icon

Dodávatelia značkových oblečení pre predaj na Vinted

Včera o 14:11

Ahojte, začala som predávať svoje veci na vinted, ale našla som možnosť mať dodávateľov značkových oblečení za lacné peniaze, ktoré viete za drahšie predať na vinted. Máte s tým niekto skúsenosti? Ak áno, viete mi niečo fajn poradiť? Ďakujem

anonym_1afc1f
Včera o 15:30

Fejky chces predavat? To snad nie?

anonym_cde0f2
Včera o 15:34

odpad spolocnosti ludia co predavaju fejky a vydavaju ich za prave👎👎👎👎👎👎👎

anonym_36dc26
Včera o 15:44

ak mysliš kradnuté veci z obchodu a predávať to je naozaj hnus a fake je dvojnásobný
akú radu čakáš? kde nájsť dodávateľov alebo ako nato aby ti nezablokovali účet ?

veve229
Včera o 16:04

@anonym_autor faky su na V zakazane

autor
Včera o 16:09
@anonym_36dc26

ak mysliš kradnuté veci z obchodu a predávať to je naozaj hnus a fake je dvojnásobný
akú radu čakáš? kde nájsť dodávateľov alebo ako nato aby ti nezablokovali účet ?

@anonym_36dc26 co som čítala, vraj sa dajú kúpiť pravé veci len zo starších edícii, preto sú lacnejšie. Či je cela táto vec scam?
Nemusíte byť všetci hneď nepríjemní, ak je to scam, stačí napisat a samozrejme, že nebudem robiť podvody s ľuďmi. Hľadám si o tom len informácie.

anonym_f932fe
Včera o 16:44
@anonym_autor

@anonym_36dc26 co som čítala, vraj sa dajú kúpiť pravé veci len zo starších edícii, preto sú lacnejšie. Či je cela táto vec scam?
Nemusíte byť všetci hneď nepríjemní, ak je to scam, stačí napisat a samozrejme, že nebudem robiť podvody s ľuďmi. Hľadám si o tom len informácie.

@anonym_autor živnosť na maloobchod máš?

kalifka
Včera o 20:24
@anonym_autor

@anonym_autor cca pol roka kolujú o tom videá o značke ralph lauren. Všetko sú vraj fake