icon

Prečo ženy podstupujú estetické úpravy tela?

fido69
13. apr 2024

Umelé riasy, chirurgický nos, zväčšené pery, silikónové prsia, umelé nechty, depilácia ohanbia, vymodelovaný zadok a v poslednej dobe už aj vymodelované pysky...

Prečo to vlastne ženy robia? Chcú vyniknúť v konkurencii iných žien? Alebo si na tom budujú svoje ego? Len mi nenapíšte, že preto aby sa páčili mužom. To je blbosť. Normálnym mužom sa páčia prirodzené typy. 😇

levandul_ka
13. apr 2024

@fido69 vazne nechcem vediet AKO sa zabavas, ked musis pri tom pisat na mamickovskom fore

jimi1985
13. apr 2024

@fido69 Riesia si tak svoje komplexy. Spokojna a vyrovnana zena si nepojde dat urobit kozy,uspokoji sa aj so svojimi ackami,beckami. A to iste plati pre pery,nos a ostatne. A samozrejme,ze sa chcu pacit aj opacnemu pohlaviu. Aj ked tvrdia,ze nie,trosku to robia aj preto,aby sa pacili.

fido69
autor
Autor odpoveď zmazal
fido69
autor
Autor odpoveď zmazal
hankab
13. apr 2024

@fido69 logicky tu vacsina napise, ze je to sposobene nizkym sebavedomim. Ale prave vacsina tych prerobenych a napichanych ma sebavedomie siahajuce az do nebies, su uskriekane, potrebuju byt stredobodom pozornosti. Ja v tom vidim aj snahu za kazdu cenu sa zapacit “sponzorom” - nafukanym prachatym svalnacom s vysokym egom na velkom aute. Tieto zeny su prave ich cielovka, taki si tazko najdu sedu mysku, ktora ma nieco v hlave, lebo by ich kopla do zadku po prvom rande. Radsej si narazia kacera donalka so 4kami silikonmi v snahe sa ukazovat pred celym okolim (aj ked je to skor na hanbu, ale to im nedopina).

fido69
autor
Autor odpoveď zmazal
fido69
autor
Autor odpoveď zmazal
levandul_ka
13. apr 2024

@hankab je rozdiel mamicka co si po dietati spravi silikony a toto co opisujes ty
Tych nabuchanych sponzorov co spominas (napriklad Vemola) takemu by sa seda myska bars by mala nieco v hlave (co tiez nieje zarucene iba tym ze je bio🙂 asi tazko pacila,
sto ludi sto chuti

denithestrange1993
13. apr 2024

@fido69 nie muzi su cisti mnisi,vsak? Autá nove kazdych par rokov, krcmy a puby zivia na 90% muzi, stavkovanie detto

markusrasford
13. apr 2024

@fido69 tvoj pohľad na "upravenie" ženy veľmi jednostranný. Keď ta žena nato ma a chce sa svojmu milemu páčiť tak prečo nie? Je to slobodná voľba každého jedinca. Dostal si košom od upravenej ženy? Keď sa ti to nepáči a si zástanca že žena si nemá čo robiť so svojím telom tak si hľadaj takú co bude tvoja vrana. Koľko je žien co dlho kojili a prsia im ostali malo pružné . Chcú sa páčiť a dajú si urobiť prsia co je natom zle? Chcú aj oni chodiť na plaváreň a cítiť sa príjemne. Tvoj problém nieje žiaden problém. Aj po tvojom nezmyselnej príspevku sa budú skrašlovat.

oli18
13. apr 2024

@cimage naco je jej taka procedura, ktoru nie je vidiet? Zbytocne to podstupila.

lakebabe
13. apr 2024

@fido69 poviem ti za seba.
Mihalnice momentálne nosím, lebo sa mi nechce maľovať každé ráno, z toho istého dovodu gélové nechty a tetovanie obočie. Šetrím tým hodiny času ročne a je to bez údržby.
Pery si dávam robiť už roky, ale prirodzene, že si to do dnes polovica mojej rodiny a ani moja mama nevšimla. Išlo o dorovnanie asymetrii , keďže vrchnú mam užšiu . Botox mam, lebo mam vrasky ktore mi vadia , lebo robia prísny pohľad.
Prsia si idem dať robiť ešte len teraz, lebo gravitácia pred 40 je už niekde inde.
Takže to nemá nič spoločné s komplexami ani pacenim sa chlapom, ale s pacenim sa sam sebe.
Všetko sa dá robiť s mierou a estetický prijateľné tu sa nebavime o zákrokoch typu vemolova.
A ži a nechaj žiť každý nech si dá urobiť čo len chce keď sa v tom bude cítiť dobre

diablikovci
13. apr 2024

@fido69 presne 🙂 Tam nic nehovorili.

