Diskusia len pre ,,netabuľkové" mamičky
mile mamicky urcite sa medzi vami najdu aj take ktore sa neriadia knizkami ale srdcom 😉 ..poprosim neprispievat maminy ktore striktne vsetko dodrzuju takych tem tu mate dost 🙂 ...a ani 🙂 neprispievat vetami typom ublizujeme detom ak im dame jogurt a tak dalej...toto je pre maminy ktore nemaju radi skatulkovanie do tabuliek 😀
roka aj mi už buvame idem dat malemu mliecko bohvie kedy dojde tento nas tatko?! 😒
Niki mna strašne vie nahnevať, ked sú v tých osadách...krásne byty to boli všetko zničili, všetko všetúčko a do kamery nejaká nevzdelaná, neschopná matka začne: a to ja čo, z čoho mám žit doma 5 detí a nech sa štát postará...mne sa vo vrecku noz otvára....načo si robí tolko detí? prečo všetko zničia? a kto dá, čo nám?? ešte aj príspevok 25000 pri narodení sa dáva kvoli ním iba pri prvom a druhom dietati- zase na to doplácame my...nervy aj ja na to mám..
ale zase velký obdiv takím, čo majú prácu, slušní sú atd...pretože to majú omnoho tažšie ako my...klobuk dole... 😉
miskachrumka, už som Ti raz písala, ja viem 😀 a keď Ťa niekto upozorní na gramatické chyby, nebuď ješitná a zober si to radšej k srdcu a nabudúce napíš ako patrí 😉
my sme tiež sami...tatino mali nejakú exurziu 300 detí v práci ani nemal čas zavolat...potom ešte výjazd..no budeme si vzácnejší 😉
inak aj ja chcem niečo s vlasmi... rozmýšlam nad blond melírom, alebo medenou farbou ? no musí mi sestra poradiť...blond melír mám často tak možno vyskúšam zmenu...uvidím
krpito to je už stare 😉 a roka ciganov treba vyviest na jeden ostrov a postrielat 😠
krpito 😀
aj moj Michal tak tancuje...my sa ideme zbláznit od smiechu...počuje oblubenú hudbu a koniec, keby ste ho videli..inak akoby som videla jeho.. pustíme mu na mobile hudbu a on chodí a tancuje..,,
roka nemas z toho melitu velmi znicene vlasy lebo ja som vzdy po meliroch mala straasne suche vlasy
no ja si robím pauzu...ani nie.. teraz mám svoje zdravučke, ale lezú mi na nervy..nič sa s nimi nedá a pokial ich nevyžehlím, tak hroza...musím ich zničit vtedy sa mi lepšie češu.. 😀
roka 😀 to poznam ja ked som mala blond a boli suche tak ako som ich dala tak stali 😀 ja som už 2roky tmavovlaska a este stale sami nezregenerovali po tom vsetkom farbeni teraz len sampon! 😉
No ked tancuje tak fakt všetci zomierajú smiechom...vypýta so oblubenú speváčku- Gaga- lady gaga
oblubenú pesničku- papa papa - papaparazzi a tancuje...a v aute jedine tá pesnička, ked chceme klud takže nám pekne na nervy už lezie... ale čo neurobíš pre spokojnost drobca? 😉
inac ja som dostala zehlicku na vlasy už davnejsie a strasne dlhoooo som ponej tuzila a teraz ked ju mam tak sa mi nechce zehlit 😒 vlasy!
miska preco si si vlasy odfarobvala melirom???ci to kadenricka???asi nie moc dobra, ja som blond a vzdy si davam farbu, vlas ymam zdrave a leskle. 😕 😅
miska krpito ma pravdu a argument to je uz stare je chaby 😖 aj to je uz stare 😀
roka tak uz viem, ze nasi drobci budu spolu chodit do tanecnej, ale nas lubi najviac ludovecky ludovky
Baby o vlasoch mi nič nehovorte. Ja mám 3 vlasy rozfúkané do 4 svetových strán.
Teda aby sme boli v obraze. Ja mám vlasov dosť ale na menšiu hlavu 😵
tak misko ked bude vacsi tak bude vymetat bari pockaj 😉 na diskotekach bude hviezda 🙂
boooze pardon, ze melirom, peroxidom osm myslela, ved v tych farbach je namiesane primerane mnostvo, alebo potom odfarbovanie, ale postupnym zosvetlovanim, az s adosiahne zelany farebny ton. ☹
mne sa tiež nechce- resp. nemám čas žehlit...ale ked ho mám je to super... krásne, rovné, dlhé...len mat čas..
Zuzi no naši sú podobní.....moj strašne rád tancuje a hrá loptové hry...takže futbal a tanečný u nás..
ja som si ich neodfarbovala melirom 😀 ale klasicky ale niekedy som chcela mat nejake tie pramienky este svetlejsie!vyzera to este krajsie!
vini som na tom podobné...tiež 4 vlasy...a syn po mne...dúfam ak bude babulka tak bude mat po tatovi..ved chalanovi nevadi, že má tri vlasy... 😉
ja neznasam ked si niekedy vyzehlim a idem von a zacne po hodinke prsat a snaha je v z...u 😀
pridávam sa do klubu 4 vlasy v 5-tich radoch 😉 ale zuzka1. a nikoll videli album, hádam to nie je také zlé 🙂 😀
mne sa to ešte nestalo..a vždy po vyžehlení mám také aj dva dni- také rovné..lebo moje sú ani rovné, ani kučeravé...no čo už..
no tak dievcence ja vam dam kludne aj z mojich, my pre zmenu s kadernickou preriedujeme 😖
vini krasna mylsienka, 3vlasy do 4 sv.stran, vyborne
dnes perlite, etse tu chyba sophie, ta ked nieco da koniec

krpito dikyyyyy si zlata inteligentna zena 😉 😀 zuzana ja som si ich aj tak musela prefarbit lebo som bola skoro plesata peroxid robi svoje! ☹