Posielate faktúry e-mailom alebo papierovo?
Posielate faktúry zákazníkom e-mailom alebo ich ešte aj tlačíte papierovo? Zaujíma nás čo je dnes vo firmách bežnejšie...
len emailom
už dávno len emailom
máme efaktúry, takže majlom. ale mám zákazníkov, ktorý prijímajú iba emailom a nemusia byť ani efaktúry, stačia oskenované…
máme efaktúry, takže majlom. ale mám zákazníkov, ktorý prijímajú iba emailom a nemusia byť ani efaktúry, stačia oskenované…
@biba_18 zbytočne tlačiť na papier a potom skenovať ten papier, rovno generujte PDF faktúru a to zasielajte
tak napríklad robia dodávatelia energií, mobilný operátori, eshopy
skenovanie v dnešnej dobe nedáva zmysel, keď sa už desiatky rokov nepíše na písacom stroji ale dokumenty sa vytvárajú elektronicky na počítači
@virelo keď som s tým ešte robila, tak podľa dohody. Niekto si nezmyselne na tom potrpí - aj na pečiatky. Predpokladám, že teraz väčšina ide emailom.
Postupne sme presli na vsetky mailom. No obcas sa najde odberatel, ktory si vyziada tlacenu. Novych sa vzdy pri zaslani spytam, ci ju treba tlacenu. Neviem, v com to ma akoze on ine, kedze ja generujem rovno s peciatkou a podpisom.
Len emailom. A od nového roka budú musieť všetci prijímať aj posielať len efaktúry

@virelo Vsetky mailom