icon

Skúsenosti s operáciou horných viečok

Dnes o 06:12

Ahojte, rada by som vedela vase skusenosti. V akom velu ste boli na operacii hornych viecok? Efekt vydrzal ako dlho? Mne vravel jeden lekar, ze by to malo byt ok po dobu 10r. Samozrejme, je to individualne. Je tu niekto, komu sa zakrok nepodaril? Na co si dat pozor pri vybere kliniky? Isli hy ste na to znovu? Dakujem 🙂

Strana
z2
anonym_9b196e
Dnes o 06:14

@anonym_autor mala som 49, desať rokov odvtedy, je to našťastie rovnaké, uvidím o pár rokov

lentakyterapeut
Dnes o 06:18

Pokial ti to uz brani v perifernom videni ano.

anonym_de7dd2
Dnes o 06:46

42 rokov

autor
Dnes o 07:07
@lentakyterapeut

@lentakyterapeut ja sa pytam zien/muzov, na ich skusenosti. Nie je to len o videi, ale o estetike, hlavne u nas zien. Ty si chlap, bol si, ze sa vyjadrujes? Ci si len doma na ID a mas potrebu sa vyjadrovat ku kazdej teme na MK? Inak si to neviem vysvetlit.

anonym_2f8ee6
Dnes o 07:19

Okolo 50tky som mala a sklamanie. Ak ti mozem poradit, radsej si priplat u niekoho fakt dobreho.

mirola
Dnes o 07:28
@anonym_2f8ee6

Okolo 50tky som mala a sklamanie. Ak ti mozem poradit, radsej si priplat u niekoho fakt dobreho.

@anonym_2f8ee6 môžem sa spýtať prečo sklamanie?

autor
Dnes o 08:00
@anonym_2f8ee6

@anonym_2f8ee6 samozrejme, že chcem ísť na nejakú dobrú kliniku. Ale neviem prečo, u mňa sa vždy všetko dorafe. Dávam si botox, stále mi klesnú viečka alebo jedno viečko a niekomu nič. Dala som si robiť korunky na zuby, no mne sa moje zuby nepáčia, a jednoducho sú to už 3 roky a nie som s nimi stotožnená. Dala som si kyselinu pod oči, tak sa mi nakopila na jedno miesto. Keď som si bola dať peptidy pod oči alebo mezoterapiu, tak som dva týždne chodila s modrinami pod očami ako zbitá žena. Jednoducho, neviem prečo, ale mne sa nikdy nepodarí to, čo sa u ľudí podarí bežne. A tak veľmi zvažujem zákrok, a skôr riziká, čo sa stane keď to nebude dobré...

anonym_2f8ee6
Dnes o 08:11

Sklamanie preto, ze vidno jazvicky aj po 2 rokoch, kazda je ina a na jednej sa mi urobil kozny vyrastok, co mi nastastie moja kozmeticka odstranila. Vysledny efekt az tak nevidno, coraz menej to vidno. Jedno oko som povodne mala horsie, teraz je to sumerne aspon, ale nejake wauu sa nekonalo. Mozno som len mala velke ocakavania..

anonym_2241e7
Dnes o 08:38

Moja mamina bola vo veku 66 rokov pred dvomi mesiacmi. Má to fakt super , je to zmena. Bola v Uvea Martin

anonym_2241e7
Dnes o 08:40

Uvea je už Lexum tuším od nového roka, ak budeš googlit

anonym_b91b77
Dnes o 08:40

Najdi si tu skupinu plasticka chirurgia,tak Ti baby poradia aj podla toho odkial si. Su tam aj foto pred a po.

krasneleto
Dnes o 08:56

@anonym_autor ahoj viecka nie su otazkou veku, ale stavu... co sa tyka tvojich zakrokov , ktore nenaplnili ocakavania, moze to mat jednoduche vysvetlenie- ak pichnu botox tak, ze padnu viecka- zmenit lekarku, nevie to.... ak picha kyselinu pod oci- zmenit lekarku, davno sa kyselinou nevyplna, max ta, co ta pozna a vie ako tvoje ocne okolie reaguje- ja napriklad picham pod oci vylucne v zime, v lete mi dava nieco ine, kvoli puchnutiu

biba_18
Dnes o 09:27

ja som dlho odolávala, mala som 2x laser aj keď ma lekárka už vtedy presviedčala na operáciu ... na tretí raz som už bola, mala som cez 50 ... ja som bola spoko, ale vidím že to znova poľavuje trochu ... už aby som začala šetriť ...

