icon

Ako zakamuflovať kalciový sirup, aby ho dieťa zjedlo?

macaimac
26. sep 2011

Mate overeny trik ako podat dietatu nechutny liek? V lyzicke caju mi to neda ani do pusy 😖 Podradte, diiik 😅

ivett1
26. sep 2011

@macaimac ahoj, u nas zabera dat ho do pohara s troskou dzusu...ale ked boli moje deti mensie, tak som im ho podavala striekackou (ako je napr. pri panadol sirupe na znizenie bolesti a horucky, alebo nurofene...)...vtedy nemali vela casu na "vychutnavanie" ....aj ked potom vzdy nasledoval plac, ale liek uz bol tam, kde mal byt 😉

mata1001
26. sep 2011

ahoj ja ho podavam striekackou...

monika15
26. sep 2011

Nema vrch sirupu taky davkovac? mi tu mame take, a neni to bohvie co ale priama strela do hrdla a potom dole.....
🙂)))

luliu
26. sep 2011

Ahoj, a neskusala si dat kalcium v inej forme? Ja som teraz davala pri chorobe detom kalcium vo forme, ktora sa picha da zili - kalcium injekcie - to som dala na lyzicku a vypili to samotne, je to takmer bez chuti, trocha slane

estterka
26. sep 2011

ja sa necudujem,ze to nechcu..som ho vypila na litre ako dieta a dodnes si pamatam,ako ma balili do deky,aby som ich neodstrkovala rukami a tak mi ho davali. vsak to aj teraz mam problem vypit ☹

juliagregor
26. sep 2011

hm...to je ťažká rada... 😀
asi najlepšie nurofenou striekačkou rovno do hrdla 😎

moji stoja v rade a pýtajú HAM eťe 😀 😀 😀

je strašne hnusný 😝

montinka
26. sep 2011

juliagregor tak u nas nezabera ani striekacka ano pouzivam ju ale aj to co mu strieknem do hrdla tak polku vypluje. taaaakze v tomto moc neporadim

luciferkax
26. sep 2011

A kvôli čomu ho dávaš? Nám ho kázala viackrát dávať, ked bol drobec chorý, on je papkáč, chutil mu , ale nepomohol...

mona270
28. sep 2011

ja som malému dávala sirup do cumľa od fľaše a pekne si to potiahol a vypil, ale to bol ešte maličký a hlúpučký 🙂

piacere
Autor odpoveď zmazal
annaopialova
28. sep 2011

ahoj nalej ho do kojeneckej flase mozno uveri ze to ma cajik

anabellka
14. okt 2011

ahoj macaimac, ja som mojim detičkám dávala sirupček do čajíku alebo do džúsiku. ani nevedeli, že pijú navyše niečo. Teraz sme na kašeľ skúsili sirup hedelix a ten vypijú len tak. Zapíju ho a je to. Záleží aj od veku a od toho ako im vysvetlíš, prečo musia teraz piť sirupček, že budú zdraví a budú sa môcť ísť hrať. Ale pokiaľ to nejde, skús ho rozrábať. A ak aj vtedy odmietnu a prekuknú ťa, pomôže len striekačka.