icon

Prečo ženy po plastikách často majú veľké ústa?

19. máj 2024

Viem, ze budem zhejtovana. Ale vysvetlite mi niekto, preco zeny po plastikach maju take velke usta. Vid Dara Rolins napriklad. Ostatne nejdem ani menovat, ale vsetky maju take zabie masivne usta. To je ucel alebo vedlajsi produkt plastickych uprav?

Strana
z3
estellas
20. máj 2024

Nemyslím že Monika Hilmerová má plastiku. Niektorým ľudom sa dvihne horná pera pri usmievaní viac dohora. Ja to tiež tak mám a nemám plastiku.

simca06022011
20. máj 2024

@jana_eyre_2 inak k tomuto rozoberaniu... nuz ale tieto hviezdicky z tohto rozoberania ziju, inak by nevesali kazdu hovadinnu, a cele svoje sukromie a vsetko na internet, nedavalai zverejnovat "sokantne" clanky a rozhovory atd... cize kto nechce byt rozoberany, nejde do "showbiznisu ", inak s tym proste musi ratat.
Ci je to pekne a ci nie, ci je to nebodaj nutne, riesit ako vyzera, tak to je zase druha vec. Mozno keby viac pracovala na hudbe, ludia by pisali o jej hudbe (nic v zlom).

autor
20. máj 2024

@minenkak ok, nič nemá s ústami, môžeme to ukončiť a nedoťahovať sa ešte 4 strany

minenkak
20. máj 2024

Som zvedavá či to ukoncis

estellas
20. máj 2024

Ústa som si pri Dare nevšimla skôr oči ma viac natiahnuté po čase to možno bude vyzerať inak. Pravdepodobne to má ešte nedávno urobené.

nikaeli
20. máj 2024

Ja si myslím, že verejnosť sa môže vyjadriť k výzoru verejne známej osoby/ osobnosti. DR sledujú a uznávajú aj naše pubertálne deti, je pre ne vzorom a aj keď je šikovná v speve a tanci, táto posledná úprava jej na kráse nepridala. A ako verejne známa osobnosť musí počítať aj s negatívnymi ohlasmi nielen na svoju tvorbu, ale aj vizáž. Otázkou je, aký slovník verejnosť používa 🤷🏻‍♀️ Každá chceme vyzerať fajn, páčiť sa iným, ale všetko má svoje limity. Bolo by fajn skrášľovať sa s mierou. Priznám sa, že mne sa tie napichané, našpúlené pusinky a vejárikové mihalnice spod ktorých ani nevidieť oči, vôbec nepáčia a nebola by som nadšená, keby mi tak prišla dcéra domov 🤷🏻‍♀️

tiezjedna
20. máj 2024

Neprimerane zväčšená huba je vždy voľbou pacientky (väčšinou nevkusnou). Ale kto má trochu rozumu a nechá si poradiť, tak môže zákrok podstúpiť a vypadať úplne prirodzene a krásne... Dá sa to👍

jana_eyre_2
20. máj 2024

@simca06022011 no mňa mrzí práve tá druhá vec.. že žijú z toho čo dávajú na net je pravda, ale ľudia by si mali uvedomiť že komentujú živé osoby, ktoré majú nejaké pocity.. jednoducho kritika ako niekto vyzerá a že "si myslí že vyzerá dobre, nevyzera" mi príde cez, je to predsa jej vec.. a v neposlednom rade - ak by aj niekto mal nevydarenú plastiku, no jednoducho fakt je že už tak raz vyzerá, čo s tým má robiť?

nikaeli
20. máj 2024

@jana_eyre_2 ja s tebou viac.menej súhlasím, ale nie je to jej voľba, keď zdieľa zo svojho súkromia každý detail? viď tá foto v pyžame so strapatými vlasmi pred operáciou.. ty by si takú fotku zavesila na net? nerobí to práve preto, aby si zvýšila popularitu? a teda musí rátať s akoukoľvek reakciou, aj nelichotivou. Ľudia sú rôzni a mnohí si myslia, že sloboda prejavu znamená, že si môžu povedať, či napísať čo sa im zachce. A anonymita internetu im pridáva na odvahe. Do očí by jej to sotva povedali tak šťavnato. Neschvaľujem verbálne útoky 'fanúšikov', len si myslím, že si za to do istej miery môže sama.

simca06022011
20. máj 2024

@jana_eyre_2 nic s tym nemoze robit, ale mozu sa z toho dalsie osoby poucit, ze treba trochu premyslat. Na druhej strane ona je spokojna, tak je vsetko ok. AJ keby sa plastika podarila na komkolvek, stale su ludia, ktori su proti zakrokom a treba ratat s tym, ze ked mozu sa ozvu. Ona s tym proste musi ratat a v podstate za roky, by mala byt zvyknuta.