bielasovicka
Dnes o 11:12
@lentakyterapeut

@lentakyterapeut co s tým má periférne videnie?

dana2207
Dnes o 11:19

@anonym_autor ja som bola keď som mala 50 a efekt parádny. Už sa to pomaličky zasa zbiera ale už nepôjdem išlo to rapídne hore a nebudem platit 600 euro. Mne to odstránila skalpelom ale počula som, že už to robia inak trošku (laserom)a nie sú také modriny 🙈.

zuzanka.zuzu
Dnes o 11:20
@anonym_autor

@anonym_2f8ee6 samozrejme, že chcem ísť na nejakú dobrú kliniku. Ale neviem prečo, u mňa sa vždy všetko dorafe. Dávam si botox, stále mi klesnú viečka alebo jedno viečko a niekomu nič. Dala som si robiť korunky na zuby, no mne sa moje zuby nepáčia, a jednoducho sú to už 3 roky a nie som s nimi stotožnená. Dala som si kyselinu pod oči, tak sa mi nakopila na jedno miesto. Keď som si bola dať peptidy pod oči alebo mezoterapiu, tak som dva týždne chodila s modrinami pod očami ako zbitá žena. Jednoducho, neviem prečo, ale mne sa nikdy nepodarí to, čo sa u ľudí podarí bežne. A tak veľmi zvažujem zákrok, a skôr riziká, čo sa stane keď to nebude dobré...

@anonym_autor podľa mňa to je v tvojej hlave a teda nebudeš spokojná ani s výsledkom tejto operácie 🤷

mirka2405
Dnes o 11:22

@anonym_autor bola som pred 2 rokmi, zatial som spokojna aj s vysledkom, nemam ziadne jazvy. ..

anonym_499347
Dnes o 11:25
@bielasovicka

@bielasovicka viečka padajú a človek zle vidí sú ťažké a má pocit bolavych oči.Ved to nie je len o estetike, ale aj zdr.befenitoch.Ta koža navyše je ťažká.
@anonym_autor všetko záleží aký máš typ oči.Ale v tvojom prípade buď máš vysoké očakávania, alebo neviem😂teraz bola na tom zákroku kamarátka 48 r ma to pekne spravené mala už veľký previs velmi viditeľný, ale jej to zmenilo úplne tvár ako cudzia osoba.Ale nemá jazvy má to pekne brali jej 11mm.

lentakyterapeut
Dnes o 12:03
@bielasovicka

@bielasovicka neuveris ale su dve moznosti. Bud si to chces urobit aby si bola pekna alebo si to musis dat urobit lebo takmer nevidis napriklad hore vobec

bielasovicka
Dnes o 12:13
@lentakyterapeut

@bielasovicka neuveris ale su dve moznosti. Bud si to chces urobit aby si bola pekna alebo si to musis dat urobit lebo takmer nevidis napriklad hore vobec

@lentakyterapeut snáď si nemyslíš, že na viečka chodia ženy len preto, že si už nevedia ani oči otvoriť.

bielasovicka
Dnes o 12:16
@anonym_499347

@bielasovicka viečka padajú a človek zle vidí sú ťažké a má pocit bolavych oči.Ved to nie je len o estetike, ale aj zdr.befenitoch.Ta koža navyše je ťažká.
@anonym_autor všetko záleží aký máš typ oči.Ale v tvojom prípade buď máš vysoké očakávania, alebo neviem😂teraz bola na tom zákroku kamarátka 48 r ma to pekne spravené mala už veľký previs velmi viditeľný, ale jej to zmenilo úplne tvár ako cudzia osoba.Ale nemá jazvy má to pekne brali jej 11mm.

