Aká je váha vašich 8 mesačných detí?
ahojte babky...napíšte mi prosím koľko važia Vaše 8 mesačne detičky...ďakujem
nasa skoro 8mes ma 7kg kojena porodna vaha 3620 51cm a prva v tom veku cca 8,5 tiez kojena a porodna vaha 3560 a 50cm takze kazde dieta je ine
Juuuuj tesim sa tejto otazke...nasa ma dnes 8mesiacov a tusim ,ze dotiahla to na 7 kil...a to som si myslela,ze mame nejaky problem ked tak malinko pribera...a to ma presviedcali ,aby som sla s malou do nemocnice,ze porobia nejake testy...fuuuuu esteze som nesla...ked vidim a citam,ze je vas tu zopar co nemali ktovie aku vahu.
dievcence mozete byt uplne v klude ... nas Jakubko ma 6 mesiacov vazi 11,8 kg a meria 78 cm 😀 , poooradne slovenske chlapcisko .....
Naša mala pôrodnú váhu 3030g, v 8. mesiacoch cca 6,5 kg, v roku 7,2kg a v dvoch 9 kkg. Ale od 7,5 mesiaca chodila okolo nábytku a v roku už behala sama bez pomoci doma a už aj vonku, od 16 mesiacov chodí na nočník teraz ako 2,5 ročná samostatne sa oblečie, naje ... Takže čo jej chýba na váhe vyvažuje šikovnosťou.🙂
Ako 8 mesačny mal 6580g odmietal príkrmy ,flašu bol plne kojeny jedneho dna sa zobudil a akoby zazrakom začal papat odvtedy pribral za 3 tyždne 700g
my sme mali porodnu vahu 3600g a 50cm teraz mame 8a pol mesiaca a 9810g a meriame 74cm a kojeny doteraz len na noc uz davam nutrilon alebo sunar .... zaujalo by ma kolko je priemer ...

Takmer 8 mesiacov a 10 kg 🙂