icon

Poraďte najlepšie estetické zákroky pre zlepšenie pleti

laura_77
2. júl 2026

Ahojte žienky,
na akých zákrokoch ste boli a ktoré naozaj odporúčate na zlepšenie pleti, proti vráskam, na pozdvihnutie..? Nemyslím len výplne a botox, skôr biorevitalizácia, mezoterapia, morpheus, radiesse.. 😊 Neviem ktoré sa oplatí.

farebnypapagaj
2. júl 2026

Ultralitf na zdvihnutie

erika7102
2. júl 2026

@laura_77 hydrafacial ♥️ nedam dopustit

anonym_fc7c0b
2. júl 2026

Máte aj výsledky? Foto pleti pred pred a po ošetrení? Ultralift alebo hydeafacial?

anonym_2d846e
2. júl 2026

@laura_77 domáca maska elektrická s červeným svetlom Omnilux, treba dlhodobo používať... A Repeel, vhodné pre všetky vekové kategórie, akoby peeling zlepsuje pleť viditeľne. Ale nerobia to vo veľa salónoch... Trošičku sa po ňom supe, ale nič strašné

farebnypapagaj
2. júl 2026
@anonym_fc7c0b

Máte aj výsledky? Foto pleti pred pred a po ošetrení? Ultralift alebo hydeafacial?

@anonym_fc7c0b nemam,praveze,ja som bola na hydrafacila napriklad a ta mna vyvidene peniaze ,drahe ,troska gelu a nejake modre svetlo,to skor mezoterapiu alebo chemocky peealing.

anonym_fc7c0b
2. júl 2026
@farebnypapagaj

@anonym_fc7c0b nemam,praveze,ja som bola na hydrafacila napriklad a ta mna vyvidene peniaze ,drahe ,troska gelu a nejake modre svetlo,to skor mezoterapiu alebo chemocky peealing.

@farebnypapagaj no pozriem to. Musím sa poradiť aj s niekým,kto má veľmi citlivú pleť ako ja. Mám po 40- keď, vrásky okolo očí minimálne,medzi obočím žiadne. No ale už sa rozkukavam pomaly, čo a ako....😂

kerim0
2. júl 2026

@laura_77 morpheus v spinn RK 320e neodporucam.vyhodene peniaze

milka_seduva
2. júl 2026

ahoj, ja som bola naposledy na estetickej klinike envy na osetreni korean medical treatment, uz po osetreni som mala na pohlad pokozku krasne hydratovanu a celkovo taku ziarivejsiu

anonym_b3bdbf
2. júl 2026
@milka_seduva

ahoj, ja som bola naposledy na estetickej klinike envy na osetreni korean medical treatment, uz po osetreni som mala na pohlad pokozku krasne hydratovanu a celkovo taku ziarivejsiu

@milka_seduva si sa kvoli tomu registrovala, aby si to tu napisala?

anonym_0a1978
3. júl 2026

@laura_77 ja som sa drahým zákrokom nakoniec vyhla a išla úplne neinvazívnou cestou. Priznám saže na začiatku som sa strašne bála či to vôbec bude fungovať, lebo som počula o kope nekvalitných šmejdov ale LED maske od Lumenluxe nemám naozaj čo vytknúť.
Rozhodla som sa pre ňu preto, lebo LED terapia má za sebou najviac vedeckých štúdií čo som pozerala. Mám ju už 7 mesiacov a som maximálne spokojná a potom po mojich výsledkoch si ju nakoniec kúpili aj kamošky.

laura_77
autor
4. júl 2026

Žienky, nehľadám kozmetické ešetrenia od kozmetičky alebo na doma, ale ošetrenia lekárom - a teda lasery alebo invazívnejšie prístupy - nie len na povrchu kože.

anonym_fc7c0b
5. júl 2026
@farebnypapagaj

Ultralitf na zdvihnutie

@farebnypapagaj aké to robí zázraky? 🙃 Kde to robia? V salónoch alebo len na špeciálnej klinike?

farebnypapagaj
5. júl 2026
@anonym_fc7c0b

@farebnypapagaj aké to robí zázraky? 🙃 Kde to robia? V salónoch alebo len na špeciálnej klinike?

