icon

Prečo ženy urážajú druhé ženy za estetické zákroky?

14. aug 2023

Ahojte veľmi by ma zaujímal Vás názor prečo zvyknú ženy komentovať výzor druhych žien, takých ktoré podstúpili estetické úpravy? Lebo poslednou dobou sa s tým veľmi často stretávam. Osobne patrím tiez medzi ženy, ktoré už niečo majú vylepšené, ale nikdy som nekomentovala ženy spôsobom “henta je kačica, umelina” a podobne. Vždy som otvorene povedala keď som take komentovanie počula, že mne sa to páči a bodka. Silikóny nemám, ale ak ich niekto ma pekne spravene, tak praveze nemám problém pochvalit- ale čo často počujem tak hneď osočovanie takej ženy, že ma silikonove cecky… No a najväčší gol pre mna, keď to počujem z niekoho úst a akonáhle sa dostane k peniazom, tak kam hneď uteká? Na estetickú kliniku… toto sa mi naozaj veľakrát stalo.
Sestra bývalého- neustale poznámky predo mnou ako ma henta a tamtá napichane pery a vyzerajú ako kačice (hoci som sedela pred ňou a tiež mam tento zákrok spravený). Dokym sedela na materskej tak boli všetky ženy “kačice”, akonáhle išla spat do prace, no hádajte kam išla po druhej výplate?…..áno správne, na pery!
To iste nevlastná sestra môjho muža. Neustaaaaaale poznámky, naschval predo mnou, ako sa niektoré ženy zhovadzuju a take mlade….kam išla hneď za pár mesiacov po tom čo dostala dedičstvo po svojom otcovi? 🙂 Na pery a botox
To iste známe alebo kamošky, pred všetkými urážajú tie “napichane” a ako by ony vzivote na nič take nesli a hneď keď je nejaka súťaž o zákrok zadarmo z rôznych kliník tak zdieľajú a komentuju ako besné.
Naposledy ma takto prekvapila ta Mirka z reality show Ruža pre nevestu. To iste. V telke len veľké reči “ako sú tie druhé napichane, umelé” a hneď ako dostala zadarmo pichanie pier na klinike tak bez váhania…
Naozaj nerozumiem tomu, naco to niektoré fakt hlupo komentujú a potom dobre že si nohy nepolamu keď majú možnosť…

tykat
15. aug 2023

@meringe70 ved to, ze v skolach decka komentuju vzhlad, z kazdej strany pocuvaju a vidia aka je dokonalost potrebna a lahko dostupna a potom tie slabsie povahy idu na prsia, pery, vlasy, nosy... lebo maju zly pocit z vlastneho tela. A nakoniec aj tak vyzeraju akoby ich jeden plasticky chirurg mal.

simca06022011
Autor odpoveď zmazal
aylinn
15. aug 2023

@simca06022011 to nemá nič spoločné s tým že matka venuje čas svojmu zovňajšku.
Proste len nevie vychovávať decko. A to nevie ani veľa prirodzených neupravených.
Deti sa stretávajú s posmeškami už v škôlke “haaahaaa ja mám krajšie auticko/bábiku ako tyyyy beee beee “ a keď to rodič nesekne už v tomto veku a nebude vysvetľovať ,tak na škole to bude už len horšie.

rebekamarcusko
15. aug 2023

@simca06022011 ja nechapem co ma zas označuje,keď už ti neodpisujrm a absolútne ma nezaujimas😂 neviem o akej kozusine točis momentálne,,ale ved dobre. Chod stiskat,keď ta to upokoji😉

