Ako učiť 3-ročného syna to, čo nám dali na logopédii?
Ahojte syn bude mat v Aprily 3 roky. Mame po 1 navsteve a dala nam podklady co sa mame "ucit".
Realne tym, ze mame malu rocnu ale aj ked sa vydari, ze sme sami. On sa mi na nic nesustredi. Nezajem nepovie hasic spi. Povie haha, nepovie Hasic papa ale ham ham. Bezozmeny nonstop. Ja sa snazim dat na uroven krpca az mu stale vsetko hovorim, opisujem a on nic. Pritom vie len nie a nie nepovie. Hanbi sa ma.
Ja som sa ucila s 5r,tak neviem,ci to u vas zaberie. Na hodinovej rucicke som mu ukazala,ze ak bude dovtedy,kym rucicka nepride k tomu cislu robit co treba,tak hned potom mu povolim pocitac. Fungovalo to velmi dobre,len nesmies popustit.
@anonym_autor Moj chodil až neskôr a robili sme hravou formou,niekedy aj pred zrkadlom a všelijako. nútene. Ale jenu nešli Sykavky. Držím palce. Chce to veľa trpezlivosti, ale logopedičku sme mali veľmi dobrú, milú a vedela pochopiť ak aj nechcel toľko trénovať. Pri nej mu to vždy išlo lepšie. Predsa autorita .
chodím so synom od 2r na logo , dala nám papiere 8x na ktorých sú obrázky a slová
zo začiatku som zobrala jeden papier ukazovátko a čítala som mu čo bolo na obrázku
vydržal 2-3 riadky , na druhý deň zas a týžden sme pridali dalšiu stranu a takto sme pokračovali teraz už vie sám čo tam je a ked sa ja ,,pomýlim,, opraví ma
skús kolko vydrží na logo treba čas a trpezlivosť
@anonym_autor inak je psychicky ok? Lebo toto na 3 roky sa mi ako slovná zásoba nezdá.

nech to skusi tatik