , dopadlo by to určite ešte horšie ako to je teraz 😃
@aylinn_ Sorry, ale Ty už tiež vyzeráš ako voskova figurína. 😳😢
Dievčatá, neviem sa vyjadriť o téme, ja len že som videla minule u lekára ženu vek mojim odhadom 50 a v karte rok narodenia že 1958. To bolo niečo krásne a citlivo spravené..Mladé baby a úpravy pod 35 vnímam z diaľky ako zbytocnost
ahoj, tak ja mam tiez 25 a botox mam pichnuty v cele, kvôli nepeknym vraskam ktore sa mi tam zacali robit, ale vyzera to stale velmi prirodzene, ono dost zavisi kde si ho das robit, ja som na nom bola na estetickej klinike envy x privee

Hned sa mi vybavila tato kocka z Mama ozen ma. Zatial na mna posobila krasne az kym som si nezacala vsimat licne kosti, bradu a nos. Vsetko to ma akesi vacsie. Alebo sa mi to zda? Zblizka nevyzerala pekne
@anonym_d46c42 vyzera na 90% rovnako…😳