Problémy s neúspešným zväčšením pier a hrčkami
Ahojte prvýkrát som mala zväčšené pery a boli úplne bez problémov ,druhý x mi ich robila druha doktorka pretože tá dlhšie nerobila …. Úplne mi ich zdeformovala a ešte sa mi aj vytvorili hrčky tak mi na ich náklady tie pery rozpustil a urobili naspäť avšak opäť mi tie pery urobili zle lebo síce zdeformované neboli ale hrčky sa mi opäť urobili čiže boli opäť zle urobené
Včera som bola na rozpustení a aj napriek rozpusteniu mám hrče čiže absolútne neviem čo mám robiť vypýtali si 100€ za rozpustenie všetko v tej istej klinike . Mám 100 chutú urobiť takú scénu lebo ja som išla za tým aby som mala krajšie plnšie hydratované pery a nie len žmýkajú zo mňa peniaze . Čo mám podľa vás urobiť ?
Urobis scénu a čo ? Presne ako píše baba vyššie, dať odstrániť na inej klinike a uz je na tebe či to risknes ešte niekde inde ,alebo nie .
odporucam zmenit kliniku, nechat pery rozpustit, oddychnut a najst niekoho, kto ti usta nedogabe
Asi by som to dala rozpustit niekde inde a nechala to tak. Zjavne Ti telo prestava tolerovat ten material, nakolko sa to nema pichat kazdy tyzden. Zial za mna otrasne a preto to nemam rada, lebo kopec bab, co poznam takto dopadlo prave po dopichnuti
@kiki68 veď práve že ja som na to išla potom druhýkrát po roku a pokazila mi to doktorka v nej bola vina lebo mi och zdeformovala nie že chodím na to často
Urobis scénu a čo ? Presne ako píše baba vyššie, dať odstrániť na inej klinike a uz je na tebe či to risknes ešte niekde inde ,alebo nie .
@lenka.25 jasne ,lebo v nich je vina že mi to už druhýkrát zle aplikovali
@lenka.25 jasne ,lebo v nich je vina že mi to už druhýkrát zle aplikovali
@amy123456789 to nemusi byt tym, ze ti to zle aplikovali, ale ze tvoje telo to odmieta.
Podla mna je bud chyba v Dr alebo v materiale, krory bol pouzity alebo aj aj. Rozhodne by som isla na inu kliniku. Hrozne, ze este si za to musela zaplatit, malo to ist na ich naklady a mala si dostat kompenzaciu plus ospravedlnenie. Ved urcite su poistení… .
Kde a kto ti to druhykrat robil?
Podla mna je bud chyba v Dr alebo v materiale, krory bol pouzity alebo aj aj. Rozhodne by som isla na inu kliniku. Hrozne, ze este si za to musela zaplatit, malo to ist na ich naklady a mala si dostat kompenzaciu plus ospravedlnenie. Ved urcite su poistení… .
Kde a kto ti to druhykrat robil?
@princessivi tá istá klinika ale iná dr
@amy123456789 to nemusi byt tym, ze ti to zle aplikovali, ale ze tvoje telo to odmieta.
@sissy27 prvýkrát som mala bez chyby pery a druhýkrát úplne mi ich urobila nerovnomerne a hrče ešte sama druha doktorka povedala že koňoch zdeformovala tá čo mi ich robila druhýkrát že ju budú musieť preškoliť….

Asi by som to dala rozpustit niekde inde a nechala to tak. Zjavne Ti telo prestava tolerovat ten material, nakolko sa to nema pichat kazdy tyzden. Zial za mna otrasne a preto to nemam rada, lebo kopec bab, co poznam takto dopadlo prave po dopichnuti