icon

Ako odučiť dieťa od obhrýzania postieľky?

andrealisy
30. nov 2011

Moja skoro 14 mesacna dcerka obhryza postielku, nie tam ako su mriezky, tam je taka plastikova sranda ktora ma prave pred tymto postielku ochranit ale po bokoch! Neviem ako ju v tom zastavit, uz mam z toho aj strach, robi to asi mesiac, jasne ze jej idu zuby ale ona ten lak ci co to tam je doslova obhryza a asi ho potom zje 😨 ???? Netusim, nikdy nic v positelke nenajdem. Postielka ma netrapi, trapi ma to ze to svinstvo je a kedze ma atopicky ekzem ten sa jej tiez zhorsuje, vzdy ma cervene licka vyhadzane ked ju prichytim 😝 . Ona je inak mazana, robi to ked sa zobudi a ja neviem ze je hore lebo je tichucko a ja si mysim z spi!!!! Cez denny spanok ale aj rano!!! Mate niekto nejaku fintu?? Uz mi radili take ako potriet postielku chili tam kde to ohryza alebo cesnakom alebo nasolit ale neni to moc drasticke? Ved to bude plakat ked ju bude pusinka stipat.....

4ocka
30. nov 2011

? Kup lak na nechty proti obhryzaniu..fuj,trpky,nestipe a je v pohode.. Mam odskusane 🙂 aj na sebe 😀

katka.ott
30. nov 2011

my sme mali podobny problem . mali sme kupenu z ikei taku plastovu listu proti obhryzaniu, ale mala pod to davala svoje 2 spodne zubky.
potom som to riesila obalenim s hniezdom, tiez z ikei. takze obrhryzanie prestalo, zacalo zuzlanie snurok 😎
(foto je v popredi kolotoc, ale vidno aj zaobalenie)