Riešenia pre ovisnuté prsia po dojčení
Mam 36 rokov a ovisnute prsia. Syn ma 7,5 roka dojcila som 3.roky. Ako ste si poradili s ovisnutym poprsim? Dakujem
Neurobíš s tým nic. Buď sa zmieriť,alebo plastická úprava.
@anonym_autor plasticka operacia. Ja mam teda operovane prsia uz dlhe roky, este pred 30tkou a mam ich zmenšené a upravené a nelutujem teda absolutne nic. Ziaden problem s plavkami, podprsenkami a chodievam vačšinou bez podprsenky, pretoze prsia posobia prirodzene a nie rozgajdane
Jedine uprava chirurgicky. Ak mas raz prsia ovisnute, tak na to Ti nepomoze nic ine.
To fakt takato otazka???Ty si niekedy pocula o niecom inom co by na to fungovalo okrem plastiky?
možno niektoré športy pomôžu napr. plávanie.
ale žiadny zázrak nečakaj.
možno niektoré športy pomôžu napr. plávanie.
ale žiadny zázrak nečakaj.
@deti95060810 nepomôžu
Aký zázrak čakáš? Bylinky? Nič iné,ako plastika neexistuje.
@anonym_autor žiadne tabletky ani čaje to nevyriešia
Silikóny
Alebo sa s tým zmieriť,asi ako väčšina z nás , ktoré máme podobný problém
Prijať to, vhodná podprsenka, normálneho muža po boku. Alebo plastika.
Plávanie pomôže tak možno na maličké prsia aby spevneli, ale na veľké s ovisnute prsia jedine chirurgia. Bohužiaľ tiez to budem riešiť o rok. Nič iné na to neexistuje.
Iba 2 možnosti:
1. Úprava prsníkov chirurgicky (či už aj s augmentáciou implantátmi alebo bez nich, pokiaľ je dostatok vlastného materiálu)
2. Prijať ich také aké sú.
Nič iné nepomôže - žiadne plávanie, cviky, krémy, nič.
@anonym_autor Jedine plastika. Ale nie si v tom sama. Mám to rovnako. V pred deťmi som mala krásne veľké pevné prsia. Po prvom dieťati to bolo ešte ok ,nakoľko som tiež dlho kojila aj často, stále bol ma prse,ale zrejme ešte tým, že som mala niečo cez dvadsať boli ok. Druhé som mala už po tridsiatke a veľmi som pribrala, veľmi aj do pŕs a urobili sa mi strie .Aj som dlho kojila, potom schudla a moje prsia katastrofa.Bola som s toho roky nešťastná, ale na plastiku som nebola Muž mi to rezolútne zakázal! Že komu sa chcem páčiť, že jemu to nevadí vôbec. Vždy mi hovoril,máš zdravé krásne deti, kojila si dlho sú veľa zien3co vyzerajú sto krát horšie. No to je útecha. V správnej podprsenke to bolo aj je v pohode. Vyzerajú celkom,ale v lete kúpiť dobré plavky, nosiť tričká, šaty bez ramenienok nehrozí! Teda nikdy nehrozilo.Mne v živote nesadla podprsenka bez ramienok.Proste gravitácia nepustí.😁
@anonym_autor ja som bola na zmenšeni, spokojnost. Podprsenku nenosim. Bola som v BB dr. Červen

Plastika?