icon

Recenzie na Rhinoplastiku u MUDr. Milana Očenáša

kapav
14. apr 2025

Zdravim žienky☺️, veľmi by mi pomohla spätná väzba od kazdej jednej z vás, ktorá podstúpila operáciu nosa (kostenna časť, hrbolcek na nose, zúženie nosa). Na stránke Estherticon má MUDr. Očenáš len perfektne recenzie, mňa by však zaujímalo, či mal niekto u neho aj negatívne skúsenosti 😌 Vopred ďakujem za pomoc 🙏

Vierka

emma14
26. apr 2025

Ahoj Vierka, bola som u pána doktora na úpravu kostenej časti aj špičky. Na klinike všetko prebehlo v poriadku a po odstránení nosovej dlahy som bola spokojná, nos bol malý, ale zakrátko špička opuchla a už mi zostala bambula, kôli ktorej som na operáciu išla. Pán doktor robí uzavretú techniku, vravel, že z dôvodu, že je tam menšie riziko vytvorenia malých hrbolčekov po operácií. Mne sa na špičke na ľavej strane hrbolček vytvoril a z profilu vyzerá každá strana inak a ta špička je za mňa veľká oproti kostnej časti. Netuším, či je to chyba doktora alebo je to individuálne u každého človeka. Na kontrole, myslím, že po pol roku vravel, že je všetko v poriadku a hrbolček neriešil, ale ja som sa na to ani nepýtala. Každopádne po vyše roku od operácie som sa rozhodla, že sa objednám na konzultácie ešte k iným doktorom ohľadom úpravy tej špičky. Tak som zvedavá na reakcie iných doktorov. Pán doktor, ale robí prirodzené nosy, moje okolie si zmenu skoro nevšimlo, ale rodina má zas pocit, že som to mala lepšie pred operáciou. Ak chceš, pošlem ti fotky súkromne a posúdiš sama.

emma14
28. apr 2025

Zároveň som nebola upozornená na to, že keď mi bude nos rovnať a zároveň operácia prebehne uzavretou technikou ( čiže mi nebola rezaná kolumela ) kolumela mi zostane krivá a nosné dierky, ktoré boli pred operáciou súmerné, po operácií budú podstatne nesúmerné.

kapav
autor
29. apr 2025
@emma14

Zároveň som nebola upozornená na to, že keď mi bude nos rovnať a zároveň operácia prebehne uzavretou technikou ( čiže mi nebola rezaná kolumela ) kolumela mi zostane krivá a nosné dierky, ktoré boli pred operáciou súmerné, po operácií budú podstatne nesúmerné.

@emma14
@emma14 Ďakujem krásne za tvoj čas a spätnú väzbu. To mi je ľúto, že nemáš ten nos podľa tvojich predstav. Mne sa aj zdalo podozrivé, že má len pozitívne hodnotenia, neprišlo mi to normálne. Teraz už chápem, prečo. Tie negatívne väčšinou zvyknú estetické kliniky na stránkach aj odfiltrovať, aby mali väčší zisk 🥲

emma14
29. apr 2025

Nie je vôbec za čo, prajem veľa šťastia s výberom, nech si čo najspokojnejšia 🙂 Ja teraz uvažujem o Mudr. Krivosudskom. Podľa toho čo som čítala je cenovo inde ako Mudr. Očenáš a s opravou už operovaného nosu je to ešte viac. Tak nech to máš na prvý krát krásne 🙂

teranova1
10. sep 2025

Ja som bola u ňho tiež na rhinoplastike a žiaľ niesom spokojná