Prečo Botox a procedúry pridávajú vek?
Baby po dlhej dobe som videla spoluziacku zo ZŠ a ostala som ako obarena … sme mlade , 25r obe - ja mam manzela syna a tipuju mi vsade 18-19🙈 že som študentka😂 .. no spoluziacku som takme t nespoznala … dlhe napojene cierne vlasy po zadok , velmi velmi velke pery napichane a hovorila mi ze ma dopichnuty špic brady , licne kosti , celo a nos…. Fakt by som ju nespoznala keby ma nezastavila vyzerala ako 55r rocna pestovana pani preco to niektore prieodzene krasne zeny robia ? Bola to jemna blondinka so zelenymi ocami a teraz je to take ake je a niet cesty spat…. Vsimli ste si ze trend tych procedur pridava velmi vek? No priznala som sa jej ze by som ju vobec nespoznala
@anonym_autor dostanes tu same hejty v tejto diskusii, ze sa mas starat o seba a co ta po nich.
Ale ja s tebou suhlasim, mne tie "vylepsene" zeny pripadaju jak stare tetky. Ked v tridsiatke vyzeraju na 50, netusim ako budu vyzerat v 50ke. Ale ony sa vidia asi inak🤷♀️
@anonym_autor Privela Tiktoku, instagramu a influencerov. Nizke sebavedomie. Lebo to robi kazdy.
Ja osobne nemam nic proti tomu, ak si da niekto v rokoch pichnut botox, ale tak, ze vie ovladat mimiku.
Nepaci sa mi, ked vsetky vyzeraju, akoby ich jedna mat mala. Alebo jeden plasticky chirurg.
Ale ich telo, ich rozhodnutie, ich dosledky.
@anonym_autor je to jej vec.Ked z blondíny prešla na čiernu musi to byť veľká zmena a tmavá často pôsobí prísne a staršie Ten botox nemohol spraviť taký efekt u mladej baby, že pôsobí staršie.
Problém vidím v tom, že si procedúry typu botox a výplne dávajú robiť mladé ženy. Potom to dopadne tak, že 25 ročná vyzerá na 55 rokov. Ale naopak, ženám po 40 tke a 50 tke to vie veľmi v omladení pomôcť, keď to je s citom pichnuté.
Vôbec ma nezaujima kto co so sebou robi , ani to ze vsetky vyzeraju uplne rovnako . A ano aj na mna vela zien pôsobi tym padom ovela starsie. Bohuzial ale je to ich rozhodnutie, hlavne ze su so sebou spokojne. Ja napriklad nemam vrchnu peru skoro ziadnu a mam ich vysusene tak si tiez davam 2x rocne pichnut a je to lepsie . Kazdy by mal byt so sebou spokojny 🙂
Problém vidím v tom, že si procedúry typu botox a výplne dávajú robiť mladé ženy. Potom to dopadne tak, že 25 ročná vyzerá na 55 rokov. Ale naopak, ženám po 40 tke a 50 tke to vie veľmi v omladení pomôcť, keď to je s citom pichnuté.
@anonym_d3a96a ani vo vyssom veku to kazdej nepomoze, niektore v tom vyzeraju az komicky. Akoby nemali pichnutu peru, ale miesto medzi perou a nosom, to neviem kto im takto otrasne robi.
Je to kazdeho osobna vec, to je jasne. Ja sa len niekedy zamyslim nad tym, ze ked dnes maju mlade baby upravy rozne, invazivne zakroky do tvare, co budu robit o 20-30 rokov? Lebo nemyslim si, ze toto je stavane na dopichavanie, rezy a pod. dalsich xy desiatok rokov.
Je to kazdeho osobna vec, to je jasne. Ja sa len niekedy zamyslim nad tym, ze ked dnes maju mlade baby upravy rozne, invazivne zakroky do tvare, co budu robit o 20-30 rokov? Lebo nemyslim si, ze toto je stavane na dopichavanie, rezy a pod. dalsich xy desiatok rokov.
@muchotrafka298 tiez si myslim, ze ta pokozka bude z toho unavena a bude to na nej vidno.
Hned sa mi vybavila tato kocka z Mama ozen ma. Zatial na mna posobila krasne az kym som si nezacala vsimat licne kosti, bradu a nos. Vsetko to ma akesi vacsie. Alebo sa mi to zda? Zblizka nevyzerala pekne
@anonym_d46c42 takto mohla vyzerat po 50ke. V jej veku si mohla uzivat sviezi vyzor mladej zeny 35+bez uprav. Teraz vyzera ako umelohmotny mimozemstan.