@anonym_499347 samozrejme ze to viem, ale v dnešnej dobe už malo žien s tým počká až dovtedy kým jej tak úplne padnú viečka ze už ani nevidia.

selenka7
Dnes o 12:22

Zeny, ja len taka prakticka otazka (lebo tiez uz som sa pohravala s touto myslienkou) - po zakroku sa musi spavat na chrbte? Lebo ak ano, toto u mna potom neprichadza do uvahy. Nedokazem spat na chrbte v ziadnom pripade.

lentakyterapeut
Dnes o 12:35
@bielasovicka

@lentakyterapeut snáď si nemyslíš, že na viečka chodia ženy len preto, že si už nevedia ani oči otvoriť.

@bielasovicka ja som.dal jeden komentar a hned bola autorka mudra tak uz sa nezapajam 😜

mirka2405
Dnes o 13:22
@selenka7

Zeny, ja len taka prakticka otazka (lebo tiez uz som sa pohravala s touto myslienkou) - po zakroku sa musi spavat na chrbte? Lebo ak ano, toto u mna potom neprichadza do uvahy. Nedokazem spat na chrbte v ziadnom pripade.

@selenka7 ja som spala”normalne”..prvych 24 hod. zvyknu oci prelepit.

selenka7
Dnes o 13:34
@mirka2405

@selenka7 ja som spala”normalne”..prvych 24 hod. zvyknu oci prelepit.

@mirka2405 cize aj na boku v pohode? Nezliali sa ti potom modriny a opuch na jednu stranu? Ked ja najcastejsie spim na bruchu s hlavou vytocenou na stranu a neviem to ovplyvnit, proste sa tak zobudim 😀

mirka2405
Dnes o 13:36
@selenka7

@mirka2405 cize aj na boku v pohode? Nezliali sa ti potom modriny a opuch na jednu stranu? Ked ja najcastejsie spim na bruchu s hlavou vytocenou na stranu a neviem to ovplyvnit, proste sa tak zobudim 😀

@selenka7 ja spavam takisto…a ziadny z priznakov som nespozorovala…opuch aj modriny som mala minimalne…absolvovala som blefaroplastiku laserom,.

anonym_499347
Dnes o 14:44
@bielasovicka

@anonym_499347 samozrejme ze to viem, ale v dnešnej dobe už malo žien s tým počká až dovtedy kým jej tak úplne padnú viečka ze už ani nevidia.

@bielasovicka niekto ich má boľavé a padnuté v 45 r

autor
Dnes o 14:46
@krasneleto

@anonym_autor ahoj viecka nie su otazkou veku, ale stavu... co sa tyka tvojich zakrokov , ktore nenaplnili ocakavania, moze to mat jednoduche vysvetlenie- ak pichnu botox tak, ze padnu viecka- zmenit lekarku, nevie to.... ak picha kyselinu pod oci- zmenit lekarku, davno sa kyselinou nevyplna, max ta, co ta pozna a vie ako tvoje ocne okolie reaguje- ja napriklad picham pod oci vylucne v zime, v lete mi dava nieco ine, kvoli puchnutiu

@krasneleto ten botox do cela sa mi deje vzdy. A to sa mi aj dialo, ked som bola ovela mladsia. Uz som bola na botoxe na 4 klinikach, pichaji mi to naozaj spickovi odbornici, ale jednoducho mne to spadne. Logicky, lebo normalne mam vysoke celo, vrasky mam naozaj intenzivne od 30tky a ked tie svaly zrelaxuju, tak to spadne. Ale ten stav je kriticky tak prvy mesiac. Inak vidim to len ja, nikto iny to nevidi. Kyselinu pod ocami som si davala pichat pred 15 a 12 rokmi, ked to bolo v trende. Zmigrovala mi pekne. Aktualne uz len peptidy Lumi Eyes alebo Mezoterapiu mam.

autor
Dnes o 14:48
@lentakyterapeut

@lentakyterapeut lebo hovoris absolutne od veci. Viecka sa davaju operovat, ked poklesnu a je to hlavne esteticky problem. Neviem, kto bude cakat dovtedy, kym nebude vidiet. Toto zjavne je tema viac pre zeny, cize sup, hladaj nieco o autickach, lebo tu nemas pridanu hodnotu. Pokial si nebol na operacii viecok a vies to s nami zazdielat.

lunastruna
Dnes o 14:55

@anonym_autor ja som bola pred rokom v 40
Bola som u dr.Nasaba v Po . Prešiel polrok, biele jazvičky ešte vidno inak negatívum nevidím

Strana
z2