Poraďte najlepšie estetické zákroky pre zlepšenie pleti
Ahojte žienky,
na akých zákrokoch ste boli a ktoré naozaj odporúčate na zlepšenie pleti, proti vráskam, na pozdvihnutie..? Nemyslím len výplne a botox, skôr biorevitalizácia, mezoterapia, morpheus, radiesse.. 😊 Neviem ktoré sa oplatí.
Máte aj výsledky? Foto pleti pred pred a po ošetrení? Ultralift alebo hydeafacial?
@laura_77 domáca maska elektrická s červeným svetlom Omnilux, treba dlhodobo používať... A Repeel, vhodné pre všetky vekové kategórie, akoby peeling zlepsuje pleť viditeľne. Ale nerobia to vo veľa salónoch... Trošičku sa po ňom supe, ale nič strašné
Máte aj výsledky? Foto pleti pred pred a po ošetrení? Ultralift alebo hydeafacial?
@anonym_fc7c0b nemam,praveze,ja som bola na hydrafacila napriklad a ta mna vyvidene peniaze ,drahe ,troska gelu a nejake modre svetlo,to skor mezoterapiu alebo chemocky peealing.
@anonym_fc7c0b nemam,praveze,ja som bola na hydrafacila napriklad a ta mna vyvidene peniaze ,drahe ,troska gelu a nejake modre svetlo,to skor mezoterapiu alebo chemocky peealing.
@farebnypapagaj no pozriem to. Musím sa poradiť aj s niekým,kto má veľmi citlivú pleť ako ja. Mám po 40- keď, vrásky okolo očí minimálne,medzi obočím žiadne. No ale už sa rozkukavam pomaly, čo a ako....😂

Ultralitf na zdvihnutie