icon

Prečo sa cítim nepochopená po plastickej operácii?

24. júl 2025

Podstúpila som jednu plastickú operáciu na tvári, ktorá zničila moje konplexy a konečne sa cítim krajšie a lepšie. Nikdy som sa ale nestretla s pochopením, zmena je vidieť a všetci mi vravia že predtým to nebolo zlé a pritom bolo a veľmi. Len sa snažia utešiť. Hlavne partner, stále ma od toho odrádzal pritom videl ako veľmi ma to trápilo. Ani mi nepovedal že to mám pekné, pritom zmena je naozaj veľká. To naozaj nikto nechápe človeka ktorého niečo veľmi trápi a chce to zmeniť? Asi som príliš citlivá ale potrebovala som v okolí niekoho kto ma podporí lebo som sa veľmi bála a bola som na to sama. Prvá operácia

minenkaa
24. júl 2025

Treba si uvedomiť koli komu si tu operáciu podstúpila ,to že ta nepodporili ,asi s tým nesúhlasili
Ja napríklad milujem veľký nos s hrčou,všetky zeny v rodine ich mame
Ja mam napríklad tiež plastiku tvare a robila som to koli sebe ,jedine čo som id muza potrebovala bol odvoz z nemocnice ,inak všetko som si poriesila sama a ver ,že to nebola len jedna operacia

ivangeline
24. júl 2025

Ono je ozaj smutne, že ta to trápilo dlhodobo a nik s tebou nesucití a nechápal to ani partner. Buď to bola ozaj prkotina alebo nemáš v okoli dobrých ľudí..

princessivi
24. júl 2025

Plasticke zakroky by sa mali podstupovat kvoli sebe samemu a nie pre druhych. Na tvojom mieste by som sa vykaslala na okolie, hlavne je ze ty si teraz spokojna. Ludia niekedy nepochvalia ostatnych ci uz z toho dovodu, ze sami by na nieco take nemali odvahu, zo ziarlivosti alebo i zavisti. Naozaj, malokto naberie odvahu na zakroky, ludia sa boja ihiel, krvi, bolesti a pod. Hlavu hore 😎 tes sa a uzivaj si svoju novu premenu 💖

magdusaaa
29. júl 2025

@anonym_autor netráp sa a vytešuj sa ,že sa cítis oveľa krajšie..Dalo sa to vydržať? Kde si bola na operácii aj ja chcem ísť..

ivanakal
29. júl 2025

Ja som mala cely zivot kruhy pod ocami, brutalne, prepadnute. A cim som bola starsia, tym to bolo horsie. Ja som takmer denne kvoli tomu plakala, pohlad do zrkadla bol utrpenie, nosila som okuliare, aby to nebolo take viditelne. Bez okuliarov by som z domu ani nevysla. Proste, velmi zle som to psychicky brala. Az som sa cca 2 roky dozadu odhodlala na operaciu spodnych viecok. Muz nebol za, ale zmieril sa, v praci som to musela povedat, lebo som si brala dovcu a nevedela som ako dlho to bude trvat. Nikto nechapal, ze to akoze preco? a co je na tom hrozne? neda sa to prekryt makeupom? Najblizsim som to povedala az po zakroku. Tie reci boli blbe, lebo nikto nechapal moj stav, ale ja som nenormalne spokojna a stastna, odvtedy nemam tie problemy co som mala predtym. Takze ty vobec neries co hovori Beta, Gita, Fero, co ta po nich. Ide o tvoj dobry pocit a ak si s tym naozaj stotoznena, a stastna, tak ta ini nemaju co zaujimat. 🙂 Na tie reci povedz len "ok", alebo kyvni hlavou..

sense
29. júl 2025

Podľa opisu si to robila kvôli sebe aj napriek tomu že okoliu to neprekážalo. Píšeš že sa to zmenilo výrazne k lepšiemu ale ani teraz nie si spokojná lebo nemáš uznanie okolia.

svokrinjazykmonika
29. júl 2025

@anonym_autor ja tiež zažívam niečo podobné. Mala som na zuboch rovnátka. Dala som si ich v tridsiatke ako dospelá a tiež som dlho počúvala že prečo, načo, že veď som to mala dobré, také charizmatické krivé zuby.
Uhm, fakt super som vyzerala...

zuzanka.zuzu
29. júl 2025

autorka, veď ty si nebola spokojná ani predtým, ani teraz ... píšeš síce že "takto to má vyzerať" ale to sa snažíš presvedčiť seba 😀 a teraz začínaš riešiť pery 🙈😂 tu bude problém úplne niekde inde 😉

kiwi3
29. júl 2025
@svokrinjazykmonika

@anonym_autor ja tiež zažívam niečo podobné. Mala som na zuboch rovnátka. Dala som si ich v tridsiatke ako dospelá a tiež som dlho počúvala že prečo, načo, že veď som to mala dobré, také charizmatické krivé zuby.
Uhm, fakt super som vyzerala...

