Posielate faktúry e-mailom alebo papierovo?
Posielate faktúry zákazníkom e-mailom alebo ich ešte aj tlačíte papierovo? Zaujíma nás čo je dnes vo firmách bežnejšie...
len emailom
už dávno len emailom
máme efaktúry, takže majlom. ale mám zákazníkov, ktorý prijímajú iba emailom a nemusia byť ani efaktúry, stačia oskenované…
máme efaktúry, takže majlom. ale mám zákazníkov, ktorý prijímajú iba emailom a nemusia byť ani efaktúry, stačia oskenované…
@biba_18 zbytočne tlačiť na papier a potom skenovať ten papier, rovno generujte PDF faktúru a to zasielajte
tak napríklad robia dodávatelia energií, mobilný operátori, eshopy
skenovanie v dnešnej dobe nedáva zmysel, keď sa už desiatky rokov nepíše na písacom stroji ale dokumenty sa vytvárajú elektronicky na počítači
@virelo keď som s tým ešte robila, tak podľa dohody. Niekto si nezmyselne na tom potrpí - aj na pečiatky. Predpokladám, že teraz väčšina ide emailom.
Postupne sme presli na vsetky mailom. No obcas sa najde odberatel, ktory si vyziada tlacenu. Novych sa vzdy pri zaslani spytam, ci ju treba tlacenu. Neviem, v com to ma akoze on ine, kedze ja generujem rovno s peciatkou a podpisom.
Len emailom. A od nového roka budú musieť všetci prijímať aj posielať len efaktúry
K balíkom priložím aj vytlačenú faktúru.
@biba_18 zbytočne tlačiť na papier a potom skenovať ten papier, rovno generujte PDF faktúru a to zasielajte
skenovanie v dnešnej dobe nedáva zmysel, keď sa už desiatky rokov nepíše na písacom stroji ale dokumenty sa vytvárajú elektronicky na počítači
@anonym_b8ed7b moja krásna, veď píšem že my máme efaktúry…
My rozne, niektore Posta+email,niektore len scan email..ale aj tak drzime v archivacii vsetky faktury +dodacie listy copy a zakladame.Cize tlacime vsetko dvojmo.
@beata_k nie, píšem že mám zákazníka ktorý chce všetko majlom, aj keby to neboli efaktúry…
@biba_18 18:51 pises "stacia oscanove"
Pisem ti nieco ine. Ze ked posielas fakturu mailom, nemusis ju tlacit a scanovat a zasielat mailom. Rovno z nej vytvor pdf a zasli mailom. Nemusis ju tlacit na papier.
@biba_18 18:51 pises "stacia oscanove"
Pisem ti nieco ine. Ze ked posielas fakturu mailom, nemusis ju tlacit a scanovat a zasielat mailom. Rovno z nej vytvor pdf a zasli mailom. Nemusis ju tlacit na papier.
@beata_k kks, ja nepíšem že ja tlačím a znovu skenujem 🤦♀️
píšem (znova), že on prijíma iba poslané faktúry emailom a nemusia byť efaktúry (ako máme my). to znamená že ak by sme nemali efaktúry, tlačila by som a pečiatkovala a skenovala…
ale keďže mám efaktúru, tak je jasné že to nemusím robiť a ani to nerobím…
@beata_k kks, ja nepíšem že ja tlačím a znovu skenujem 🤦♀️
píšem (znova), že on prijíma iba poslané faktúry emailom a nemusia byť efaktúry (ako máme my). to znamená že ak by sme nemali efaktúry, tlačila by som a pečiatkovala a skenovala…
ale keďže mám efaktúru, tak je jasné že to nemusím robiť a ani to nerobím…
@biba_18 Ani ked nemas efaktury nemusis tlacit, peciatkovat a scanovat....Proste len rovno posles pdf.
Btw. co si predstavujes pod pojmom scanovat? Lebo o tom pises v prvom prispevku.
@biba_18 Ani ked nemas efaktury nemusis tlacit, peciatkovat a scanovat....Proste len rovno posles pdf.
Btw. co si predstavujes pod pojmom scanovat? Lebo o tom pises v prvom prispevku.
@beata_k ak tam chce pečiatku, musíš oskenovať faktúru s pečiatkou 😏 to znamená skenovať.
a mala som veľkého zákazníka ktorý prijímal elektronicky iba efaktúry (s epodpisom). úplný opak toho prvého…
@anonym_b8ed7b celkom by ma zaujímalo prečo píšeš anonymne 😂 ten tvoj poučovací spôsob ako všetci robia zle a ty im musíš písať ako to majú robiť je nezameniteľný
@biba_18 ok, on to vyzaduje. Vseobecne nie je podmienka, ze tam musi byt peciatka. To aby si niekto zle nevysvetlil na jednom pripade.
@beata_k a dokonca ti prezradím, že mám zákazníkov ktorí potrebujú fyzicky originál. detto my na určité úkony 😉 ale zbytočne do toho rýpeš. to sú už špecifické prípady… ja som odpovedala na otázku autorky hneď v prvom príspevku… ☺️
@beata_k a dokonca ti prezradím, že mám zákazníkov ktorí potrebujú fyzicky originál. detto my na určité úkony 😉 ale zbytočne do toho rýpeš. to sú už špecifické prípady… ja som odpovedala na otázku autorky hneď v prvom príspevku… ☺️
@biba_18 Nerypem. Zaujalo ma preco si komplikujes pracu. On to vyzaduje, ok
Len emailom. A od nového roka budú musieť všetci prijímať aj posielať len efaktúry
@alyses1 všetci nie, len platcovia DPH

@virelo Vsetky mailom