Diskusia len pre ,,netabuľkové" mamičky
mile mamicky urcite sa medzi vami najdu aj take ktore sa neriadia knizkami ale srdcom 😉 ..poprosim neprispievat maminy ktore striktne vsetko dodrzuju takych tem tu mate dost 🙂 ...a ani 🙂 neprispievat vetami typom ublizujeme detom ak im dame jogurt a tak dalej...toto je pre maminy ktore nemaju radi skatulkovanie do tabuliek 😀
@bubush nebol, oni ich dali ale ako potravu cico... no ja neviem akoze 12 skreckov mat doma nic moc, nechali sme si len nasho Alfonza.
@michaelafiladelfiova jezis ako potravu 😀 ja ze riadny biznis, ze budu po 10 korun predavat 😀
@michaelafiladelfiova keď tak pozriem na tú foto a že ako potrava...až mi je ich ľúto.😀 😅
@bubush ee, lebo vraveli ze tie male su divne ved oba rodicia boli rovnakeho druhu...
@nelicefo no vodou to schytal,ked sa asi chystal obliect . no vratil mi to zas tak som sa stiahla.
@michaelafiladelfiova 😀 😀 😀 😀 akoze ja nemozem ale zas sa tu rehocem ako sibnuta - ten tvoj vyraz ze tie male su divne, to ako videli? mne sa zdaju skreckovia rovnaki 😀
@bubush nie🙂 ze sirsky skrecok, ale ze mohla to byt jeho sestra ci co. pritom sme ich kupovali v inych obchodoch a az po polroku co sme uz mali Alfa,
@michaelafiladelfiova jaaj uff ja tu idem fakt do kolien 😀 😀 😀
to sa da naozaj vidiet ze mali akoze "postihnute" deti? mne to pride cudne 😀
@bubush no presne povedali ze retardovane, tu je jeden co sme ho mali dlhsie mal tak divne srst
Joj baby....a tak som sa tešila že pôjdem skoro spať..teda pre mňa je skoro 23:30:-p
A prd...teraz mi začal hotel paradise a potom idú profesionáli 😀 😝
@michaelafiladelfiova no tak nehnevaj sa ale podla mna je ten skrecok zlaty, vobec nevyzera ako retardovany, to by ma ako chovatelku mohlo aj nasrat 😀
ved aj ludia maju cudne vlasy, rozne im stoja a nie je to ziadna vada 🙂

@nelicefo zmrzka uz davno zjedena bol to nanuk len:/(
@bubush teraz jja nestiham , ale domyslam si🙂