eva112014
13. apr 2024

@markusrasford Prečo nezmyselný príspevok? Ak by ste vy muži mali možnosť zväčšenia si vášho penisu a tá operácia by bola tak populárna ako pásový výrobok, tiež by som ako žena hľadala niečo iné a pýtala sa: V čom je Jano iný ako Fero? Obidvaja sú ROVNAKO “krásny” od pána Dr XY. Príde raz aj táto doba!

reanda
13. apr 2024

@fido69 ale je to pokrytectvo.. lebo hoc sa tebe napichane silikonove nepacia, tak ti musi byt jasne, ze nie su vsetci muzi ako ty.. ale budes tu pisat filozoficke uvahy, preco to zeny robia, v snahe urobit z nich hlupane a z muzov tych 'normalnych' .. lebo isto vsetky tie upravene su single, lebo sa ziadnemu nepacia 😀

minenkak
13. apr 2024

@fido69 pysky napríklad aj preto ,že ,, zavádzajú ",nos, lebo niekto má naozaj veľmi veľký,depilácia ,lebo niekto nemá rád chlpy a zvyšok je móda.

markusrasford
13. apr 2024

@eva112014 preto lebo on rieši co nikdy na vlastnej kozí nezažil a nezazije Keď príde deň D že si my muži budeme riešiť svoje náradie tak nech sa vyjadrí. Ruku na srdce kolko mužov navštevuje okraslujuce salóny? Je ich dosť. A to nejak autor nespomínam. Do konca najväčší kanec na Slovensku sa vybral do Turecka a y si zmenil vlasy. To je ôk?

hankab
13. apr 2024

@levandul_ka ja prave pisem o tych extremne prerobenych, co vyzeraju vsetky na jedno kopyto - balonove silikony, “10cm” nechty, napichane pery a la kacer donald, a dalsich xy zakrokov, lebo s tym nevedia prestat.
Vkusne umele nechty nepovazujem za ziadne prestrelenie, rovnako ako vkusne umele prsia, co si da spravit mamicka po 2 porodoch, pripadne baba co je plocha ako doska a pomoze jej to citit sa lepsie.

rozculena
13. apr 2024

@diablikovci lenže Mona Lisa je vyslovene škaredá

domak2
13. apr 2024

@fido69 tak také ženy hlavne nehľadajú "normálneho chlapa". Skôr zazobaneho podnikateľa/politika/celebritu atd, že. Ti zas väčšinou preferujú ženy, ktoré môžu ukazovat ako svoj doplnok. (Samozrejme píšem vseobecne) Takže ak píšeš za normálnych chlapov, je plno normálnych žien co sa skrasluju len priemerne.

michkat
13. apr 2024

@lonely66 Ja som nikde nenapísala, že v takej spoločnosti žijem, ale rozprávam sa aj s ľuďmi, s kt. by som voľný čas netravila a nebudem preto naivná. Možno, že sa pred tebou nejaký muž aj bál otvorenosti v tejto téme, keď vie aký máš na to názor. Neviem, ale tiež nemám klapky na očiach. 🤷 Nič nie je také čiernobiele zasa.... Sú muži a sú muži, ja poznám aj takých aj onakých, ty zjavne iba onakých a to už je tvoja vec. 🙂

lonely66
Odpoveď bola odstránená
viestta
13. apr 2024

@fido69 a ty sa nazdavas, ze zensky svet sa kruti iba okolo muzov a nemame nic ine na robote len sa vam zapacit?

lonely66
Odpoveď bola odstránená
viestta
13. apr 2024

@lonely66 co ti ja viem... Vela je aj tlak reklamy. Nie kazdy ustoji ten pretlak co sa na neho vali a podlahne vidine dokonalosti, ktoru aj tak nedosiahne

lonely66
Odpoveď bola odstránená
mandzula
13. apr 2024

@fido69 ak sa povazujes za normalneho muza, v podstate ti to moze byt uplne jedno, kedze zien bez uprav, ktore si vymenoval, je stale dost a mas si teda z coho vyberat.

daniela2202
13. apr 2024

@fido69 lebo sú sprosté

mell27
13. apr 2024

@fido69 nič z toho nemám, za ušetrené peniaze si radšej nakúpim akcie,😃 ale od prírody mám výrazne pery a dlhé mihalnice 😃 mne sa hlavne nepáčia také tie jastrabie pazúry a umelé mihalnice. Vyzerá to strašne... Osobne si myslím, že sa ženy upravujú kvôli sebavedomiu alebo majú pocit, že tieto úpravy si už dnešná doba vyžaduje vplyvom soc. sietí.

pe_mi
13. apr 2024

@fido69 lebo je taká doba.to vidíš v telke, pery,foxy eyes,botox už od 20rokov si dievčatá dávajú.
Keď ideš po BA drvivá väčšina je upravená,je to už asi taký životný štýl,štandard.
A mám pocit ,že prirodzene ženy chcú chlapi 40+
Ale tie nižšie ročníky a najmä mladí okolo 25+ už poznajú baby okolo nich, upravené,porobené.pre nich je to normálne.ja to vidím takto