Prečo ženy podliehajú trendu plastických operácií?
Je to téma fakt len na odľahčenie, ale včera som pozerala Ozzyho rozlúčku, ako sa jeho rodina prišla z procesie symoblicky rozlúčiť ku lavičke Black Sabbath v Birminghame.
Jasne ze im rozumiem, chapem, vsetko to bolo v pohode a pekne a hlavne dôstojne, no ale jedno ma na tom trochu rozcarovalo - tie plastiky žien.
Chapem ze Sharon uz ma vek, mala rakovinu, dlho nevedela schudnut a netajila sa ani Ozempicom.. Ale potom keď som videla jeho dcéry Kelly a Aimee, tie sa dnes už na seba vôbec nepodobaju. Podľahli dnesnemu skraslovaciemu trendu kedy vsetky ženy vyzerajú rovnako: foxy eyes, napichane pery a zúžené lícne kosti aby tvar bola ku spodku úzka..vsetky do nohy to dnes tak majú, je to ako cez kopirak a tých plastickych 'chirurgov' si popravde predstavujem tak, ze keď ku nim pride žena s požiadavkou skraslenia, tak oni len priložila šablónu a idú tieto 3 tri veci. Ale čudujem sa hlavne Aimee, ako prvej Ozzyho dcére so Sharon, Lebo vsetci vieme ze prve dieťa (skutočne prvé, bez predošlých potratov), sa vždy 100% výzorom podoba na otca.avsak s tými plastikami na tvári, uz nemá ani jeden podobný znak s otcom.. Napríklad Ozzy mal úzku hornú peru Co je proste jedinečné a rozpoznatelne, a ona ked bola mladšia mala to tak isto, ale tým ze si pery napichala, uz stratila tento spoločný dedičný znak... Preco to tie ženy dnes robia? Baví ich ze všetky vyzerajú rovnako a strácajú výnimočnosť?
@minenkaa hej prečo ma urazas? Ja sa tu stebou bavim pekne a slusne. Áno rozsir si obzory a zadaj do googla cheeks implants. Nech sa paci voala. Áno ihla s kyselinou je menej invazivna, ale implantaty dnes letia celkom tiez, nielen vlasy v Turecku..
@anonym_autor tak možno v Turecku
@doriiis tak si asi pred jeho počatím potratila to skutočne prve dieta, ani o tom nemusíš vedieť..
A bohužiaľ sklamem vas s @anonym_e685e9 ktorá určite nieje genetická inžinierka cize vie o tom rovnaký prd ako ja - je to pravda. Žena po otehotneni získava aj cast DNA od muža, skrz plod. Cize DNA ženy je už akoby čiastočne modifikované, a ostane to tak navždy nakoľko bunky plodu sa dostanú aj do nej krvného obehu. Ja som to vždy videla vo x ojom okolí aj v rodine, mam 49 rokov - skutočne prve dieta je vždy na otca. A ďalšie deti postupne vykazujú viac zeninych čŕt..
Ale ja neriešim toto, riesim dačo úplne iné, zamýšľam sa nad inou vecou vážené..
@anonym_autor Inzinierka nie som, ale nejaky ten VS titul z genetiky uz par rokov mam 😅 Ale ked si to videla tak to bude pravda, ale len v tvojom okoli. V mojom nie.
@anonym_autor mňa zaujima ešte ,prečo sú tie plastiky tak pre niektorých neakceptovateľné
@doriiis tak si asi pred jeho počatím potratila to skutočne prve dieta, ani o tom nemusíš vedieť..
A bohužiaľ sklamem vas s @anonym_e685e9 ktorá určite nieje genetická inžinierka cize vie o tom rovnaký prd ako ja - je to pravda. Žena po otehotneni získava aj cast DNA od muža, skrz plod. Cize DNA ženy je už akoby čiastočne modifikované, a ostane to tak navždy nakoľko bunky plodu sa dostanú aj do nej krvného obehu. Ja som to vždy videla vo x ojom okolí aj v rodine, mam 49 rokov - skutočne prve dieta je vždy na otca. A ďalšie deti postupne vykazujú viac zeninych čŕt..
Ale ja neriešim toto, riesim dačo úplne iné, zamýšľam sa nad inou vecou vážené..
@anonym_autor ....nie autorka.Nikdy som nepotratila.Moje prvorodené dieťa sa podobá na mňa .Je celý ja.Od vlasov,v tvári až po zarastajuce nechty na palcoch.Jedine,čo zdedil po svojom otcovi sú modré oči,lebo modrooký gen je silnejší ako hnedooky.Takže toto sú len teórie,čo tu dávaš.
@anonym_autor ....nie autorka.Nikdy som nepotratila.Moje prvorodené dieťa sa podobá na mňa .Je celý ja.Od vlasov,v tvári až po zarastajuce nechty na palcoch.Jedine,čo zdedil po svojom otcovi sú modré oči,lebo modrooký gen je silnejší ako hnedooky.Takže toto sú len teórie,čo tu dávaš.
@doriiis modrooky gen je silnejsi ako hnedooky? to vazne?
