Ahojte žienky. Chcem si dat spraviť prsia trochu samozrejme zväčšiť, keď už tak nech to je cukrík 🙉 vie mi niekto poradiť z vlastnej skúsenosti niekoho ? Nemusí to byť tu na SK..Maďarsko, Česko,Rakúsko možno Nemecko ale tak ďaleko sa mi moc nechce . A ešte to by som chcela,že mám 2 deti chceli by sme ešte jedno tak cca o 3-4 roky skôr určite nie. Možno blbá otázka neviem vôbec ale dá sa aj tak kojiť ci to už nepôjde a ze ci ta kvalita sa zhorší potom veľmi ze by som musela ísť rovno aj na úpravu? Ďakujem vo pred za odpovede 🥰
kamarátka má od MUDr. Červeň z BB. Dostala ich na 18 narodeniny, má ich pekné, ostala tehotná ako 21. ročná a dojčila normálne, dokonca mala mlieka ako pre 3 deti 😉 Ja osobne by som si dala nové prsia až po odkojení. Pridaj sa do skupiny Plastická chirurgia, tam ti ženy možno viac poradia.
Alebo do skupiny Silikónové prsia tam Ti veľmi dobre poradia
Ak planujes dieťa tak by som osobne pockala po dieťati. Neviem odkiaľ si… v KE máš Gajdoša, chvália si ešte Šípku, Koperniech…
tak samozrejme kojením sa koža na prsiach povolí aj keď tam budú implantáty, tým pádom automaticky nebudú také pevné ako bez kojenia
V rakusku pocitaj s cenou okolo 10 000 eur mozno aj viac
@jamimo ano rozmýšľala som nad tým, ale zdruhej strany sa zas necítim dobre že mám také vytahane prsia 🙈 chcem sa cítiť dobre aj fyzicky aj psychicky 😊 a myslím aj na muža nech nemá pri sebe utrapenu ženu, lebo neverím že mužom po čase nezačne chýbať tá žena ktorú mal ešte pred deťmi lebo aj mne trochu chyba to moje staré ja 😅
Potom este to jedno dieta a potom tie prsia spravit. Nech to zas cele nepovoli. My sme tiez zvazovali, ale nevyzera to tak zle a muz ze na co, ze uvidime po druhom ci vobec nieco taketo. Ako v nejakom catsuite si viem dat ake chcem a vlozit napr g/ k a pod velkosti do toho. Ale keby to mam nejake ozaj zle, potom by som isla do permanentneho riesenia na denne nosenie.
Ja mám umelé prsia, dala som si ich spraviť pred 5 rokmi, dcérku mám 2,5 ročnú, dodnes kojim, ale strašne mi prsia ovisli. Keď planujes dlho kojiť, tak az po odkojeni navrhujem implantáty. Aspoň budeš mat pekne upravené prsia. Je pravda, že bez implantátov by mi tam teraz už len nejake handry viseli, takze nie je to take hrozne ako by bolo bez, ale lepšie by bolo si teraz dať spraviť až. Alebo potom prestaň skôr s kojenim. Ja kebyže prestanem len o polrok skôr kojiť , ich mám úplne že super, a aj to som dcérku kojila skoro 2 roky. Ale nepodarilo sa odstaviť, tak teraz to vyzera takto.
@andysa85 prvú dcérku som kojila do 1 roka tak chcem aj druhé a potom keď bude tretie tak tiež tak do 1 roka dlhšie neplánujem..teraz ma niektoré mamičky urcite budú mučiť, ale mne kojenie vadí keď mam byť úprimná.. velmi mi to je neprijmne tak preto len tak krátko...žiaľ je to tak a ten rok mi príde jak nekonečný príbeh
Banska Bystrica,doktor červeň,alebo žikla