Hned sa mi vybavila tato kocka z Mama ozen ma. Zatial na mna posobila krasne az kym som si nezacala vsimat licne kosti, bradu a nos. Vsetko to ma akesi vacsie. Alebo sa mi to zda? Zblizka nevyzerala pekne
@anonym_d46c42 za mna vyzera omnoho starsie, ako je jej realny vek. Ale ked je takto spokojna, preco nie. Je to jej vec. Vyzera pri tych muzoch ako ich matka.
osobne tomu tiež nerozumiem prečo tak začinaju skoro , ale ich vec
podstatné že su oni spokojné ... to je hlavne , mna do toho nič
pri 45+ ked je to dobre urobené nemusi byt len botox su aj iné omladzovacie metody bez skalpela , to vie urobit svoje ...
@anonym_d46c42 za mna vyzera omnoho starsie, ako je jej realny vek. Ale ked je takto spokojna, preco nie. Je to jej vec. Vyzera pri tych muzoch ako ich matka.
@muchotrafka298 presne, vsetci muzi prirodzeni, normalni a bezni a ona ako matrona pri nich. Jej by sa hodil taky vypelichany obstaroznik prachaty ako Lelkes🤓🤠
@muchotrafka298 presne, vsetci muzi prirodzeni, normalni a bezni a ona ako matrona pri nich. Jej by sa hodil taky vypelichany obstaroznik prachaty ako Lelkes🤓🤠
@anonym_99fbbc you made my day...lepsi popis pana L. som nepocula 😂😂😂 Ja som bola dost prekvapena, ze kolko ma ona realne rokov. Vyzera minimalne o 10 rokov starsie. Viem, ze zenam sa take nehovori, ale ona fakt na mna posobi ako udrziavana 50-tnicka.
ano prídáva to vek a vyzerajú v lepšom prípade komicky, horšom strašidelne
Mne sa jemné úpravy páčia či už sú to pery, obočie a tak...prečo nie, keď to pomôže tak je to super ženy sa odjakživa upravovali... ale keď je to už prehnané, tak to naozaj nie je pekné pre mňa absolútne nepríťažlivé, niekedy mám pocit že tie baby len so sebou súťažia nejako podvedome alebo sa naozaj nájdu ľudia ktorým sa to fakt páči 😅 🤔 a to že tá tvoja spolužiačka vyzerala staršie mohlo byť aj kvôli iným veciam plus prehnané úpravy tomu možno dopomohli.
Nuda cez sviatky, tak treba trošku pohoniť ego. Milion diskusii na tuto tému. No chápem, keď sa inak nedá zdvihnúť sebavedomie, tak aspoň sa potľapkate vzájomne po pleci, kým zhadzujete druhé ženy. Gratulujem.
Nie botox je sprosty a na vine. Sprosta je tvoja kamoska, co nema mieru a vkus. Botox este nikoho nezostarol. To len mlade dievcata nemaju sudnost.
@anonym_d46c42 tato nevyzera pekne ani zdialky.
tak ako sa anorekticka v zrkadle vidi tucna, tak sa napichana, obotoxovana a ponatahovana vidi mladsia a krajsia 🤷♀️
je to porucha vnimania samej seba
Je kazdeho vec, co so svojim telom robi... Vsimam si to, ale neserie ma to... Len si pomyslim, aka mohla byt pekná bez toho...na Slovensku trend veľkých pier nechce odísť, v inych krajinách je to uz na ústupe... Mam 46 rokov, staram sa o seba kvalitnou kozmetikou, mam aj botox ale nikto o tom nevie, naco aj, robim to pre seba a svoj pocit
@simona20201309 ovca?
@anonym_b6518b ovca. Opakujú po sebe bez vlastného zdravého úsudku. Su ľahko ovládateľné. Ked to ma ona musim aj ja. Všetky majú hrubé pery, musim aj ja. Je to móda, tak musim držať trend.... čomu este rnerozumies ?
@anonym_b6518b ovca. Opakujú po sebe bez vlastného zdravého úsudku. Su ľahko ovládateľné. Ked to ma ona musim aj ja. Všetky majú hrubé pery, musim aj ja. Je to móda, tak musim držať trend.... čomu este rnerozumies ?
@simona20201309 ze uz je to také trochu otrepané....bez fantázie.
@simona20201309 ze uz je to také trochu otrepané....bez fantázie.
@anonym_b6518b presne ako tie botoxy
@anonym_autor Presne tak. Upravené ženy vyzerajú staršie a smiešne. Jedna sa podobá na druhú 🤦

@anonym_autor a prečo sa ty do toho staráš? Potrebuješ ohovárať? Ona je očividne spokojná a tebe môže byť jedno na koľko rokov vyzerá. Staraj sa fakt o seba, možno ani ty niesi nejaká kráska