Skúsenosti s rhinoplastikou nosa
Ahojte, som po nevydarenej rhinoplastika nosa po uraze, je krivý, veľký absolútny opak toho čo som chcel, budúci mesiac ma čaká konzultácia u pána doktora Drazana z Brna, aký máte na to názor ? Poprípade skúsenosti, ďakujem za každu odpoveď. Ešte som uvažoval aj nad tureckom ?
To uz ba SK niet jediny orl chirurg co by ti to urobil poriadne? Ci mas tolko peňazi platit operaciu v zahranici? Si po uraze,za operaciu u nas platit nebudes a zas to nie je technicky taky barocny zakrok.Hladaj info...
@janinah ďakujem za odpoveď, no jak hľadám tak hľadám na Slovensku som nenašiel nič, aspoň podľa recenzií, a tak isto skúsenosti,jediný kto ma tu ešte napadá je krivosudsky ale ten neberie chlapov, ak vieš o niekom kľudne napíš pozriem sa ďakujem.
@janinah ďakujem za odpoveď, no jak hľadám tak hľadám na Slovensku som nenašiel nič, aspoň podľa recenzií, a tak isto skúsenosti,jediný kto ma tu ešte napadá je krivosudsky ale ten neberie chlapov, ak vieš o niekom kľudne napíš pozriem sa ďakujem.
@dodo1324 Do Turecka by som ja osobne nesla, ked mimo SK, tak CR a mas to aj najblizsie.
@dodo1324 Inak na SK je zevraj dobry na nosy Dr. Krivosudsky a Dr. Kostal. Mala by tu byt inak aj skupina - Rhinoplastika nosa, skus sa tam popytat.

To uz ba SK niet jediny orl chirurg co by ti to urobil poriadne? Ci mas tolko peňazi platit operaciu v zahranici? Si po uraze,za operaciu u nas platit nebudes a zas to nie je technicky taky barocny zakrok.Hladaj info...