icon

Sú prirodzené prsia krajšie?

29. okt 2025

ahojte, tento príspevok neslúži vobec na nejaky hejt na niekoho ani nic podobne .. len chcem vediet nazor, pretoze je sice pekne ze tam baby davaju svoje fotky pŕs a podobne, ale neviem ci som jedina no mne to tam vsetko pride ako nejake spackane plastické operácie .. vobec to prosim neberte ako urážku, samozrejme ze najdôležitejšie je ak je zena sama so sebou spokojna, ale videla som tam fakt malo pekne urobených pŕs .. aky mate nazor vy ? kludne anonymne 🙏 ja si myslim ze prirodzene prsia su najkrajsie 🙂

Strana
z2
anonym_1f244a
29. okt 2025

Myslím si, že- mám svoje prirodzené, zatiaľ som s nimi spokojná a teda nechodím do skupiny okukovať cudzie prsia.

anonym_ba5bdc
29. okt 2025

@anonym_autor v poslednom čase mi to tiež tak príde 😄, tiež mám spravené, tak som chcela porovnať no reálne z 10 stránok sa mi páčili tak jedny

autor
29. okt 2025
@anonym_1f244a

Myslím si, že- mám svoje prirodzené, zatiaľ som s nimi spokojná a teda nechodím do skupiny okukovať cudzie prsia.

@anonym_1f244a urcite nechodim okukovat, sestra sa momentalne chystá na prsia a kedze tiez chodi na mk, pozreli sme si spolu, jej sa to paci, nech ide … ja vravim len svoj nazor, ze jednoducho mam pocit ze svoje prsia ma ovela krajsie ako tie co som tam videla porobené

autor
29. okt 2025
@anonym_ba5bdc

@anonym_autor v poslednom čase mi to tiež tak príde 😄, tiež mám spravené, tak som chcela porovnať no reálne z 10 stránok sa mi páčili tak jedny

@anonym_ba5bdc ano, nevravim ze nikto kto ma spravene prsia ich nemoze mat spravene pekne, urcite ano, ale ako pises ty, strasne malo pŕs mi tam prislo spravených pekne

anonym_66d751
29. okt 2025

mna skor zaraza to, ze ta skupina je verejna a nie su sukromna a tak sa tam otrcaju.
a ano, aj keby som niekedy uvazovala nad umelymi, tak pohlad na tie fotky by ma od toho dokonale odradil 😀 tak aspon tento ucel skupina plni 😀

anonym_f85d4e
29. okt 2025
@anonym_autor

@anonym_1f244a urcite nechodim okukovat, sestra sa momentalne chystá na prsia a kedze tiez chodi na mk, pozreli sme si spolu, jej sa to paci, nech ide … ja vravim len svoj nazor, ze jednoducho mam pocit ze svoje prsia ma ovela krajsie ako tie co som tam videla porobené

@anonym_autor mysliet si to mozes, to je v poriadku. Pre niekoho prirodzene v poriadku nie su, tak si ich da vylepsit. Aj to je v poriadku.

autor
29. okt 2025
@anonym_f85d4e

@anonym_autor mysliet si to mozes, to je v poriadku. Pre niekoho prirodzene v poriadku nie su, tak si ich da vylepsit. Aj to je v poriadku.

@anonym_f85d4e ja som nikde nenapisala ze to v poriadku nieje ak si ich da niekto vylepšiť, ja som sa len opýtala na nazor ci sa to tam len mne zda ze je tam velmi malo pŕs urobených pekne 🙂 tot vse

autor
29. okt 2025
@anonym_66d751

mna skor zaraza to, ze ta skupina je verejna a nie su sukromna a tak sa tam otrcaju.
a ano, aj keby som niekedy uvazovala nad umelymi, tak pohlad na tie fotky by ma od toho dokonale odradil 😀 tak aspon tento ucel skupina plni 😀

@anonym_66d751 tak nejak, ako som pisala, sestra ide na prsia a pozerali sme to tam spolu, aj ja som sa jej musela opytat ci ju to nahodou neodradilo 😀

anonym_f85d4e
29. okt 2025
@anonym_autor

@anonym_f85d4e ja som nikde nenapisala ze to v poriadku nieje ak si ich da niekto vylepšiť, ja som sa len opýtala na nazor ci sa to tam len mne zda ze je tam velmi malo pŕs urobených pekne 🙂 tot vse

