Audiorozprávky z Lidla
Co si myslite o rozpravkovych audioCD, ktore sa daju tento tyzden dostat v predajniach Lidl? Nema dakto Pernikovu chalupku, ktoru bolo mozne ziskat minule Vianoce?samozrejme, rada zaplatim... 🙂
mam cisto nove zabalene cd tri prasiatka, rada by som vymenila za nejake z predosleho roka🙂
Ahojte. Kupim nejake CD rozpravky z lidla. Najlepsie original zabalene. Ja mam na vymenu Lupeznikov.
@lenulik03
mohla by som poprosit zaslat na email tie lidl rozpravky? mame len 3 prasiatka a Janko Hrasko. Dakujem velmi pekne! michaela.genszka@gmail.com
Dobry den, surne potrebujeme tri prasiatka. Iba pesnicky. Stratili sme to CDcko a maly si ich stale pyta (uz je to niekolko tyzdnov a nevie na ne zabudnut). Pomoze nam niekto prosim? 😀
Ahojte, hladam Lidl rozpravky - Červenu ciapocku, Kocura v cizmach, Pernikovu chalupku, Sol nad zlatom + pesnicky, Dlhy široký a bystrozraky, ak by niekto ponukol rada sa dohodnem na cene cez IP, dakujem
Ahojte, aj moje deti (a ja tiež), sme sa zaľúbili do rozprávok z lidla, hlavne 3 prasiatka. Neviem si to stiahnuť. Pomôže mi s tým niekto prosím??? Ďakujéééém Alebo ak máte niekto na predaj, aj to by bolo super!
Predám nové nerozbalené audiorozprávoky z Lidlu: Dlhý, široký a bystrozraký (2014) a Janko Hraško (2015). Ako darček nové nerozbalené CD Spievankovo (Piesne z DVD Spievankovo 3 a Spievankovo 4). Cena 10 eur + postovné 2 eura.
Patrilo to mne? ak áno budem veľmi vďačná ..kôli deťom za toho Janka Hraška. Ďakujééém
ešte vééééĽmi túúúúúžime po troch prasiatkach. Pomôže nám niekto zohnať aspoň kópiu? Deti budú šťastné prešťastné!!!
Predám iba ako celok 6 nerozbalených audiorozprávok z Lidlu z rokov 2014 a 2015 + darček. Viac v inzeráte: https://www.modrykonik.sk/market/detske-audio-v...
@bamb27 ahoj mala by som zaujem ak este mas audiorozpravky v mp3 formate, das mi info prosim do IP?
Ahojte baby, neviem, ci este niekto este sleduje tento rozhovor, ale rada by som poziadala o radu, pripadne rovno o odpoved, pretoze zhanam dodatocne Lidl rozpravku Dlhy, siroky a bystrozraky. Najradsej original, ale postacila by aj kopia. Vopred krasne dakujem aj za drobcov.

Dobry den neviete mi poradit kde zozeniem tie cd rozpravky z ludla??? Dakujem