icon

Vysoká cena za plastiku ďasna

11. jún 2025

Ahojte dnes som absolvovala plastiku dasna kvoli ustupujúcemu dasnu, nasla som si jednu z mala kliník co sa tomuto venuje… nie su súkromný. Rátala som ze to bude stat do 300 eur. Ziadna cena mi nebola vopred oboznámená. Zákrok trval asi hodinu. Isla som platit a zrazu suma 1073 eur. Mna skoro vystrelo… za jeden zub. Príde vam to normalne?? Prosim ak ste niekto boli na takomto zákroku kolko ste platili. Ja som v cistom úžase aj som si poplakala lebo to naozaj niesu male peniaze… preplatia mi vobec nieco v poisťovni? Dakujem

Strana
z2
lindayaaa
11. jún 2025

Neda sa nieco cez tu penazenku zdravia? Skuste si s tym papierom ist na poistovnu. Mozno preplatia aspon cast

autor
Autor odpoveď zmazal
lindayaaa
11. jún 2025

A naozaj to nebola sukromna klinika? Ako sa vola?

basulaak
11. jún 2025

Nazov kliniky pls? Lebo mne to spominal v klinike kam chodim ja( je to ale sukr. klinika) ze mito spravi moj zubar.

autor
11. jún 2025
@basulaak

Nazov kliniky pls? Lebo mne to spominal v klinike kam chodim ja( je to ale sukr. klinika) ze mito spravi moj zubar.

@basulaak schill Clinic v Bratislave

biglovemom
11. jún 2025

A preco si sa nepytala na cenu ?ty si ratala….. Oni ratali Inak

brrunetkaa
11. jún 2025

Schill je všetko len nie štátny. Veď panko sa vyváža na súkromnom lietadle…. Veľmi mrzutá situácia ale obzvlášť u zubárov sa informovať vopred o cene je must, zial..

weronca22
11. jún 2025

Shill je sukromny, bohuzial nic ti nepreplatia. U zubara je nutne si dat robit cenovu ponuku

autor
11. jún 2025
@biglovemom

A preco si sa nepytala na cenu ?ty si ratala….. Oni ratali Inak

@biglovemom pretoze to tam bolo velmi chaotické odzaciatku, ked som prisla 3 doktory mi nevedeli s tym pomoct az dosiel stvrty na 5minut ze to zasije, to bolo vsetko tak som dnes prisla a hned sa slo na vec, na stranke bolo OD 144eur tak 1 zub mi neprišiel adekvátny na viac ako 300 eur

maickamf
11. jún 2025

Na takyto zakrok sa objednava po konzultacii. Nechce sa mi verit, ze by Vam vopred nepovedali cenu za vykon. Moze sa stat, ze nieco "vyskoci" a cena sa navysi, ale bez upozornenia? A taka klinika?

martul
11. jún 2025

Vybrala si si súkromnú kliniku, jednu z najdrahších ak nie najdrahšiu. Aj tak nerozumiem jednej veci, na internete si o nich čítala? Ako si si ty vypočítala 300 eur, ako si mohla ísť na niečo o čom si nevedela koľko to stojí..

autor
11. jún 2025
@weronca22

Shill je sukromny, bohuzial nic ti nepreplatia. U zubara je nutne si dat robit cenovu ponuku

@weronca22 pokiaľ viem tak maju spolupráce s poisťovňami po novom

autor
11. jún 2025
@maickamf

Na takyto zakrok sa objednava po konzultacii. Nechce sa mi verit, ze by Vam vopred nepovedali cenu za vykon. Moze sa stat, ze nieco "vyskoci" a cena sa navysi, ale bez upozornenia? A taka klinika?

@maickamf no ta konzultácia ako vravim trvala 5 minut lebo doktori pred mi nevedeli pomoct, a naozaj o ziadnej sume nepadla rec

autor
11. jún 2025
@martul

Vybrala si si súkromnú kliniku, jednu z najdrahších ak nie najdrahšiu. Aj tak nerozumiem jednej veci, na internete si o nich čítala? Ako si si ty vypočítala 300 eur, ako si mohla ísť na niečo o čom si nevedela koľko to stojí..