A aj @nikaeli ma kopec pravdy v prispevku, su vzory... a pocuvat dnes reci tinedzeriek, to je radost... tieto osoby su vzor.

jana_eyre_2
20. máj 2024

@nikaeli
@simca06022011 lenže na naše deti vplýva aj to ako sa ľudia na nete vyjadrujú k iným a myslím že to celkovo vplýva omnoho zasadnesie ako to aké fotky dá na net známa osobnosť.. ľudia vnímajú najmä ten hejt spoločnosti, nie fotku ako takú..

nikaeli
20. máj 2024

@jana_eyre_2 samozrejme. Otázkou je, čo s tým vieme urobiť. Nedokážem ovplyvniť názory ľudí, ani to, čo napíšu na fóre. Môžem iba tak zakázať deťom mobil, atď. Ja ho dcére nedám, na net sa nedostane. Príde do školy, vonku a tam všetci na mobiloch. Tik tok a spol. Ostáva len príklad v nás 😉 tak ako nefajčíme, nepijeme, tak k tomu vediem aj dcéru. Je síce outsidrom v triede, ale verím, že to ustojí ako ja pred rokmi. A rovnako tak sa snažím neurážať a zbytočne nekritizovať iných. Áno, poviem, že sa mi tie pery nepáčia, ale poviem to slušne, nie že má otrasné kačacie pysky 😛

jana_eyre_2
20. máj 2024

@nikaeli samozrejme robím aj ja, že učím svoje deti svojim hodnotam.. lenže robím okrem toho aj to - že na nete vyjadrím svoj názor ktorý možno niekomu povie, že nie - takto sa druhý kritizovať nemá.. možno to tiež niekoho ovplyvní, zmení trocha jeho vyjadrenie a nabudúce sa trocha viac zamysli.. nevravím že to ovplyvní masy, avšak možno niekoho vďaka tomu trkne že voči nikomu si nemôže dovoliť čokoľvek len preto že je na internete.. a možno to číta dieťa ktoré sa formuje, ktoré nemá nejaké zásadne dobre hodnoty doma a vďaka aj normálne znejucim príspevkom/blogom/vlogom bude vedieť reagovať normalnejsie.. jednoducho, všetci čo sa vyjadrujeme verejne na internete aj keď anonymne vieme ovplyvnovat diskusie.. a na to treba myslieť vždy..

luccija
20. máj 2024

@nikaeli to je fotka, ktorú nikto nemal vidieť a plastický chirurg ju pustil do sveta.
Podľa mňa, ale nepotrebujem sa obhajovať mala také veľké pery ešte za čias kedy sa ťahala so Simonou Krainovou.Urcite ten efekt plastiky ešte nie je dokonalý, ale ja som prekvapená aké ma tenké a úzke oči a ozaj ako by na niektorých fotkách skúlila.Zeny čo si dajú spraviť viečka práveže sa im pohľad otvorí a oči pôsobia väčšie.
Ja som ju videla pred 2r naživo bola krásna, ale tak je to jej vec .Nech si ten look dievčatka, ktorého sa drží vydrží aj do 70 tky.Niekde som čítala názor plastického chirurga, že to spravila v správny čas, lebo príde menopauza a tvar ovisne a teraz bol vhodný čas.
Bol tam aj rozdiel medzi faceliftingom a touto jej metódou.Vsetky sú upravené Gizka Onova snáď jediná s citom a nepôsobí tak zacudovane s tým obočím ako Máziková.Su denne ľuďom na očiach ja si myslím, že to musí byť ťažké starnúť s graciou a vyzerať dobre.Danica Kleinová výrazne opeknela odkedy si dala spraviť viecka, alebo niečo viac sú ženy ako my okolo 50 tky to ide dole vodou🙂

mircalla
20. máj 2024

@jana_eyre_2 Nie je mojim zaujmom sa pretrcat na nete, takze to nehrozi. Mala som tu fotky deti, svoju jednu v profilovke, na ktorej ma ledva bolo vidiet. Ine fotky som tu nikdy nemala
Cielom nebolo ziskavat komentare ci uznanie.