@anonym_autor "pekne" je tiez len subjektivny nazor

anjelicek26
29. okt 2025

Nie vsetky prirodzene prsia su pekne, plus po viac detoch a kojeni povedzme si uprimne, nie je to to, co to bolo pred tym.. ja nad tym tiez silno uvazujem, pre vlastnu psychiku a pre dobry pocit... co sa tyka tej skupiny, je dobre mat feedback z prvej ruky, kto kde bol spokojny a ako praca vyzera...

nicoletta98
29. okt 2025

Spackane operácie určite nie, keď 99% fotiek je práca tých najlepších plastických chirurgov na Slovensku. To, že sa ti to nepáči, neznamená, že to je spackane. Nevidela si ešte asi spackane plastiky.

pe_mi
29. okt 2025

Mám prirodzene prsia , po 2 deťoch také aké sú 😆
Ja by som na umelé nešla
Nepáčia sa mi, keď je žena nahá
Také je to tam navyše a stojí to. Väčšina pre mňa
Je to vidno, že je tam niečo vložené
Páčia sa mi v plavkach, tričku
Ale nie žena nahá
Videla som naživo niekoľko umelých, väčších , aj menších

anonym_66d751
29. okt 2025
@pe_mi

Mám prirodzene prsia , po 2 deťoch také aké sú 😆
Ja by som na umelé nešla
Nepáčia sa mi, keď je žena nahá
Také je to tam navyše a stojí to. Väčšina pre mňa
Je to vidno, že je tam niečo vložené
Páčia sa mi v plavkach, tričku
Ale nie žena nahá
Videla som naživo niekoľko umelých, väčších , aj menších

@pe_mi suhlasim, nepaci sa to ani mne... a to nehovorim o tom, ze cudzi predmet v tele, zdravotne rizika... dnes si coraz viac zien nechava tie implantaty odstranovat.

anonym_9da3cd
29. okt 2025

@anonym_autor kto nemá žiadne prsia či vysušené, ovisnuté tak nech to absolvuje pre svoj pocit.Ale umelé prsia vyzerajú dobre na mladom tele.Kamaratky majú a sú vo veku pred 50 niektoré dosť schudli a tá koža medzi prsiami nevyzerá vábivo natiahnutá, vysušená jednej sa spravili keloidne jazvy, druhej treba vymeniť implantát po 10 r ma ho posunutý povedala, že nikdy by do toho nešla a mala kvalitné Mentor výplne.V plavkách to vyzerá zle útle telo a neprirodzene prsia.Ja by som to nikdy neabsolvovala

anonym_c1b264
29. okt 2025

Tak ja mam výraznú asymetriu ( rozdiel 2 - 3 čísla) keby na to mam , hneď idem pod nože. Nie pre okolie ale pre seba, hneď by som sa cítila krajšie.

sissy27
29. okt 2025

@anonym_autor to je strašne individuálne, jednak každému sa páči niečo iné a potom aj tie prirodzené prsia nie sú ani len u dvoch žien rovnaké. Máš ženy, ktoré majú naozaj nepekné prsia, každé iné, môžu byť napr. tubulárne, alebo rôzne iné deformity či už vrodené alebo proste po deťoch, vekom atď. a tam sa fakt nehrajme na to, že sú krásne len preto, že sú prirodzené. Rovnako tak ani silikónové nie sú vždy pekné, niekedy sa nezadarí operatérovi, niekedy s tým telo bojuje, niekedy si to proste pokazí pacientka sama. Ale naozaj aj silikónové prsia vedia byť krásne a často tak spravené, že ani sa ti len nesnívalo, že sú umelé.

anonym_ba5bdc
29. okt 2025

@anonym_autor dosť vtipna zmena nadpisu 😀

anonym_3a69e6
29. okt 2025

Ja si myslim, ze ked ma zena pekne svoje prirodzene prsia, budu pekne aj po op.
Ale do tej skupiny vela zien pridava foto tesne po operacii (par tyzdnov) a je to malo na zhodnotenie.. treba popozerat foto po roku. Ja mam spravene uz mam medzitym urobenu aj upravu a v pohode mne sa moje prsia pacia 😄 aj vsetky kamosky co maju porobene cicky ich maju pekne si myslim.

anonym_378bb4
29. okt 2025

Prirodzené sú určite krajšie, to by ti povedal každý s normálnym názorom.

sisska96
29. okt 2025
@anjelicek26

Nie vsetky prirodzene prsia su pekne, plus po viac detoch a kojeni povedzme si uprimne, nie je to to, co to bolo pred tym.. ja nad tym tiez silno uvazujem, pre vlastnu psychiku a pre dobry pocit... co sa tyka tej skupiny, je dobre mat feedback z prvej ruky, kto kde bol spokojny a ako praca vyzera...

