Vysoká cena za plastiku ďasna
Ahojte dnes som absolvovala plastiku dasna kvoli ustupujúcemu dasnu, nasla som si jednu z mala kliník co sa tomuto venuje… nie su súkromný. Rátala som ze to bude stat do 300 eur. Ziadna cena mi nebola vopred oboznámená. Zákrok trval asi hodinu. Isla som platit a zrazu suma 1073 eur. Mna skoro vystrelo… za jeden zub. Príde vam to normalne?? Prosim ak ste niekto boli na takomto zákroku kolko ste platili. Ja som v cistom úžase aj som si poplakala lebo to naozaj niesu male peniaze… preplatia mi vobec nieco v poisťovni? Dakujem
Ano presne - hned prvy tyzden nosenia strojceka a odhalilo mi to jeden krcok. Tym silnym tlakom vyvijanym na dasno. Ale rychlo som to oznamila orto a zacala som si ho pristrihavat a dasno sa stiahlo spat nastastie. Tiez neviditelny strojcek?
Ano presne - hned prvy tyzden nosenia strojceka a odhalilo mi to jeden krcok. Tym silnym tlakom vyvijanym na dasno. Ale rychlo som to oznamila orto a zacala som si ho pristrihavat a dasno sa stiahlo spat nastastie. Tiez neviditelny strojcek?
@basulaak Nie Nie ja som nosila fixny pred 3r vsetko fajn ziaden problem a potom som dostala na noc priesvitny…ja v spanku celkom zatinam zuby takze asi preto :(
Ahoj ,mne napr ustupili,po strojceku to moze byt
Schill uz nikdy viac “vraj najlepsi a prominentní” bola som tam s maminou 8 rokov dozadu, vybrali jej ulomok z vytrhnuteho zubu, to spravili dobre za 170 euro. Potom jej povedali, ze potrebuje odstranit zubny kamen za dalsich 170 euro a ze ma 3 kazy a musi sa objednat (cena za 1 kaz 170 euro). Vsetko tam vtedy stalo 170 euro, tiez zvlastne. Povedala som, ze sa im ozveme. Maminu som zobrala k svojmu zubarovi do UK (Londyn) a tam jej povedali, ze ziadny zubny kaz nema a zubny kamen jej odstranili za 25 libier. Urobte si nazor na tuto kliniku, kde chcu vrtat zdrave zuby len aby zarobili, sami.
Schill uz nikdy viac “vraj najlepsi a prominentní” bola som tam s maminou 8 rokov dozadu, vybrali jej ulomok z vytrhnuteho zubu, to spravili dobre za 170 euro. Potom jej povedali, ze potrebuje odstranit zubny kamen za dalsich 170 euro a ze ma 3 kazy a musi sa objednat (cena za 1 kaz 170 euro). Vsetko tam vtedy stalo 170 euro, tiez zvlastne. Povedala som, ze sa im ozveme. Maminu som zobrala k svojmu zubarovi do UK (Londyn) a tam jej povedali, ze ziadny zubny kaz nema a zubny kamen jej odstranili za 25 libier. Urobte si nazor na tuto kliniku, kde chcu vrtat zdrave zuby len aby zarobili, sami.
@princessivi uplne suhlasim, ja by som ju nenavstivila keby ma netlaci cas a mam vacsi vyber. Vyberu mi stichy a uz nikdy viac. Nejde mi len o sumu ale celkovu organizaciu a pristup..
Inak aj co sa tyka tej sumy, tak je ich povinnostou dopredu informovat pacienta o cene zakroku. Ja by som tam nesla ani zadarmo k takym podvodnikom.
To ako fakt si sa dopredu nespýtala na cenu? 🤦♀️🙏
To ako fakt si sa dopredu nespýtala na cenu? 🤦♀️🙏
@1sally12 Ja si vobec nemyslim, ze je to chyba autorky, ze sa neopytala na cenu. Navyse autorka uvadza ze v cenniku maju napisane od 144 euro co je velmi zavadzajuce a tiez by mne osobne nenapadlo, ze cena moze byt navysena o jednu nulu naviac. Ved pacient pride na kliniku kolkokrat vystresovany ci v bolestiach a naozaj je toto povinnostou kliniky/poskytovatela informovat ako aj o priebehu zakroku tak i o cene.

Aha, diky za info a nazov kliniky. Mne tento zakrok ponukol pan doktor Pleva v Ivodente v BA. Ale ah po ukoncenej liecbe strojcekom, su tiez sukromnici. Takze aspon budes vediet kontakt kto to este robi v BA. O cene sme sa nebaviki, lebo ma to caka za +/- 2 roky, ale dobre vediet ze sa to vie vystverat do takychto vysin. Vela stastia
@basulaak a smiem sa spytat, ako ste spomenuli ten strojcek, ustúpili vam dasna ked ste zacali mat strojcek?? Pretoze na dovod mojho ustupeneho dasna sme nedosli, respektive mi len povedali ze to mam pravdepodobne zo strojceka a to bolo vsetko. Skratka to vsetko bolo z rýchlika a nezorganizovane z ich strany podla mojho názoru…