@svokrinjazykmonika mne sa tiez casto pacia krive zuby. pokial to fakt niekto nema strasne a robi mu to zdravotne problemy (napriklad predkus, ktory az deformuje tvar), tak mi to pride, ako keby sa vsetci snazili vtesnat do jednej formicky. to je celkom skoda.

zitaje
29. júl 2025

Tak ak je zmena ozaj veľká, nečuduj sa. Napr. nosy bývajú také, že dávajú celej tvári charakter. Ak sa zmení nos, zvlášť ak ho zoperujú na taký klasický plastikový tuctový pršáčik (ktorý sa napr. mne osobne vyslovene nepáči), myslím že je pochopiteľné, že potom ľudia, ktorí ťa poznali aj predtým, sú z toho trocha vykoľajení. Zvlášť ak o tvojom zámere nevedeli. Ale zas oni si zvyknú 😀 . Ak si spokojná, nerieš. Teš sa z tvojho nového výzoru. Ak ti prekážajú poznámky, vymysli si nejakú vetu, ktorou dáš najavo, že si teraz spokojná a ďalej to nemieniš konzultovať.

maminkadeticiek
29. júl 2025

U teba je problem ten,ze napriek tomu,ze tvoj nedostatok bol odstraneny,stale si to neuvedomilo tvoje sebavedomie.Tvoje sebavedomie bolo predtym ovplyvnovane nosom,teraz nazormi a pochvalami okolia.Nepride pochvala,uznanie tak si z toho nesvoja,neista,sklamana.Teda problem nie je v okoli,problem mas ty vo svojej hlave.Hladaj pokoj a spokojnost so sebou samou v sebe,nie v inych ludoch.Nie nadarmo sa hovori ze pre druhych mas len taku hodnotu ako mas sama pre seba.Ze sa inym budes pacit len ak sa budes sebavedomo a sebaisto pacit sama sebe.S tym pride pokoj,ktory v sebe hladas.Nebude donho zasahovat nazor a utvrdzovanie spravnosti tvojho rozhodnutia (???)inymi ludmi.

terina25
29. júl 2025
@sszuzu8

@anonym_autor Košice mudr daniela sendekova 🙂 prístup úplne top. Ferova príjemná poradí vysvetli

@sszuzu8 kolko si platila a kde si bola?

elenka.k
29. júl 2025

@anonym_autor daj tu foto predtým ako si vyzerala a ako vyzeráš teraz, nenapíš, ktorá je ktorá.
- ja ti napíšem pravdu, ale tá pravda bude moja, čo ak nebude podľa tvojich predstáv?
Ak si spokojná ty , načo ti uznanie? Ja za mladá som chcela tetovanie, možno aj dierky / viac ako jednu / do uší. Ale môj strach bol väčší. Moja dcéra si uši prepichla sama, má už aj tetovanie, našporila si aj na piercing - niekde vzadu si ho chce dať. Teraz som ju za to mala zbabrať? či chváliť? Proste je odvážna.
A to si aj ty. 👏

nikuus12
29. júl 2025

@anonym_autor je to cista zavist z ich strany, vtedy to nebolo "az take zle" citila si sa ako skarede kacatko, teraz sa z Teba stala labut, uz len najst v sebe tu sebadoveru a prezentovat sa. A co tak si si dala spravit nos, niekto si dava nechty kazdy mesiac, iny vlasy a Ty nos, nic na tom nie je. Okolie neries, co clovek to nazor, len si nevedia zvyknut. Keby to bola cudzia zena v casaku pred a po, isto by PO dostala viac hlasov. Yo je typicke slovnske riesit co na to okolie. Odpoved co ich po tom, nikomu nemusis nic vysvetlovat.

malinkajozka
Odpoveď bola odstránená
anonym_d92dff
Autor odpoveď zmazal
anonym_d92dff
29. júl 2025

🙂

anonym_d92dff
29. júl 2025

😎

malinkajozka
Odpoveď bola odstránená
anonym_d92dff
29. júl 2025

@anonym_autor To je super, ze si spokojna s vysledkom operacie. Tesim sa s tebou.
Ludia su absurdni a sebecki. Co od teba chcu, aby si isla vysledky operacie nebodaj zvratit na povodny stav?

