Úzke pery: Je zväčšenie výplňou dobrý nápad?
Mam strašne úzke pery, teda hlavne hornu ako keby som ani nemala. Mali ste to niektora tak a dali dopichnúť? Neviem co s tým mám robiť ale rada by som nejaké pery mala.
@huxy 🙈 áno, lebo po aplikácii malého množstva kyseliny hyaluronovej budeš kačica na 10 metrov 👏🏼 ja by som zas nechcela mat usta ako dve pomlčky 🙈🤷🏼♀️
A teraz bez srandy 🙂 Pridaj sa do skupiny Plastická chirurgia, je tam veľa žien, ktoré si dali malo kyseliny a pekne to ukázalo.. poradia ti aj kam ísť 🙂
Kamoska si dávala dopichovat úplne úzke pery a vyzerá to super,absolútne ani nevidno,že ich má pichnute 🙂 treba nájsť dobrú kliniku 🙂
@nicoletta98 videla som aj pery, ktoré neboli vyslovene kačica, i keď väčšina žien má také. Ale aj tam to bolo vidieť a mne sa to vôbec nepáčilo. Prirodzené plné pery sa mi páčia ale toto nie.
Radsej take ako skareda kacica. Moja babka mala take, aj mama...a cuduj sa svete, prezili 😁
Odporucam pozriet videa o rare beauty . Akurat som jedno videla kde hovorili o tom ako sa teraz skoro vsetky baby co su celebrity ci chcu byt influencer podobaju na seba ako cez kopirak . Kazda druha Ako kardashianky . Ked to porovnali s hereckami z inych rokov Hollywood ze taka Merilyn Monroe by dnes nemala sancu Len ked by si dala usta zvacsit iny make up a filter aby bola ako tie oststne krasky umele. A v tej dobe boli rozne typy zien za krasne . Grace Kelly nemala velke pery . Aubry H Mala stihle telo bez kriviek velke obocie vyrazne oci male pery a bola rovnako obdivovana ako MM ktora mala uplne ine telo. Co na sebe tie zeny upravovali
Bolo maximalne farba vlasov a tvar obocia . Moze ti stacit ceruzka na pery a spravna farba ružu ( a tu linku das z vrchu a opticky tu peru zvacis, ) Tie napichane pery pozor na to ono sa to vie casom posuvat a deformovat tak to treba zas upravit. Ked raz zacnes Taketo upravy tak treba ratat stym ze to treba casom opakovat riesit zas a zas .aj take silikonove implantaty maju expiracnu dobu mali by sa tusim kazdych 10r vybrat a dat nove .( co malokto robi)mozu prasknut a silikon vnika do tela. Nestava sa to casto ale poznala som jednu co sa jej to stalo. Ale ked to moc chces tak urcite hladaj top plasticku chirurgiu nech to stoji co to stoji . Hlavne nech to je dobre urobene.
mne tetovanie pier opticky zväčšilo objem.
Ak si das primerane mnozstvo, nebudes vyzerat ako kacica. Ale bude vidno, ze mas pichnute pery. Vzdy to vidno, vazne, vzdy. Aj ked sa baby dusuju, ze nie, vidno to. A vacsinou to vyzera otrasne.
@diewcatqoo nevidno to vždy a môžete sa hádať ako chcete 🙂 poznám fakt veľa žien,ktoré majú pichnute a nevidno to vôbec,ale potom sú aj opaky,že vidno to úplne ;)
Ked si zeny s velmi uzkymi perami daju trochu vyplnit (0,5 ml na kvalitnej klinike), tak práveže ani nie je poznat, ze maju pichnute a vyzera to uplne prirodzene, z toho ani velke/vyrazne pery nevzniknu. Napr. na Envy klinike casto vidim take premeny. Pripadne napis odkial si a poradíme ti kam by si mohla ist.
@laurinka27 presne tak 👍🏻
@laurinka27 z BA. Ja hornú nemám akoby vôbec. Môžem hodiť foto keď tak.
Chod do toho. Vobec nemas hornu peru. Budes sa citit krajsie. Myslim, ze sa to da urobit aj s vkusom. Netreba sa hned porovnavat s XL kacicami.
@luccija čize iba hornú si mam dat? Neviem nájsť na nete tane podobne ako mam ja a výsledok 🙂
Inak som z BA, ak mi chcete poradiť kam ísť 🙂
Spodnu mas peknu urcite si ju nedaj zvacsit . Skus ULK v Ba Ja som tam chodila sice len na laser pred hmm 15r a bolo to super. Ta vchna je ozaj mini ale stale je to pekny usmev na foto ako babika . Ale ked ti to moc vadi .. tu ti ceruzka moc nepomoze .
@miadi vieš čo mne to práveže ani nevadí, ale na foto je to trochu divne nemať hornú peru 😀
@uglybetty1234 krasne!!
@uglybetty1234 wau, ale pichnute máš obe však? Posledná foto brutál!!!
Skúsila som si nalicit hornú peru akoby som ju mala a trochu nadvihnut prstami a paci sa mi to viac, tak myslím že by som do toho šla. A baby neboli to? 😀
@uglybetty1234 jezis teraz mi došlo, keď píšeš ze smutná stará žena. Vždy som rozmýšľala ze čím to je, že druhí vyzerajú tak seriózne alebo v pohode keď majú normálne uvolnenu tvar a ja vyzerám bud ako nasrata alebo ako trtko keď sa snažím usmievať 😀
Ano, trosku mi dali aj do spodnej. Prvykrat som mala aj najviac modriniek a sa mi velmi supali pery, druhyjrat a potom sice modrinky ale menej a rychlejsie sa stratili. A ano boli to. Ale vydrzatelne, natru ti to kremom na znecitlivenie, ale aj tak to trochu citis. Ja mam celkovo citlive pery- supu sa mi, kutiky, obcas v zime mi praskaju. Velmi som vahala prvykrat, roky som sa odhodlavala… a mala som ist uz DAVNO 🙂
Tak isto som na tom ja akurát sa chystám objednať. Chcem len hornú Peru decentne. Odhodlať sa je umenie no . Takže šup šup objednavaj sa
Ja som sa tak ani nevnimala, ale teraz tie starsie fotky, omg - dochodkyna 😂 a to som smejo, malokedy som vazna a seriozna. Ale teraz - stavnata struna ;)
@uglybetty1234 ale na tej druhej foto prepáč ale vyzerajú podľa mňa hrozne tie pery ako keby aj naspulene. Ale teraz nádhera ta posledná foto.
@uglybetty1234 ja by som do tej spodnej nedávala. Tam to už podľa mňa vidno, že je to pichnute.
Ale horná úplne super. Vyzerá prirodzene. To aj autorke bude vyzerať dobre.

Ja mám tiež úzke pery, ale nechcela by som mať ústa ako kačica 🙈🤷🏼♀️