icon

Hľadáme partnera na seriózny on-line projekt

14. aug 2026

Ahojte.
Hľadám ja ako žena Partaka Partačka na rozbehnutie on-line projektu ktorý mám už dlhšie v hlave. Je to Seriozny projekt ale nebudem tu písať detaily pretože je to moja biznis idea.chcela by som to ale s niekým prebrať kto sa rozumie do marketingu a podobných inter.Záležitosti a šli by sme do toho naplno spolu! Samozrejme je to projekt kde časom prídu aj pekne zárobky si myslím a práve to je to čo hľadám. On-line biznis aby bol nejaky príjem. To je to najdôležitejšie. A samozrejme aj pomôcť ľuďom.
Ďakujem za dôveru a odpoveď. Len seriózne. Časovo to zo začiatku možno zaberie
Prosím len nie máMicky ktoré sú už aj tak vyťažené majú plnú hlavu starosti s deťmi a vždy sú deti chore a oni nemajú časovo priestor sa tomu venovať. Potrebujem človeka čo naozaj zo začiatku sa tomu povenuje so mnou pár hodín týždenne ale len na začiatok. Potom sa to rozbehne a pôjde to samé. Kvázi ako polo pasívny príjem.
Ďakujem

anonym_c8f288
14. aug 2026

S biznisom držím prsty, prajem to každému podnikavému čestnému človeku, ale dovolím si jednu nevyžiadanú radu.. ak hľadáš seriózneho človeka, chce to aj serióznu ponuku a inzerát a nie anonymný príspevok s polovičatými info

anonym_df0971
14. aug 2026

prepáč,ale s tou gramatikou nevyzeráš veľmi seriózne....

autor
14. aug 2026
@anonym_df0971

@anonym_df0971 preco tu majú ľudia vždy náladu rynut si !?

autor
14. aug 2026
@anonym_df0971

@anonym_df0971 rypnut si? .. Písem narýchlo na mobile asi preto.. Inak som zo slovenčiny vždy mala 1.

patrike
14. aug 2026

Ta osoba, ktora do toho pojde s tebou, ma vlozit nejake peniaze do toho ?

anonym_df0971
14. aug 2026
@anonym_autor

@anonym_df0971 rypnut si? .. Písem narýchlo na mobile asi preto.. Inak som zo slovenčiny vždy mala 1.

@anonym_autor ak hľadáš partnera na podnikanie,tak to nerob narýchlo.Aj to o niečom svedčí.

autor
14. aug 2026
@patrike

Ta osoba, ktora do toho pojde s tebou, ma vlozit nejake peniaze do toho ?

@patrike napoly. Ale nie je to horibilna suma. Je ro low cost. Skôr iba marketing a reklamy nas budú niečo stát samozrejme

tundra
14. aug 2026

@anonym_autor napisala si:"Potom sa to rozbehne a pôjde to samé". takze si vymyslela "Perpetu mobile" na prachy?To budes musiet zaujemcov odhanat muchlapkou.

martinmmartin
14. aug 2026

Az take samozrejme so zarobkami to urcitw nebude

namina
14. aug 2026

Pošleš mi info ?

anonym_5d81e8
14. aug 2026

Mna vzdy pri takychto super business napadoch co sa prezentuju na nete a ponukaju stedry zarobok uplne cudzim ludom vzdy napadne - to nemas niekoho blizkeho, s ktorym by si do toho isla? Vsak hadam je prirodzenejsie, ze do super napadu ako si zarobit zaangazujes tvojich blizkych aby ste zarobili spolu. A ak si to ponukla tvojim blizkym a presne vysvetlila o co ide tak ti asi podakovali a poslali ta kade lahsie a ono to az taka zlata baña nebude.

autor
14. aug 2026
@anonym_5d81e8

Mna vzdy pri takychto super business napadoch co sa prezentuju na nete a ponukaju stedry zarobok uplne cudzim ludom vzdy napadne - to nemas niekoho blizkeho, s ktorym by si do toho isla? Vsak hadam je prirodzenejsie, ze do super napadu ako si zarobit zaangazujes tvojich blizkych aby ste zarobili spolu. A ak si to ponukla tvojim blizkym a presne vysvetlila o co ide tak ti asi podakovali a poslali ta kade lahsie a ono to az taka zlata baña nebude.

@anonym_5d81e8 no predstav si nemám . Inak by som nehľadala cudzích ludi

anonym_5d81e8
14. aug 2026
@anonym_autor

@anonym_5d81e8 no predstav si nemám . Inak by som nehľadala cudzích ludi

@anonym_autor prosim ta do piramid sa uzludia len tak lahko nahovorit nedaju. A ak mas seriozny business plan tak ho predloz banke aby ti ho zafinancovala. Ale nebalamut cudzich ludi

autor
14. aug 2026
@anonym_5d81e8

@anonym_autor prosim ta do piramid sa uzludia len tak lahko nahovorit nedaju. A ak mas seriozny business plan tak ho predloz banke aby ti ho zafinancovala. Ale nebalamut cudzich ludi

@anonym_5d81e8 žiadne pyramídy. Nič Nevis a komentujes od veci. Vrávin seriózne a pyramída nie je seriozna

autor
14. aug 2026
@namina

Pošleš mi info ?

@namina más seriózny záujem? Vymenili by sme si čísla rovno.. Aj más záujem. Nebudem to riešiť cez mk

namina
14. aug 2026
@anonym_autor

@namina más seriózny záujem? Vymenili by sme si čísla rovno.. Aj más záujem. Nebudem to riešiť cez mk

@anonym_autor ok, posli mi číslo a zajtra ti zavolam 😉

anonym_5d81e8
14. aug 2026
@anonym_autor

@anonym_autor nie nemam seriozny zaujem o neserioznu ponuku