icon

Skúsenosti po hysterektómii a plastike

mirkava
29. júl 2026

Ahojte, ak má niekto skúsenosť s odstránením maternice a plastikou kvôli prolapsu vnútorných orgánov budem rada ak sa podelí. Bojím sa tej plastiky a čo bude potom, či mi nemôžu spadnúť ostatné organy nižšie, či to nebude spôsobovať iné problémy.
Ďakujem za každú skúsenosť.

emjee
29. júl 2026

Ahoj, ja "len" s odstranením maternice a teda nie veľmi dobré https://www.modrykonik.sk/blog/emjee/article/novorocna-hruska-o4fjn5/

mirkava
autor
30. júl 2026
@emjee

Ahoj, ja "len" s odstranením maternice a teda nie veľmi dobré

@emjee hrozné a mne este aj plastiku.

anonym_701d4b
30. júl 2026

Mne brali maternicu i vaječníky. Nič príjemné to nebolo, nastali u mňa návaly tepla, prechod, pre iné zdravotné problémy mi nemohli podávať hormonálnu liečbu. No všetko som to zvládla, ak je to nutný zákrok, zvládneš i ty.

anonym_f80106
30. júl 2026
@emjee

@emjee čítala som a nemám ani slov
Našťastie to už máš len ako nepríjemnú spomienku ale musel to byt masaker
Klobuk dole ako si to zvládla 🫂

hytal
30. júl 2026
@emjee

@mirkava
@emjee Hrozné čítať, nie ešte toto prežiť. No keď musíme, my ženy vydržíme veľa. Mne keď bolo najhoršie som si opakovala, že to musím dať, aby moje dieťa malo ešte mamu.

mirkava
autor
30. júl 2026

Mne to majú robiť kvôli prolapsu. Maternica už vychádza von a močový sa tiež vydúva. Bojím sa aj plastiky, aby to všetko dobre dopadlo a tiež ako to bude po zákroku.

hytal
30. júl 2026
@mirkava

Mne to majú robiť kvôli prolapsu. Maternica už vychádza von a močový sa tiež vydúva. Bojím sa aj plastiky, aby to všetko dobre dopadlo a tiež ako to bude po zákroku.

@mirkava Moja sestra mala problémy, maternicu už po kolená. Bola v apríli na operácii a plastike. Mala obavy, vraveli jej, že to je už vážny stav. Všetko je v poriadku, verím, že i u teba to dobre dopadne. Držím palce.

mirkava
autor
30. júl 2026
@hytal

@mirkava Moja sestra mala problémy, maternicu už po kolená. Bola v apríli na operácii a plastike. Mala obavy, vraveli jej, že to je už vážny stav. Všetko je v poriadku, verím, že i u teba to dobre dopadne. Držím palce.

@hytal ďakujem si milá