simca06022011
15. aug 2023

@tykat zase nie všetky deti to komentujú. Sú aj normálne, horšie je ze bez tých komentárov by nejaké " nedokonalosti" nepostrehli vôbec. Medzi sebou určite.
Inak toľko spackanych plastik, krivych bezpohyblivych tvári... kto by to riskoval. Mne keby dcéra sa prejavuje takto ukážem jej aj riziká uprav a zákrokov. Ale ona sama ma svoje nedokonalosti a žije s nimi veľmi statočne aj keď som jej riešenie navrhla.
Veľmi záleží od povahy detí a ako sú vedené detstvom. Zrkadlom, zážitkami, kritikou, tolerantnostou/rešpektom? Láskou k sebe alebo nejakou posadnutosti tým kto co povedal.
@aylinn nikdy som sa vysmievanim kvoli hračkam nestretla, asi to bude teda kolektívom deti kam moje dieťa chodi ;) také vysmievacne kamošky sme rýchlo vymenili *teda tu jednu*. Len som chcela napísať ze ja dom sa veru stretka s výsmechom iba opačne. Nikdy by som si nedovolila komentovať výzor iného človeka nahlas s niekym. A už vôbec nie osobne. Niekedy ani tie úpravy nevyjde ako majú
@rebekamarcusko áno to omylom som ta označila miesto aylinn. A inak si ma s niekym mýliš, keďže som ta označila prvýkrát. Tak klidek.

la_dolce_vita
15. aug 2023

autorka, absolútny súhlas! Já len žasnem, keď to čítam, aké úbohé komentáre, až urážky. A prečo? Veď buďme tolerantné, to je každého vec, ako sa o seba stará, nepotrebujem niekomu vnucovať svoje názory a považovať ich za pravdu a jediné správne. Vyrovnaná žena a dáma spokojná sama so sebou nemá potrebu niekoho urážať ani komentovať a radiť..

rebekamarcusko
15. aug 2023

@simca06022011 prepac,teraz som si to všimla,lebo ta ktorú som myslela ma podobny nich Simona a nejaké čísla. Tak sa ti ospravedlnujem

simona20201309
15. aug 2023

@la_dolce_vita a ja zas absolútne nerozumiem, prečo by mal byť v diskusii len jeden názor a ten kto ma iný názor, má držať hubu??? Prečo? To ze niekto VYJADRI svoj postoj ku kacacim param nie je urazanie. To ze sa tebe nepáči to, že tu niekto otvorené povie na plné ústa ako sa mu to nepáči, nie je urazabie.
To keď si tu niekto dovolí vyjadriť opačný postoj už je zle....
Kks..... ved toto je čistá provokácia. Téma o kacacich perach a zapojí sa pani s mega kacacimi perami a čaká ze sa teraz každý stiahne a zmení názor aké je to krásne a v pohode?

simona20201309
15. aug 2023

@la_dolce_vita tak zasni alebo necitaj

la_dolce_vita
15. aug 2023

@simona20201309 v pohode, myslela som to inak, nič v zlom... ide o to, ako to povieme, slušne, kultivovane

tykat
15. aug 2023

@simona20201309 "...Téma o kacacich perach a zapojí sa pani s mega kacacimi perami a čaká ze sa teraz každý stiahne a zmení názor aké je to krásne a v pohode?..."
Ano lebo ona to uz nevidi ze aj tie jej su ako XY dalsich rovnakych na prvy pohlad zvacsenych, mysli si ze ich ma len jemne takmer neviditelne pichnute.

rebekamarcusko
15. aug 2023

Ja nikde nepíšem,že sa to každému musí páčiť,ale čo idete nás kačice presviedčať o niečom,keď sme spokojné?🤣 jedine kto tu rype a provokuje je druhá strana. Ďalšia vec je,že ja tiež nejdem povedať svojej najlepšej kamoške co je fakt prirodzená a je taka nádherná,nech si dá napichat pery,že ma hornú malú a ona mi nikdy nepovedala,že vyzerám ako kačica,pritom sa jej tiež nepáčia estetické úpravy. To je aj o ľuďoch, či majú v sebe slušnosť a chochmes a ako svoj názor podajú. Nikdy,ale naozaj nikdy som nekritizovala druhých za vzhľad aj keď sa mi dotycne osoby nepáčili a možno by im pomohlo navštíviť estetickú kliniku.