@anonym_fc7c0b zazraky neviem ci to robi ale mam aspon lepsi pocit,robiá to na estetike,salon neviem.I ked podla mna to ke vsetko skor placebo,no v akcii,nelup to😉Ja si nemozem dat pichnut botox tak aspon nieco.

anonym_fc7c0b
Autor odpoveď zmazal
anonym_fc7c0b
5. júl 2026
@farebnypapagaj

@anonym_fc7c0b zazraky neviem ci to robi ale mam aspon lepsi pocit,robiá to na estetike,salon neviem.I ked podla mna to ke vsetko skor placebo,no v akcii,nelup to😉Ja si nemozem dat pichnut botox tak aspon nieco.

@farebnypapagaj botox som mala, no už nechcem zatiaľ. Ale chystám sa aspoň na viečka,len musím chlapa prehovoriť😂😂😂 ale ten lifting pozriem

anonym_b3bdbf
5. júl 2026
@anonym_fc7c0b

@farebnypapagaj botox som mala, no už nechcem zatiaľ. Ale chystám sa aspoň na viečka,len musím chlapa prehovoriť😂😂😂 ale ten lifting pozriem

@anonym_fc7c0b preco uz nechces botox?

anonym_fc7c0b
5. júl 2026
@anonym_b3bdbf

@anonym_b3bdbf najprv chcem poriešiť tie viečka. Horné aj dolné. Aby to potom lepšie sadlo a pasovalo,aby nekleslo obočie moc nízko. A doktorka mi povedala,že zatiaľ nepotrebujem,že nech ešte počkám. A ďalšia vec,predsa je to toxín,tak zvažujem. ....ja sa týchto veci dosť bojím. 😂🙃🙃🙃🙃

anonym_b3bdbf
5. júl 2026
@anonym_fc7c0b

@anonym_b3bdbf najprv chcem poriešiť tie viečka. Horné aj dolné. Aby to potom lepšie sadlo a pasovalo,aby nekleslo obočie moc nízko. A doktorka mi povedala,že zatiaľ nepotrebujem,že nech ešte počkám. A ďalšia vec,predsa je to toxín,tak zvažujem. ....ja sa týchto veci dosť bojím. 😂🙃🙃🙃🙃

@anonym_fc7c0b aj ja sa toho bojim, este som ho nemala, hoci som zvazovala. Cvicim teraz len par dni s touto aziatkou a myslim, ze to moze mat efekt: https://www.youtube.com/@imis
kolko mas rokov?

anonym_fc7c0b
5. júl 2026
@anonym_b3bdbf

@anonym_fc7c0b aj ja sa toho bojim, este som ho nemala, hoci som zvazovala. Cvicim teraz len par dni s touto aziatkou a myslim, ze to moze mat efekt: https://www.youtube.com/@imis
kolko mas rokov?

@anonym_b3bdbf to pozriem.moze to pomôcť,ak sa tomu naozaj precízne venuješ. Inak skúšala som tejpy,aj to je super. Vráska hnevu sa naozaj zjemnila. Ale dávam si záležať viac na kvalitnej kozmetike. Momentálne ficim na prípravkoch z omorovice. Mám 41

farebnypapagaj
5. júl 2026
@anonym_b3bdbf

@anonym_b3bdbf nvm bojim sa nu,mam nejake protilatky zvysene,preto som opatrna.

anonym_fc7c0b
16. júl 2026
@farebnypapagaj

@farebnypapagaj a prečo to odporúčas, keď je to len placebo?

farebnypapagaj
16. júl 2026
@anonym_fc7c0b

@farebnypapagaj a prečo to odporúčas, keď je to len placebo?

@anonym_fc7c0b Podla mna vsetky tieto procedur okrem botoxu a kyseliny su placebo