@doriiis modrooky Gen urcite nieje silnejší ako hnedooky Gen, práve naopak.. Aha ďalšia genetická inžinierka 😂
@vsetci proste preco tu riešite genetiku ked ja tu rieism niečo úplne iné? Chytili ste sa jednej mojej nedolezitej vety ako kobylky, a vyrobili z nej kauzu odveci... Mam pravo sa zamýšľať a je to vec verejná, oni tým ze sú verejné známe dobrovoľne, tak dobrovolne su a budú predmetom rozhovorov a komentárov, to neviete? A nie nemám prázdny život, nepadaju mi pečené holuby do úst ale to neznamená, ze nemôžem slusne verejne diskutovať.... Co je na tom? Mne sa dnešné plastiky nepáčia a nepaci sa mi hlavne na nich to, ze tie ženy vyzerajú uniformne a rovnako, vid Kardashianky napríklad.. Len to som chcela povedať..
@doriiis modrooky Gen urcite nieje silnejší ako hnedooky Gen, práve naopak.. Aha ďalšia genetická inžinierka 😂
@vsetci proste preco tu riešite genetiku ked ja tu rieism niečo úplne iné? Chytili ste sa jednej mojej nedolezitej vety ako kobylky, a vyrobili z nej kauzu odveci... Mam pravo sa zamýšľať a je to vec verejná, oni tým ze sú verejné známe dobrovoľne, tak dobrovolne su a budú predmetom rozhovorov a komentárov, to neviete? A nie nemám prázdny život, nepadaju mi pečené holuby do úst ale to neznamená, ze nemôžem slusne verejne diskutovať.... Co je na tom? Mne sa dnešné plastiky nepáčia a nepaci sa mi hlavne na nich to, ze tie ženy vyzerajú uniformne a rovnako, vid Kardashianky napríklad.. Len to som chcela povedať..
@anonym_autor čo ja viem, podla mňa vyzerajú fajn. Mne sa to praveze celkom páči.
Musím priznať že aj mne sa tento nový štýl pláštik páči ,všetko primerane k tvári,svieža pleť ,
@anonym_autor Mna zaujala formulacia vety "Lebo vsetci vieme..a 100% sa podoba na otca"...no nevieme..a, ze svoje pozorovania a domnienky uvadzas ako fakt. Je to rovnake ako keby si povedala, ze vsetky zeny po 50ke su obezne, lebo ty mas take v okoli.
V klude rozoberaj plastiky ale nepíš bludy, ked nechceš aby sa ich ľudia chytili …
V klude rozoberaj plastiky ale nepíš bludy, ked nechceš aby sa ich ľudia chytili …
@bonboniera ale potom nech aj iné panie tu nepíšu bludy.. Ci oni môžu?
@anonym_autor ty ako zadavatelka temy,si niečo napisala zmiešala si dve témy dokopy,tvoja chyba
Nabudúce píš iba o tom na čo chces odpoved
@krajinka
@anonym_autor ....hnedookych ľudí je viac,to je pravda.Ale to len preto,že na zdedenie hnedých očí stačí jeden gen od jedného rodiča a na modré oči potrebuješ gen od oboch rodičov.
Každopádne viem,že syn vyzerá úplne ako ja.Takze tvoja teória je fakt iba teória
@anonym_autor keď som bola dieťa, čítala som Sybiline proroctvá. Písala tam, že príde doba, keď sa ženy búdu podobať na sovy. Myslím, že je to už tu.
@jaroe myslíš tou múdrosťou, ktorá je k sovám spájaná? 🤭
@anonym_autor modrooký gén je genetická anomália, ževraj 😉
Kelly praveze vyzera ako bohyna. Aj blond vlasy jej velmi pristanu. Ja by som povedala ze ano je uplne iny clovek ale aj krajsi. A preco do toho sla? No lebo moze
@anonym_autor prečo paušalizuješ? Nie všetky tomu podliehajú, niektoré sú kategoricky proti a ak im to zdvihne sebavedomie, sú spokojnejšie samé so sebou, prečo nie
@anonym_autor mne je to absolútne ukradnuté,čo so sebou robia,prečo by som to mala rozoberať.
Ty nemáš iné problémy?
@marryliese až na to že ano nemá plastiku ani botox spomínaná dáma ale kys hyd. procedurka, alebo laser čo len spomalia, mierne napnu proste má
takže až tak košer nie je
@sara07 netvrdím, že je košér, len súhlasím s jej výrokom.
@sara07 netvrdím, že je košér, len súhlasím s jej výrokom.
@marryliese v pohode , len je to v košer ked to povie napr moja švagrina ktora skutočne max krem použije nič iné
inak mne sa tiež plastické operacie nepačia, skôr inklinujem k laserom, a inym ošetreniam
Ked vsetci viete, tak ja som asi jedina ktora nevie, ze prve dieta sa podoba na otca a pocujem to prvy raz. Lebo u mna to absolutne neplati, a ked rozmyslam ani v okoli to nie je pravidlo. A z pohladu genetiky je to blud.
@anonym_e685e9 Prikláňam sa k tvojmu názoru. Tiež počujem prvý krát a v mojom okolí ani rodine to tak nie je.

@anonym_autor Tak za zúžia lícne kosti?
Tebe uplne drbe v dnešnej dobe dávať inplantaty ,keď sa dá veľa veci spraviť injekčne
@minenkaa hej prečo ma urazas? Ja sa tu stebou bavim pekne a slusne. Áno rozsir si obzory a zadaj do googla cheeks implants. Nech sa paci voala. Áno ihla s kyselinou je menej invazivna, ale implantaty dnes letia celkom tiez, nielen vlasy v Turecku..