20 mesačná hryzie nadstavce na fľaške
mame problemik mala je taka sikulka ze kazdy nastavec na flasi rozhryzne uz som zufala skusili sme hadam vsetky znacky a vsetky chutia rovnako dobre hm pravda je este sme neskusili kaucuk .....ano umele hrnceky to mame cez den ale na noc nechce v tom mliecko....mala ma 20m.
to pokuse aj tvrdy naustok? Ci este ma nebodaj dojcensku flasu? Je to potom len zlozvyk, nasho ked som odstavila, tak v noci uz nepyta mesiac jest.
Ahoj tak môj syn ma 17 mes a mám pocit že nic ine nekupujem len cumle na fľaše 🙂
@bluesky33 🙂 náš hryze všetkých, ale je zatazený najma na moje nohy, ale on nehryze tak s láskou, ale normálne zakusne mi do velkého palca na nohe a robí pri tom hlavou pohyby ako ked selma trha svoju korisť a je to hrozne bolestivé, mám čo robiť aby som ho v tej chvli reflexne neodkopla....neviem kde to videl, odkial to má,ale je to nepriemne, robí to často.... a k tým cumlíkom, cez den skus malu naucit na slamku, a vecer, neviem ako ste naucený zaspávať, daj jej mliečko do plastového cucátka,počkaj pri nej kým vypije a dobru noc🙂
dakujeme za radu ......skusime ....juj a to mi je luto no len dufat ze ho to coskoro prejde....viem si to predstavit ....mne staci ked mala kusne do ruky a drzi a potom trhne a tiez boli .....nuz ale su to zlaticka ....drzim aj vam palce ....
Dobrý chcem sa spýtať ako mám od naučiť deti od malinovky nevypiju mi vodu som už zúfalá s toho
Aj moja. Vsetko,,cumel na.flaske, slamku......nepomaha nic. Obhryzla aj zubnu kefku( ten silikonovy stojancek).
Tyzden to robi, tyzden nie......asi je to rastom zubkov. Prejde to.
Dobrý chcem sa spýtať ako mám od naučiť deti od malinovky nevypiju mi vodu som už zúfalá s toho
@deniskaybvz jedine tak, se malinovku nedat vobec...teda nezacat davat.....

@bluesky33 skus slamku