icon

Rady pre botox a výplň pier

6. jan 2026

Ahojte o 3 dni idem prvý krát na botox a po 2 na vypln pier. Máte nejaké rady čo robiť a nerobiť pred a po? Niekde som čítala že by som nemala užívať omega a používať na tvár retinol Ďakuejm

Strana
z2
nicoletta98
6. jan 2026
@anonym_137f81

@anonym_autor to nie, ale všetky napichane papule sú hrozne.Takže asi tak.

@anonym_137f81 zavidis?

anonym_5f380d
Autor odpoveď zmazal
anonym_9b2dee
6. jan 2026

Napichane pery sú vždy vidieť, bez ohľadu na to ako super jemne sú urobené. Hlavne z Boku. Sú vydute a neprirodzene.
Botox do čela viem pochopiť, ale tie pery sú fakt otrasné.
Toľko krásnych báb som videla s úzkymi perami ...

autor
6. jan 2026
@anonym_9b2dee

Napichane pery sú vždy vidieť, bez ohľadu na to ako super jemne sú urobené. Hlavne z Boku. Sú vydute a neprirodzene.

@anonym_9b2dee dobre, tvoj názor. Nemusíš ho vypisovať niekomu, koza nezaujíma

anonym_2fa278
6. jan 2026
@anonym_5f380d

Vážne?? Ozaj vážne?? Botox??????????

@anonym_767b2b
@anonym_5f380d

Mile damy…. Nie stale je botox „chcem byt in“
Ja som mala vrasku hnevu taku hlboku a tahala sa mi pod oko ,ze ruky nohy bozkavam tomu kto to vymyslel.🤷🏼‍♀️

anonym_2fa278
6. jan 2026
@anonym_autor

@anonym_autor autorka …. Lekar ti povie co smies co nesmies.mne dava hned silny Faktor na to 24h ziadne slnko (mame zimu takze pohoda ) a ziadna namaha resp sport

lizatko1009
6. jan 2026
@anonym_2fa278

@anonym_767b2b
@anonym_5f380d

Mile damy…. Nie stale je botox „chcem byt in“
Ja som mala vrasku hnevu taku hlboku a tahala sa mi pod oko ,ze ruky nohy bozkavam tomu kto to vymyslel.🤷🏼‍♀️

@anonym_2fa278 a atavil ti na taku hllboku ryhu botox? vacsinou na hlboku uz potrebuje aj vypln KH

biglovemom
Autor odpoveď zmazal
anonym_2fa278
6. jan 2026
@lizatko1009

@anonym_2fa278 a atavil ti na taku hllboku ryhu botox? vacsinou na hlboku uz potrebuje aj vypln KH

@lizatko1009 Ano staci , prvych 2x dala viacej ,potom uz menej , krasne zmizla. Kazdych 6-7 mes chodim .

anonym_566e4e
6. jan 2026
@anonym_9b2dee

@anonym_9b2dee to nie je pravda.Sestra má spodnú peru vlastnú a vrchnú mala mini a má ju jemne dopichnutu a nemá žiadny zobák ani z boku.Botox mám od 44 r nevidím zmysel si ho dávať veľmi skoro a ani by som si ho nechcela pichať desiatky rokov.Ale na každého uváženi.Videla som čelo po veľa rokoch pichania a má ho tenké také neprirodzene neviem to opísať.

anonym_52f74f
6. jan 2026

Ono to je pekné keď sú tie pery naruzovane a nie sú extra veľké ale bez rúžu je to premna odpudive.Mam takú slečnu v rodine

anonym_526c6a
6. jan 2026
@anonym_52f74f

Ono to je pekné keď sú tie pery naruzovane a nie sú extra veľké ale bez rúžu je to premna odpudive.Mam takú slečnu v rodine

@anonym_52f74f ja stretavam denne jednu pani 55+ a ona ma tu hornu peru celu taku hrubu az po nos, ziadne ze vykrojena horna pera, tiez to vyzera hrozne

lizatko1009
6. jan 2026
@anonym_2fa278

@lizatko1009 Ano staci , prvych 2x dala viacej ,potom uz menej , krasne zmizla. Kazdych 6-7 mes chodim .