Mna pride smiesne, ze Dara je prakticky zavisla na socialnych sietach. Pochvalila sa svojimi fotkami - komentare negativne zvacsa, takze strasne rozculene nech nekomentuju a ze ju to nezaujima. Ozaj? Naco ich tam davala?
Kokretne ci ma Dara vacsie pery ozaj neviem, ale jej upravy nedopadli podla mna dobre

Pre mna je kazda zena s prehnanymi zakrokmi uz ozaj plastikova kreatura, nepaci sa mi to.
A teda reagovala som @minenkak, ze nemame komentovat. Dovod? Asi jedine taky, ze ona sama ma plastiky. Mozeme komentovat, co chceme.

mircalla
20. máj 2024

@jana_eyre_2 A teda ma dakto este nieco s citom, okis...Ale toto co ma Dara je uz moc. Podla mna je aj negativny nazor v poriadku, mozno jedna z 10 sa zamysli, ci chce ist ozaj do extremov

mircalla
20. máj 2024

@simca06022011 Presne, ziju z toho, pretrcaju sa na socialnych sietach, ale akonahle odozva nie ja, ako chcu, zrazu im to strasne vadi a vsetci nech nekomentuju a staraju sa o seba. No tak nech to nerobia. To je take smiesne toto

jana_eyre_2
20. máj 2024

@mircalla vôbec nevravím že človek by nemohol mať negatívny názor, ktokoľvek má právo mať názor na čokoľvek, ale podľa mňa je dôležité ako ho poda..

minenkak
20. máj 2024

@mircalla najprv by som ťa chcela poprosiť,aby si mňa už nekomentovala a neoznacovala . Ďakujem
A k tej plastike mám ju a som na ňu hrdá,mam ju preto lebo som mala úraz a dosť zdravotné komplikácie ,vieš ono plastické operácie tela a tváre sa robia aj po úrazoch, nehodách,popaleninach,tak keď niekto nabudúce napíše ,že mal operáciu tváre neznamená to ,že je to iba estetické
Plastické operácie sa aj tak vo väčšej miere robia pacientom kôli zdraviu a až potom kôli kráse

mircalla
20. máj 2024

@minenkak Plasticke operacia sa viac robia kvoli zdraviu? Tomu ani sama neveris.

mircalla
20. máj 2024

@minenkak Tu mas najpopularne plasticke operacie. Zdravie? Ktora z nich je kvoli zdraviu? Mozno ten nos, to je taka klasicka vyhovorka slovenskych celebrit, ze mali problem s dychanim, tak si museli dat upravit nepekny nos. Ale dobre, dajme tomu.

https://doktormraz.sk/ake-plasticke-operacie-su...

mircalla
20. máj 2024

@minenkak Takze urcite su aj take, ale nebudeme si tu nahovarat, ze hlavnym dovodom nie je vzhlad ale zdravie

celirijn
4. okt 2024

Mozno nite toto robia ze potiahnu kutiky.

celirijn
4. okt 2024

@zuzinka888 zaujinave ze krd muzi debatuju na tie pery im sa to vobec nepaci. Noo

zuzinka888
4. okt 2024

@celirijn hej, presne debatuju ze sa im to nepaci a potom idu na OF a platia im za tie fotky co sa im vobec nepacia tie baby.🤣🙈.

deborahzelenkava
Autor odpoveď zmazal
dharmasanata
4. okt 2024

Také do široka ústa mám aj ja , a nepodstúpila som žiadnu plastiku tváre. Tiež mi pera pri rehotaní vyskočí veľmi hore, volá sa to gumysmile , taký úsmev ako ma aj Lucka bíla. Práve takým odporúčajú napichanie botoxu a umrtvenie akoby tých svalov aby tie ústa tak vysoko pri úsmeve nevyskočili. Široký úsmev nieje škaredý, myslím že je to krajšie ako kačacie napichance.

Strana
z3