Hľadáme partnera na seriózny on-line projekt
Ahojte.
Hľadám ja ako žena Partaka Partačka na rozbehnutie on-line projektu ktorý mám už dlhšie v hlave. Je to Seriozny projekt ale nebudem tu písať detaily pretože je to moja biznis idea.chcela by som to ale s niekým prebrať kto sa rozumie do marketingu a podobných inter.Záležitosti a šli by sme do toho naplno spolu! Samozrejme je to projekt kde časom prídu aj pekne zárobky si myslím a práve to je to čo hľadám. On-line biznis aby bol nejaky príjem. To je to najdôležitejšie. A samozrejme aj pomôcť ľuďom.
Ďakujem za dôveru a odpoveď. Len seriózne. Časovo to zo začiatku možno zaberie
Prosím len nie máMicky ktoré sú už aj tak vyťažené majú plnú hlavu starosti s deťmi a vždy sú deti chore a oni nemajú časovo priestor sa tomu venovať. Potrebujem človeka čo naozaj zo začiatku sa tomu povenuje so mnou pár hodín týždenne ale len na začiatok. Potom sa to rozbehne a pôjde to samé. Kvázi ako polo pasívny príjem.
Ďakujem
prepáč,ale s tou gramatikou nevyzeráš veľmi seriózne....
@anonym_df0971 preco tu majú ľudia vždy náladu rynut si !?
@anonym_df0971 rypnut si? .. Písem narýchlo na mobile asi preto.. Inak som zo slovenčiny vždy mala 1.
@anonym_df0971 rypnut si? .. Písem narýchlo na mobile asi preto.. Inak som zo slovenčiny vždy mala 1.
@anonym_autor ak hľadáš partnera na podnikanie,tak to nerob narýchlo.Aj to o niečom svedčí.
Ta osoba, ktora do toho pojde s tebou, ma vlozit nejake peniaze do toho ?
@patrike napoly. Ale nie je to horibilna suma. Je ro low cost. Skôr iba marketing a reklamy nas budú niečo stát samozrejme
@anonym_autor napisala si:"Potom sa to rozbehne a pôjde to samé". takze si vymyslela "Perpetu mobile" na prachy?To budes musiet zaujemcov odhanat muchlapkou.
Mna vzdy pri takychto super business napadoch co sa prezentuju na nete a ponukaju stedry zarobok uplne cudzim ludom vzdy napadne - to nemas niekoho blizkeho, s ktorym by si do toho isla? Vsak hadam je prirodzenejsie, ze do super napadu ako si zarobit zaangazujes tvojich blizkych aby ste zarobili spolu. A ak si to ponukla tvojim blizkym a presne vysvetlila o co ide tak ti asi podakovali a poslali ta kade lahsie a ono to az taka zlata baña nebude.
Mna vzdy pri takychto super business napadoch co sa prezentuju na nete a ponukaju stedry zarobok uplne cudzim ludom vzdy napadne - to nemas niekoho blizkeho, s ktorym by si do toho isla? Vsak hadam je prirodzenejsie, ze do super napadu ako si zarobit zaangazujes tvojich blizkych aby ste zarobili spolu. A ak si to ponukla tvojim blizkym a presne vysvetlila o co ide tak ti asi podakovali a poslali ta kade lahsie a ono to az taka zlata baña nebude.
@anonym_5d81e8 no predstav si nemám . Inak by som nehľadala cudzích ludi
@anonym_5d81e8 no predstav si nemám . Inak by som nehľadala cudzích ludi
@anonym_autor prosim ta do piramid sa uzludia len tak lahko nahovorit nedaju. A ak mas seriozny business plan tak ho predloz banke aby ti ho zafinancovala. Ale nebalamut cudzich ludi
@anonym_autor prosim ta do piramid sa uzludia len tak lahko nahovorit nedaju. A ak mas seriozny business plan tak ho predloz banke aby ti ho zafinancovala. Ale nebalamut cudzich ludi
@anonym_5d81e8 žiadne pyramídy. Nič Nevis a komentujes od veci. Vrávin seriózne a pyramída nie je seriozna
Pošleš mi info ?
@namina más seriózny záujem? Vymenili by sme si čísla rovno.. Aj más záujem. Nebudem to riešiť cez mk
@namina más seriózny záujem? Vymenili by sme si čísla rovno.. Aj más záujem. Nebudem to riešiť cez mk
@anonym_autor nie nemam seriozny zaujem o neserioznu ponuku

S biznisom držím prsty, prajem to každému podnikavému čestnému človeku, ale dovolím si jednu nevyžiadanú radu.. ak hľadáš seriózneho človeka, chce to aj serióznu ponuku a inzerát a nie anonymný príspevok s polovičatými info