rebekamarcusko
15. aug 2023

@simona20201309 to akože ja nemám právo vyjadriť svoj názor,lebo mam kačacie pery? Lebo je to podľa teba provokácia? Sa pozri kto koho provokuje

hladamematku
15. aug 2023

@kittykat22 Slovanky sú známi postavou presýpacích hodín žiadne mužské postavy...

tinqua
Autor odpoveď zmazal
rebekamarcusko
15. aug 2023

@tinqua tetovania je ďalšia samostatná kapitola😂

aylinn
15. aug 2023

@simona20201309 diskusia sa nevolá “názor na Rebecamarcusko/Aylinn”?
Ja som sa sem zapojila úplne normálne slušne , kym nezacala hore jedna dáma riešiť mna a moje úpravy. Potom sem napisala Rebeka a začalo tu útočiť a ponižovať dalších 5 žien. Takze nerob si z úst zadok a neskrývaj sa za “vyjadrenie názoru” 🙏🏼 lebo si sem prisla len ponižovať a urážať. Si len nešťastný prázdny anonym 😊

tinqua
Autor odpoveď zmazal
rebekamarcusko
15. aug 2023

@tinqua milujem vetu,že,,vieš aké to bude škaredé,keď budeš stará?" 😂 no je mi to úplne jedno a hlavne polka ľudstva bude vyzerať podobne ,lebo žijeme v takom storočí,že sa to nastastie viac toleruje ako kedysi. To je to iste ako s perami ci s čímkoľvek. Mna nezaujíma co si o tom myslia ostatní. Mne sa to paci,som s tým spokojná.

simona20201309
15. aug 2023

@aylinn ak máš zrkadlo, pozri sa do neho a čítaj po sebe, lebo urazas ty

macatt
15. aug 2023

Ach, no každý si môže vybrať či nejakú úpravu chce, alebo nie, povinné to nie je, ale kritizovať mladé mamičky za nejaké úpravy a nadávať im do kačíc a ešte skritizovať obočie je silná káva fakt.. že aby im málo nebolo a nemusia len počúvať aké sú krásne😳 to ako fakt?
Mám známu, čo bola celý život prirodzená, nikdy nechty, žiadna kaderníčka a jej dcéra má také pery, že sa jej už ani tvár nezmestia🤔tak aj tým najviac útočným môže tak prisť domov v pohode dcéra, vnučka a či sa im to bude dobre počúvať pochybujem.. nechápem ako 1 ml v niekoho perách donúti sa takto vyjadrovať fakt..

autor
15. aug 2023

@macatt presne tak… kritizovať ženy, ktoré si nieco dali spraviť a nadávať im do kačíc to áno, to je naozaj slusne 🙌🏼 a skryvat to za “ja som len vyjadrila svoj názor”…. veľmi by ma zaujimalo či ten svoj názor tak vyjadrujú aj pri ženách ktoré sú tučné, príliš chudé, majú príliš veľké prsia alebo prilis malé prsia??? či si treba kopnúť len do tých ktoré majú spravene “určite úpravy” lebo tie si to akože “zaslúžia”? 🤦🏽‍♀️ tak sa vyrovnaná žena sama so sebou nechová

macatt
15. aug 2023

Veru a ešte by bol gól keby sa fakt obratom objednali na tie pery, alebo čokoľvek ako píšeš v príspevku😂😂😂😂