@anonym_2fa278 tak botox ti uz velku ryhu uplne nevyrovna, hlavne tu hnevu, viac sa neda dat, do jednej lokality ny malo ist kazdej pre uplne umrtvenie svalu 50 jednotiek

anonym_52f74f
6. jan 2026
@anonym_526c6a

@anonym_52f74f ja stretavam denne jednu pani 55+ a ona ma tu hornu peru celu taku hrubu az po nos, ziadne ze vykrojena horna pera, tiez to vyzera hrozne

@anonym_526c6a v takom veku by to uz ani nemala mať žena 🤣vyzerá to strašne na starších ženách

anonym_526c6a
6. jan 2026
@anonym_52f74f

@anonym_526c6a v takom veku by to uz ani nemala mať žena 🤣vyzerá to strašne na starších ženách

@anonym_52f74f tiez si myslim, ze naprirodno by to mala lepsie.

nicoletta98
6. jan 2026

Mne sa páči, že autorka sa pýtala, čo nemá robiť po aplikácii a tu si prišli zakomplexované ženy vyjadrit názor, na ktorý sa ich absolutne nikto nepýtal.

palomka
6. jan 2026
@lizatko1009

@anonym_2fa278 tak botox ti uz velku ryhu uplne nevyrovna, hlavne tu hnevu, viac sa neda dat, do jednej lokality ny malo ist kazdej pre uplne umrtvenie svalu 50 jednotiek

@lizatko1009 ja by som velmi potrebovala, ale sa bojím, ze budem mat migrény alebo, ze mi padne viečko....len toto ma odradza

anonym_9b2dee
6. jan 2026
@anonym_autor

@anonym_autor máš pravdu. Je to len tvoj problém že budeš vyzerať ako kačka ♥️

anonym_9b2dee
6. jan 2026
@anonym_566e4e

@anonym_9b2dee to nie je pravda.Sestra má spodnú peru vlastnú a vrchnú mala mini a má ju jemne dopichnutu a nemá žiadny zobák ani z boku.Botox mám od 44 r nevidím zmysel si ho dávať veľmi skoro a ani by som si ho nechcela pichať desiatky rokov.Ale na každého uváženi.Videla som čelo po veľa rokoch pichania a má ho tenké také neprirodzene neviem to opísať.

@anonym_566e4e ja to proste vidím, aj keď je to len jemne dopichnute. Ok nemusí to mať ako kačica,ale proste ťa perá chytí iný tvar a ja to vidím.
Čo sa botoxu týka, pokiaľ má niekto hlbokú vrásku už v 30 prečo nie. Je to ako prevencia, aby nebola ešte hlbšie. Ale napríklad mne po cca 10 rokoch prestal botox účinkovať. Moje telo sa stalo rezistenzne na botox. Dr. Povedala že občas sa to stane

autor
6. jan 2026
@anonym_9b2dee

@anonym_autor máš pravdu. Je to len tvoj problém že budeš vyzerať ako kačka ♥️

@anonym_9b2dee ty si asi tak veľká profesionálka, že vieš ako vyzerá 0,5 ml v perách

anonym_9b2dee
6. jan 2026
@anonym_autor

@anonym_9b2dee ty si asi tak veľká profesionálka, že vieš ako vyzerá 0,5 ml v perách

@anonym_autor a to čo s tým má spoločné? Ja píšem ako to vyzerá, nie koľko máš pichnute.
Ale keď sme pritom, áno, viem. Poznám baby ktoré majú "len" 0,5ml v perách.

anonym_526c6a
6. jan 2026

Ved dajte niekto fotku, kto ma urobene pery a fakt to nie je vidno a vyzera to fajn (moze byt aj nejaka celebrita) Lebo na ulici si kazdy vsimne tu, ktora to ma prilis

lizatko1009
6. jan 2026
@palomka

@lizatko1009 ja by som velmi potrebovala, ale sa bojím, ze budem mat migrény alebo, ze mi padne viečko....len toto ma odradza

@palomka nemusis sa bat, ku mne chodi moja uz 12 rocna zakaznicka dermatologicka robit do salonu estetiku a preslo nam rukami vela zien a viecka neklesli zatial nikomu, ja sama botoxujem 2 roky a zatial nikomu nic sa nestalo. Teraz 8.1. si dam znova dopich. Hlavne si nájdi MUDr. co ma prax a nerobi to 2 mesiace a ano ziadne podomove (nic proti nikomu) ale nam sa tu roztehlo vrece Ukrajiniek, ktore Mudr. nie su a robia estetiku. A ak je spravne pichnuty, nie hlboko, dodrží sa davka, trafi sval kde ma, dodržís tých 5 hodin nic neklesne.

anonym_2fa278
7. jan 2026
@lizatko1009

@lizatko1009 takto to mam

lizatko1009
7. jan 2026
@anonym_2fa278

@lizatko1009 takto to mam

@anonym_2fa278 obocie si nedavas vyzdvihnut? co s nim mas? to je tetovane alebo takto kreslís?

anonym_2fa278
7. jan 2026
@lizatko1009

@anonym_2fa278 obocie si nedavas vyzdvihnut? co s nim mas? to je tetovane alebo takto kreslís?

@lizatko1009 je tetovane ,stare ,zly uhol ,mracim sa tam koli slnku ….lepsie Foto som nenasla na rychlo,len som to chcela ukazat ako dobre je vraska vyhladena ….

Strana
z2