@martul bohuzial v Bratislave neni vela parodentologov takze som nemala na vyber, a ako vravim citala a bolo tam od 144eur

rozculena
11. jún 2025

vieš,čo znamená od?

guudy
11. jún 2025

No bohuzial, za blbost sa plati…mala si sa spytat, nie sama si vymyslat cenu. Najma, ked si si vybrala jednu z najdrahsich klinik v Ba. 🤷🏼‍♀️
Vezmi si z toho ponaucenie a nabuduce budes mudrejsia 🙂

stanzi
11. jún 2025

1. Ako si prisla na to, ze ta klinika nie je sukromna? 🙂 Schill je jedna z najznamejsich sukromnych klinik vobec…
2. Ako si mohla ist na zakrok bez toho, aby si si nechala vycislit sumu? To ze v cenniku je “od” predsa vobec neznamena, ze to je suma platna pre tvoj konkretny pripad. Inak by tam nebolo to “od”…
Prepac, ale toto bola cisto tvoja chyba, teraz sa z toho mozes akurat tak poucit do buducnosti 😕

simca06022011
11. jún 2025

taketo nic ani vo verejnom cenniku na stranke nemaju, je tam len vseobecne Parodontálna chirurgia a to je vsetko... cize od.. do nekonecna.... ceny sa nevymyslaju cca podla cennika, duplom nie u zubara. Pyta sa. Pouziju na to material, ktory nieco stoji.. u teba vid napr. endogain.. od 144eur moze byt napr odstranenie nejaeho lahkeho neviem co.. vyrastku na dasne alebo nieco. iste nie nieco komplikovanejsie, s cim si ani 3 lekari nevedeli dat rady.
Divim sa, ze rovno nepovedali cenu.
Ale pre priklad, obycajna plomba ma stala minuly rok dcere 100EUR, dentalka stoji 60.. tak iste chirurgicky zakrok logicky nebude stat tolkoto... a hlavne v schille, ktory je drahy a ano tak ako drviva vacsina zubarov u nas = sukromna. CI robi alebo nerobi z poistovnami je jedno, pretoze aj tak je drahy :D

Chapem tvoje rozculenie nad tym, je to kopa penazi, ale tak nabuduce budes vediet. Tiez som penila ked moj chlap vycaloval za jeden zub cca 1800EUR dokopy... lebo prve pokusy dovzrala zubarka, to sa nazbieralo na ccca 600EUR,a nakoniec skoncil u ineho a rovno 1200 tam nechal aj s kontrolami a kadecim okolo.

autor
11. jún 2025
@guudy

No bohuzial, za blbost sa plati…mala si sa spytat, nie sama si vymyslat cenu. Najma, ked si si vybrala jednu z najdrahsich klinik v Ba. 🤷🏼‍♀️
Vezmi si z toho ponaucenie a nabuduce budes mudrejsia 🙂

@guudy tak jasne ze teraz by som to spravila inak. Na vyber som nemala pretoze v Bratislave sa tomuto naozaj skoro nikto nevenuje. A cestovat si casovo nemozem dovolit. Ja si tiez myslim ze to je ich práca oboznamovať s cenami zákrokov. Nemala som to nejake rozsiahle aby zo 144 eur bolo zrazu vyse tisic. Samozrejme viem ze injekcia atd atd. Vedela som ze to nebude 144 ale ze sa to tak zdvihne som necakala. Nuz nejdem tu vyplakávať, moja otazka bola ci s tym ma niekto skusenosti a kolko ho to stalo, a ci mi poisťovňa nieco preplatí..

rozculena
11. jún 2025

poisťovňa ti nič nepreplatí,najprv by si musela mať VOPRED súhlas s ošetrním a predložiť poisťovní,koľko to bude stáť.
Aspoň v Unione to tak je,musela som im poslať plán,ktorý mi zubár urobil a kde bolo presne vypísané,čo mi bude robiť a koľko to bude stáť.
Furt nechápem,prečo bazíruješ na tej sume 144 eur a ešte si myslíš,že ty vieš,aké to bolo rozsiahle...........

autor
11. jún 2025
@rozculena

poisťovňa ti nič nepreplatí,najprv by si musela mať VOPRED súhlas s ošetrním a predložiť poisťovní,koľko to bude stáť.
Aspoň v Unione to tak je,musela som im poslať plán,ktorý mi zubár urobil a kde bolo presne vypísané,čo mi bude robiť a koľko to bude stáť.
Furt nechápem,prečo bazíruješ na tej sume 144 eur a ešte si myslíš,že ty vieš,aké to bolo rozsiahle...........