@anjelicek26 moje paradoxne vyzerajú lepšie ako pred deťmi. Ostali plnšie väčšie. Predtým boli také mini

anjelicek26
29. okt 2025
@sisska96

@anjelicek26 moje paradoxne vyzerajú lepšie ako pred deťmi. Ostali plnšie väčšie. Predtým boli také mini

@sisska96 to je fajn, ja som mala 75E, teraz som na 75D, ale su proste nizsie ako by mali byt... to ma hneva...

kiki68
29. okt 2025

Za mna ano, ako silikony su fajn, je to pekne, ale to prirodzene je take zaujimavejsie a krajsie. Ma to inu esteticku hodnotu

anonym_2634d7
29. okt 2025

Na pekne spravene silikony sa prirodzene prsia zial nechytaju;)

chestnut
29. okt 2025
@sissy27

@anonym_autor to je strašne individuálne, jednak každému sa páči niečo iné a potom aj tie prirodzené prsia nie sú ani len u dvoch žien rovnaké. Máš ženy, ktoré majú naozaj nepekné prsia, každé iné, môžu byť napr. tubulárne, alebo rôzne iné deformity či už vrodené alebo proste po deťoch, vekom atď. a tam sa fakt nehrajme na to, že sú krásne len preto, že sú prirodzené. Rovnako tak ani silikónové nie sú vždy pekné, niekedy sa nezadarí operatérovi, niekedy s tým telo bojuje, niekedy si to proste pokazí pacientka sama. Ale naozaj aj silikónové prsia vedia byť krásne a často tak spravené, že ani sa ti len nesnívalo, že sú umelé.

@sissy27 konecne to niekto pekne napisal tak ako to je ale ako uzivatelky nechcu pocut;)

anonym_9da3cd
29. okt 2025
@anjelicek26

@sisska96 to je fajn, ja som mala 75E, teraz som na 75D, ale su proste nizsie ako by mali byt... to ma hneva...

@anjelicek26 na to koľko máš za sebou tehotenstiev odkojenych deti a 40 tku to určite nie je zle😉to telo toho zvládlo vela

jana_eyre_2
29. okt 2025

neviem, nikdy som nad tým nepremýšľala a popravde, pokiaľ nie sú prsia nejaké extrémne veľké a gulate, ja neviem ani rozoznať kto umelé ma a kto nie.. moje prsia sú jedno z mála veci čo sa mi na mne páčia a pritom sú malé a jedna bradavka sa mi vtiahla dnu (našťastie to nie je nič vážne aj keď lekári povedali že to je nezvycajne) každé prsia sú iné..

kiki68
29. okt 2025
@anonym_2634d7

Na pekne spravene silikony sa prirodzene prsia zial nechytaju;)

@anonym_2634d7 to neviem, ja som mala tak do 30 uplne top prsia, o mne si vacsina ludi myslela, ze nemozu byt prave. V skole si vela ludi myslelo, ze rodicia mi v 15 podpisali papier na opku 😂 Lebo som bola jedinacik vtedy medzi 500 detmi 😂 Je fakt, ze som s nimi robila karieru vo fetish modelingu, nez som sa nerozhodla pre vylozene beznu karieru a toto si nechala pre sukromie

anjelicek26
29. okt 2025
@anonym_9da3cd

@anjelicek26 na to koľko máš za sebou tehotenstiev odkojenych deti a 40 tku to určite nie je zle😉to telo toho zvládlo vela

@anonym_9da3cd ja viem, preto na to chcem ist uplne light, podvihnut, doplnit vlastnym tukom alebo to skombinovat, malo by to vyzerat fajn... ale tak zatial nad tym viac spekulujem ako to, ze som rozhodnuta. Uvidim... mam cas..

nicoletta98
29. okt 2025
@anjelicek26

@anonym_9da3cd ja viem, preto na to chcem ist uplne light, podvihnut, doplnit vlastnym tukom alebo to skombinovat, malo by to vyzerat fajn... ale tak zatial nad tym viac spekulujem ako to, ze som rozhodnuta. Uvidim... mam cas..

@anjelicek26 do tuku by som nešla, radšej zvoliť len úpravu, ak nie si stotoznena so sili

anjelicek26
29. okt 2025
@nicoletta98

@anjelicek26 do tuku by som nešla, radšej zvoliť len úpravu, ak nie si stotoznena so sili

@nicoletta98 idem na konzultaciu tak uvidim. Necham si poradit.

Strana
z2