Aká je pre vás najlepšia pánska vôňa?
Boli sme s mužom v parfumérii a s tým, že si chce niečo vybrať a nenašli sme nič nosu lahodiace. Mne sa páčila Prada v zelenom flakone, mužovi sa ale zdala prisilná a nekúpil nakoniec nič. Pred tým používal Paco Rabanne a Dior Sauvage.
@anonym_autor mne osobne úplne stačí obyčajný Old Spice deodorant
Pre mňa roky Pacco Rabanne a novšie som si obľúbila Jean Paul Gaultier
Le Beau
@anonym_autor z bežne dostupných parfumérií
Dior Homme Intense, Chanel Allure Home sport, Hermés Terre d' Hermés, YSL La Nuit d' le Homme, Loccitane Men. Ináč Armani Privé, Atelier des Ors a Bois Impérial.
záleží aj na kom, na rôznych ľuďoch vonia každý parfum inak 😁 napríklad moja mama mala coco chanel n5, na mne mi strašne smrdel, ale na nej voňal tak púdrovo, zaujímavo, na mne ako lacný parfum z čiňaku 😅 tak isto je to aj s pánskymi, mne tiež osobne neskutočne vonia prada paradigme (tá zelená, čo spomínaš), ale tvôjmu mužovi príde veľmi silná, lebo jemu možno nesedí s ph, ak chceš niečo podobné ako prada paradigme, skús mont blanc legend? je jemnejšia, ale podobná, svieža 😁
záleží aj na kom, na rôznych ľuďoch vonia každý parfum inak 😁 napríklad moja mama mala coco chanel n5, na mne mi strašne smrdel, ale na nej voňal tak púdrovo, zaujímavo, na mne ako lacný parfum z čiňaku 😅 tak isto je to aj s pánskymi, mne tiež osobne neskutočne vonia prada paradigme (tá zelená, čo spomínaš), ale tvôjmu mužovi príde veľmi silná, lebo jemu možno nesedí s ph, ak chceš niečo podobné ako prada paradigme, skús mont blanc legend? je jemnejšia, ale podobná, svieža 😁
@miselka257 Legend v čiernom flakone?
Mne vzdy vonala Davidoff Cool Water … stara lacna klasika, ale pre mna uzasna
@miselka257 Legend v čiernom flakone?
@anonym_autor čierny so zlatým nápisom, o strieborným je EDT tuším 🤔
@anonym_autor len umytý chlap...💋💋💋👍
@ivicatolic Ok, píšem si-sprchovací gél. 😎
Ja som s mojim 20rokov. A vzdy len mexx. To je vona vyrobena akoby na mieru pre neho. Ina mu tak nesadne ako táto.
Ja mám na manželovi najradšej YSL Y 😁 ale on sa vonia len príležitostne, keďže väčšinu času je v pracovnom oblečení a doma len tak sa nevonia. Preto používam hlavne pánsky voňajúci olej z Voňavého domova 🤣 Vždy je najvoňavejší robotník na stavbe 🤣👌🏻

Ja som predtým používal inú ale teraz mám novú Versace Pour Homme a keď som šiel na prvé stretnutie s jednou ženou, jej druha veta bola, že pekné voniam a aj kolegyne v práci pochválili, ja ostanem teraz pri tom.