@rozculena vy by ste sa mali v prvom rade upokojiť lebo pod kazdym druhym príspevkom mate potrebu byt neprijemna clovek sa tu normalne pyta. Asi viem ako dlho mam ten problem a ze to nebolo v štádiu ze sa mi kýve zub ako to niektori ludia maju. Vravim ze som vedela ze to nebude 144eur kriste pane

rozculena
11. jún 2025

ja som úplne pokojná,ty sa rozčuľuješ,že namiesto 144 si zaplatila vyše 1000😀

autor
11. jún 2025
@rozculena

ja som úplne pokojná,ty sa rozčuľuješ,že namiesto 144 si zaplatila vyše 1000😀

@rozculena ja sa nerozculujem, ved som sa sem isla len poradiť. Ked nemate co k tomu povedat tak mozte ist pisat pod dalsie otazky dik🙂

rozculena
11. jún 2025

napísala som ti,ako to je s poisťovňou,že nerozumieš,to je tvoj problém.

autor
11. jún 2025
@rozculena

napísala som ti,ako to je s poisťovňou,že nerozumieš,to je tvoj problém.

@rozculena ano dakujem za info, pekny den

basulaak
11. jún 2025

Aha, diky za info a nazov kliniky. Mne tento zakrok ponukol pan doktor Pleva v Ivodente v BA. Ale ah po ukoncenej liecbe strojcekom, su tiez sukromnici. Takze aspon budes vediet kontakt kto to este robi v BA. O cene sme sa nebaviki, lebo ma to caka za +/- 2 roky, ale dobre vediet ze sa to vie vystverat do takychto vysin. Vela stastia

veronicka1901
11. jún 2025

Schill je hádam najdrahšia zubná klinika v tejto krajine. Prečo si sa nespýtala aspoň na približnú cenu vopred?

kleopatra114
11. jún 2025

Vybrala si si jednu z najdrahších kliník vôbec. Ak si v BA nenašla nikoho iného , mala si hladatinde. Ak nemôžeš, cestovať tak bohužiaľ , musíš rátať s tým, čo ponuka BA. A inak, nespýtat sa na cenu zákroku je dosť trúfalé, ja sa pýtam aj na cenu taxi z miesta A do miesta B, aby som nebola prekvapená a poprípade mohla odmietnuť.

autor
11. jún 2025
@kleopatra114

Vybrala si si jednu z najdrahších kliník vôbec. Ak si v BA nenašla nikoho iného , mala si hladatinde. Ak nemôžeš, cestovať tak bohužiaľ , musíš rátať s tým, čo ponuka BA. A inak, nespýtat sa na cenu zákroku je dosť trúfalé, ja sa pýtam aj na cenu taxi z miesta A do miesta B, aby som nebola prekvapená a poprípade mohla odmietnuť.

@kleopatra114 nevadi uz kašlať na to. Potrebovala som to cim skor riesit tak aspon v tomto sa mi to oplatilo ze som dostala rychlo termin. Nabuduce budem múdrejšia. A verim ze uz dasna riesit nebudem musiet takze tuto kliniku uz nenavštívim kedze moj zubar je super. 🙂 asi by to inde v ba nevyslo o nic menej. Peniaze boli aj budu uz len dúfať ze sa to cele zahoji v poriadku to je hlavne.

autor
11. jún 2025
@basulaak

Aha, diky za info a nazov kliniky. Mne tento zakrok ponukol pan doktor Pleva v Ivodente v BA. Ale ah po ukoncenej liecbe strojcekom, su tiez sukromnici. Takze aspon budes vediet kontakt kto to este robi v BA. O cene sme sa nebaviki, lebo ma to caka za +/- 2 roky, ale dobre vediet ze sa to vie vystverat do takychto vysin. Vela stastia

@basulaak dakujem velmi pekne 🙂

Strana
z2