simona20201309
15. aug 2023

Kačica nie je nadávka, ale prirovnanie. 😀

90909
15. aug 2023

Mňa celkom fascinuje, do akej vývrtky sa tu niektoré oponentky zákrokov dokážu dostať. Chvíľami je to tak trošku tragikomické. Pamätám si ako som raz našla príspevok na FB od jednej dievčiny, čo predávala šaty. Mala odfotenú celú postavu v tých šatách a trčal jej kúsok tváre s perami. Pozerám, že šaty celkom pekné idem pozrieť komentáre. No čo tam jedna ženská predvádzala, ja som sa nestačila diviť. Sprška hejtu a výsmechu na tie pery, pritom ja som si ich prvýkrát ani nevšimla. A ta dievčina uplne v klude a s slusne sa zacala brániť a ta zenská v kometároch ako nepríčetná si išla svoje. No tragikomédia, ale bolo úplne jasné, kto z toho vyšiel ako hlupák. A často to vidím v komentároch pod príspevkami od Rebeky. Mne je za tie ženy občas až trápne, lebo vidno ako ich ide priam rozdrapiť, len aby si mohli kopnúť. A to som tiež team prirodzenosť, ale v živote ma nechytil taký záchvat, aby som @aylinn či @rebekamarcusko potrebovala takto nakladať. Dokonca si ich príspevky rada pozriem, takže mi je naozaj záhadou, čo tie ženy tak štartuje.

hefo
15. aug 2023

Neviem prečo zvyknú ženy komentovať výzor druhych žien, takých ktoré podstúpili estetické úpravy.
Ale tie, čo komentujú neestetické úpravy, také úplne chápem.

valeria_h
15. aug 2023

@90909 To je úplne jednoduché predsa - závisť. Iba žena, ktorá závidí má potrebu sa navážať a urážať druhú ženu.
Ja na sebe nemám žiadne estetické úpravy, ale ani by ma nenapadlo kopať do žien, ktoré takéto zákroky podstúpili. Ak je všetko v medziach zákona a morálky, nech si každý robí tak, aby bol spokojný a šťastný. To je najdôležitejšie.

simca06022011
15. aug 2023

@90909 a pritom konkrétne tieto dve ženy to majú dobre a vkusne spravené. Čiže neviem. Závisť? :D niekomu to môže prísť veľa inému nie... ale je to určite dobre vyzerajúce. Ono da sa nad tým aj inak pozastaviť, hrubšie obočie (ktoré je aktuálne v móde, to je fakt, dakedy sa holilo a kreslili ak niekto pamata...) a pery nie sú trvala vec (nemusia), ale obmedzené myslenie je niečo čoho sa.clovek len tak nezbaví.

autor
15. aug 2023

@macatt po mojich skúsenostiach to rozhodne nie je vylúčené ☝🏼😂

simona20201309
15. aug 2023

@aylinn
@rebekamarcusko
Lenže nikto tu o vás nepíše, že ste vypatlane a duté sliepky. Nikto vas tu pre vas vyzor neuraza a nenadava vám do sprostých primitívnych žien
Narozdiel od vás, ktoré tu všetky ktoré napísali názor na kacacinu, považujete za nešťastne, prázdne, zakonplexovane a neviem co všetko tu ešte padlo.
Šialene, že si niekto vyjadrí svoj názor.

Potom by tu mali vyzerať diskusia tak ze - ty bijes svoje deti? Aha, jasne chápem, áno zaslúžil si rozumiem.
Hej? Ty si už polrocnemu dala kúsok pizze? Wau, máš šikovné diera mmm....
Ty čakáš sieste dieta a nemáš kde bývať? Oooo to mi je strašne ľúto...
Ty nepracujes od kedy si vyšla zo školy a očakávaš ze ta bude živiť do konca života muž, poistila si si ho troma deťmi.... nooo super, tak držím palce nech vám to vyjde a pre istotu si urobte ešte štvrté

..... takže baby.... v každej diskusii sa to zvykne vyhrotit , ak sa stretnú protikladné názory. Pre mňa za mňa ešte si to dofuknite, nech vám aj nosy zakryje, je mi to jedno, ale nikto ma nikdy neprinuti súhlasiť s druhým názorom a byť ticho len preto, že sa to druhej strane nebude páčiť.