Viem, ze je tazke smiat sa na ich hluposti, ale ozaj sa potrebujes viac radovat zo svojich rozhodnuti a menej riesit druhych. Aj frajerovi mozes povedat, ze ved ty nekomentujes, ked si muzi davaju implantovat vlasy na zakrytie plesiny, ked beru steroidy, hraju videohry namiesto sportu vonku... Tvoje telo, tvoja vec. Ludia by ta mali podporit, alebo neriesit, lebo to nie je ich vec. Sa ich spytaj, ci potrebujes ich schvalenie aj na to aky toaletny papier pouzivas alebo co. Zasluzis si ludi, ktori rozumeju co je to podpora a laska bez podmienok.

anonym_ed9db7
29. júl 2025

To je tak, keď si ľudia nechajú zoperovať telo namiesto vyliečenia psychiky.

anonym_d92dff
29. júl 2025
@anonym_ed9db7

To je tak, keď si ľudia nechajú zoperovať telo namiesto vyliečenia psychiky.

@anonym_ed9db7 a ty isto nenosis podpatky (ktore nicia nohy) ...
nenosis make up
nefarbis si vlasy
nedrzis diety ked mas zdravu vahu...

anonym_ed9db7
Autor odpoveď zmazal
sidicek
29. júl 2025

Ma pobavili tie príspevky o závisti, a co jej akože zavidime? Nízke sebavedomie?

minenkaa
29. júl 2025
@anonym_d92dff

@anonym_ed9db7 a ty isto nenosis podpatky (ktore nicia nohy) ...
nenosis make up
nefarbis si vlasy
nedrzis diety ked mas zdravu vahu...

@anonym_d92dff a veď na pravdu ,najprv sa ma dať do poriadku hlava a až potim nis aby s tým dokázal človek aj žiť .Viď autorka dobrý príklad

jeennyv
29. júl 2025

Pozri, mozno okolie to na tebe nevnimalo vobec ako chybu krasy atd a brali ta aka si..ty si sa necitila ok, tak si to zmenila…ty si si zvolila, nemozes cakat ked pre ostatnych to asi problem nebol, ze to neriesia.

mk1111111111
29. júl 2025

Lenze Tebe ani kacacie pery nepomozu, este budes vo vacsej depke, to sa chlapom veru vobec nepaci. Ja sa divim, ze si to baby davaju robit. Vzdy, ked je otazka pre muzov, co sa im najviac na zenach nepaci, hned na cele rebricka su kacacie pery. Nechaj si pekny nostek a viac rob veci pre seba, nie pre okolie. A 🦆🦆 pusti k vode.

jamidea
29. júl 2025

@anonym_autor a vies o tom, ze co ludia na sebe beru az prilis prehnane negativne, ini nevnimaju, alebo nevnimaju negativne? Znama si dala upravit nos, mala ho vacsi ako ja, no za mna uplne v pohode. Po operacii bola spokojna, ja som ziadny rozdiel nevidela.
Ak si chcela uznanie okolia, no nyvyslo ti to. Asi zmenu neregistruju. Uz len to, ze by ma muz odhovaral, by mi vela povedalo.
Ja mam urobene viecka, a v robote, clovek, s ktorym sa ledva pozdravim, mi vravi, aka ste rozziarena...cize vysledok vidno jasne a dost. Ale pred op som to povedala iba dcere, robila som to pre svoju spokojnost a hlavne funkcnost oci...zle sa pozera cez pol priezoru.

malinkajozka
Odpoveď bola odstránená
anonym_d92dff
29. júl 2025
@mk1111111111

Lenze Tebe ani kacacie pery nepomozu, este budes vo vacsej depke, to sa chlapom veru vobec nepaci. Ja sa divim, ze si to baby davaju robit. Vzdy, ked je otazka pre muzov, co sa im najviac na zenach nepaci, hned na cele rebricka su kacacie pery. Nechaj si pekny nostek a viac rob veci pre seba, nie pre okolie. A 🦆🦆 pusti k vode.

@mk1111111111 chlapi urazaju aj ked operacie nemas ...