icon

Posielate faktúry e-mailom alebo papierovo?

virelo
Dnes o 15:27

Posielate faktúry zákazníkom e-mailom alebo ich ešte aj tlačíte papierovo? Zaujíma nás čo je dnes vo firmách bežnejšie...

beata_k
Dnes o 15:35

@virelo Vsetky mailom

anonym_b8ed7b
Dnes o 15:37

len emailom

anonym_457deb
Dnes o 15:48

už dávno len emailom

natalka13
Dnes o 16:12

Len mail. Preco platit drahu postu?

biba_18
Dnes o 16:51

máme efaktúry, takže majlom. ale mám zákazníkov, ktorý prijímajú iba emailom a nemusia byť ani efaktúry, stačia oskenované…

anonym_b8ed7b
Dnes o 17:04
@biba_18

máme efaktúry, takže majlom. ale mám zákazníkov, ktorý prijímajú iba emailom a nemusia byť ani efaktúry, stačia oskenované…

@biba_18 zbytočne tlačiť na papier a potom skenovať ten papier, rovno generujte PDF faktúru a to zasielajte
tak napríklad robia dodávatelia energií, mobilný operátori, eshopy

skenovanie v dnešnej dobe nedáva zmysel, keď sa už desiatky rokov nepíše na písacom stroji ale dokumenty sa vytvárajú elektronicky na počítači

michaela329
Dnes o 17:05

@virelo keď som s tým ešte robila, tak podľa dohody. Niekto si nezmyselne na tom potrpí - aj na pečiatky. Predpokladám, že teraz väčšina ide emailom.

tana_v
Dnes o 17:29

Postupne sme presli na vsetky mailom. No obcas sa najde odberatel, ktory si vyziada tlacenu. Novych sa vzdy pri zaslani spytam, ci ju treba tlacenu. Neviem, v com to ma akoze on ine, kedze ja generujem rovno s peciatkou a podpisom.

sissy27
Dnes o 17:35

@virelo my napriklad papierove faktury ani neprijimame, len emailom. Zakaznikom takisto posielame iba emailom - ak chcu papierovu, nech si ju vytlacia.

alyses1
Dnes o 17:47

Len emailom. A od nového roka budú musieť všetci prijímať aj posielať len efaktúry