1,5-ročný syn sa správa zvláštne
Ahojte, synček 1,5 roka sa cez deň správa zvláštne ..príde mi akoby taký smutný, nechce sa vôbec hrať, keď tak len s nami, stále by sa mojkal, chvíľku je dobre aj sa zasmeje a potom z ničoho nič začne plakať a stále pýta cumlík, nechce moc papať..môže to byť skrz zúbky? Má 15 zubov a toto sme ešte nemali. Doteraz to bol živý veselý chlapček.
@elanor 3 už má vonku, štvrtý nevyzerá zatiaľ že by išiel. Pred týždňom mu vyšla posledná štvorka
Áno, to správanie pripomína veľmi take iste ako keď idu zúbky. Najmä ten náhly plač z ničoho nič, mojkanie, odmietanie jedla…
nemoze na neho liezt nejaka viroza? choroba? u nas to tak bolo vzdy tri dni pred prepuknutim presne takto u vsetkych troch deti. alebo potom tie zuby.
Napadla ma separačná úzkosť, moja mala okolo roka. Tiež bola taka umrnčaná, umojkaná

Ocne zubky uz ma? U nas to boli jedine “problemove” zuby, okolo tych 18-20 mesiacov. Velmi naladove, nervozne, a nic nechceli jest, iba jogurty. 2 meciace boli na jogurtoch a sem tam pecive. Nech om ocaky vyliezli. Potom uz bol klud, vratili sa do normalu.