icon

Poraďte najlepšie estetické zákroky pre zlepšenie pleti

laura_77
Dnes o 16:35

Ahojte žienky,
na akých zákrokoch ste boli a ktoré naozaj odporúčate na zlepšenie pleti, proti vráskam, na pozdvihnutie..? Nemyslím len výplne a botox, skôr biorevitalizácia, mezoterapia, morpheus, radiesse.. 😊 Neviem ktoré sa oplatí.

farebnypapagaj
Dnes o 16:59

Ultralitf na zdvihnutie

erika7102
Dnes o 17:12

@laura_77 hydrafacial ♥️ nedam dopustit

anonym_fc7c0b
Dnes o 17:35

Máte aj výsledky? Foto pleti pred pred a po ošetrení? Ultralift alebo hydeafacial?

anonym_2d846e
Dnes o 17:56

@laura_77 domáca maska elektrická s červeným svetlom Omnilux, treba dlhodobo používať... A Repeel, vhodné pre všetky vekové kategórie, akoby peeling zlepsuje pleť viditeľne. Ale nerobia to vo veľa salónoch... Trošičku sa po ňom supe, ale nič strašné

farebnypapagaj
Dnes o 17:57
@anonym_fc7c0b

Máte aj výsledky? Foto pleti pred pred a po ošetrení? Ultralift alebo hydeafacial?

@anonym_fc7c0b nemam,praveze,ja som bola na hydrafacila napriklad a ta mna vyvidene peniaze ,drahe ,troska gelu a nejake modre svetlo,to skor mezoterapiu alebo chemocky peealing.

anonym_fc7c0b
Dnes o 18:12
@farebnypapagaj

@anonym_fc7c0b nemam,praveze,ja som bola na hydrafacila napriklad a ta mna vyvidene peniaze ,drahe ,troska gelu a nejake modre svetlo,to skor mezoterapiu alebo chemocky peealing.

@farebnypapagaj no pozriem to. Musím sa poradiť aj s niekým,kto má veľmi citlivú pleť ako ja. Mám po 40- keď, vrásky okolo očí minimálne,medzi obočím žiadne. No ale už sa rozkukavam pomaly, čo a ako....😂