icon

Diskusia len pre ,,netabuľkové" mamičky

manika77
19. júl 2009

mile mamicky urcite sa medzi vami najdu aj take ktore sa neriadia knizkami ale srdcom 😉 ..poprosim neprispievat maminy ktore striktne vsetko dodrzuju takych tem tu mate dost 🙂 ...a ani 🙂 neprispievat vetami typom ublizujeme detom ak im dame jogurt a tak dalej...toto je pre maminy ktore nemaju radi skatulkovanie do tabuliek 😀

zuzka1.
2. jan 2010

niki to je dobra znacka, my mame od nich notebook myslim .

a myslim, ze tu je zbytocne cokolvek pisat, nika je zavisla. uz len cakam na vetu:Volam sa NIkoleta S......ova a som zavisla od nakupovanie hraciek. 😀 😀 😀 😀 😀

nikollette
2. jan 2010

Zuziiii 😀 😀 😀 😀
keby len na hračkách, aj na oblečku 😔

No dobre, ale lepsie ako byt závislá na drogách, alkohole, fajčení, či niečom podobnom, nie 😅 😉

nikollette
2. jan 2010

Ale tá cena chápate, nie.. za takú hračku ze 4,70eur 😕 😕 😲 😲
vsak tov len nákaldy na výrobu musia byť väčšie 😅

skúsim ju pridať z každej strany.. len furt ked stahujem z fotaku, mi mrzne notebook 😝

zuzka1.
2. jan 2010

niki isto lepsie 😀 😀 😀

mukky
2. jan 2010

to oni maju s konom problemy 😝 🙄

mukky
2. jan 2010

niki.. 😀
hmm,ja hracky stale dookolo obmienam...nech ich nema okukane...ale ho teraz dlho nezabavia....dnes skoro cely den chodil s tyčkou od vysavača 😝 😀 a mu vravím..savierko milion máš hraciek a ty si vyberies taku skaredu tyčku?? 😀 😀 no a jasneééé s ockom sa šalili dnes stale..ja som len tá čo ho porodila,kojila a varí mu 😀 😀

nikollette
2. jan 2010

No pridala som podrobne foto tej hračky s každej strany 😉

Ale ja už malému fakt nebudem kupovať, má dosť hračiek min na 5rokov 😝 😅
Ajtak ho teraz najviac bavia knižky, dokáže si v nich listovať velmi dlho 🙂

mukky
2. jan 2010

to fakt som už niekde počula..žeby pár strám spať? 😀
ja už tiez koncim s hrackami,nemá to zmysel..len ak nejaka fakt dobrá sa objaví 😀 ..ked mne je luto ze mi si pokupime vsetko mozne a malemu nič..lebo neje to čo my..a táák 😀

nikollette
2. jan 2010

No ved...
ale zase musíte uznať že táto interaktívna kocka za !!! 4,70 !!! sa fakt oplatila 😉 😀

mukky
2. jan 2010

dobrá hračka,som ukazala mm ma zrušil,ze uz ziadne hračky 😀 ,ale viem ze sa pojdeme zajtra prevetrať do tesca 😀 😀 ,ja som tak ten vlacik co mam v albume obdivovala ze 5 eur stal 😀 ..ide,huka,svieti...a este sa tam vkladaju tie kocky...čísla a pismená...a mamka/ja/ ich aj na vianoce použila pri vykrajovaní slaneho pečiva 😀 😀

nikollette
2. jan 2010

Ved to niektor hračky su fakt za super cenu. Co iné by som kupila za 4,70eur 😕
Jeden avent dudlík, alebo nejakú kravinu...
ja som neverila tej cene, ved to robí tolko vecí tá kocka 🙂
ten vláčik som nevidela..

ale tuto kocku napríklad v seneckom tescu nemali. Ani v BA v Palce... iba na Kamennom námestí vo velkom Tescu v BA.. tak ked bude u vás daj vedieť 😉

mukky
2. jan 2010

som myslela ze tam mam tu fotku s drobcom a vlačikom ale nemám..

nikollette
2. jan 2010

tak prihod som zvedavá 🙂

mukky
2. jan 2010

idem cvaknut vlačik?mame ho z tesca 😀 😀

nikollette
2. jan 2010

Ok budem čakať...

ale jaké dobré že je niekto ako ja 😀 😉 🙂

nikollette
2. jan 2010

Mukky rada by som si s tebov vyšla niekdy na také nákupy, júúúj... to by bolo 😀 😀 😀

mukky
2. jan 2010

a aj oci sa zatvaraju a a usta 😀 a mali aj taky peknucky jablkovo zelený...ale mamka moja nam kupila cervený na mikulasa...
už 😀

mukky
2. jan 2010

ku mne to mas len 400 km 😀

nikollette
2. jan 2010

NO wau, to je čo by som kamenom dohodila 😅

zlatý je ten vláčik.. len svietiace, hrajúce hračky už máme kopec..a aj vkladačky tri 😉

mukky
2. jan 2010

ved aj my ich mame viecero na rozne sposoby 😀

nikollette
2. jan 2010

Tak si dajme predsavzatie že uz nebudeme tenot rok hračky kupovať 😀 😀 😀
Samozrejme okrem, menín, narodenín, vianoc, sibacky, mikuláša, den detí, valentín, a ostaných sviatkov 😕 😅
Ja sa pokúsim... a aj ked budem kupovať tak len to duplo 😉

nikollette
2. jan 2010

Chris už odmontoval dvierka z tej kocky, kde sa skrýva tá miška 😀
naštastie tata to opravil 😉

mukky
2. jan 2010

😀 😀
myslím ze to nesplním,ale o 90% obmadzím 😀

nikollette
2. jan 2010

Ale ved je tolko sviatkov, a tolko príležitostí, ze sa hračky ajtak ujdu pomaly na každý mesiac 😀
ja sa tiež obávam že to nezvládnem dodržať, ale chcela by som 😔

nikollette
2. jan 2010

Idem kuk na MMB, ci nemajú lego duplo tu velku sadu, co bola v BA vypredaná...

mukky
2. jan 2010

a ake boli tie zemiaky?ja som este nerobila..nemam chut a dnes sme mali pizzu 🙄 na silu 🙄 ..juj ten moj mm 🙄 a zajtra chce rezne 🙄
sa mu to hovori..on aspon cvičí..
a ked bude vyzerať ako chlap 😀 som ho trosku podpichovala na tetovanie...povedal ze si dá 😀 😕
mne sa pači na predlaktí ale zo spodu..alebo aj na krku...na chrbte hore..u chlapov..
ale musi to byt nieco super..pozeravam obcas dokumenty ako tetuju v amerike v studiach..to su pekné práce..

mukky
2. jan 2010

ja idem po svojom....nakuknem po 23 hodke...idem vyplnit pár sutazi...

nikollette
2. jan 2010

Mukky hej aj ja to pozerávam miami ink, alebo Laink 😉
No moj má na predlaktí zo spodu moje meno 😀 😉
a ešte na krku 🙂

zuzka1.
2. jan 2010

a moj ma na predlakti maleho a moje trosku vyssie 😉 kerky su super, ja mam na par miestach, mala som to aj v albume, len mi to niekto sikovny zmazal.

my sme nakupili aj na dovci, co vam budem hovorit 😀 😀 😀 hracky samozrjeeme, sa mi zdalo, ze sme ich vzali malo 😀 😀

nikollette
2. jan 2010

Toto som kupila dnes malému:

http://www.mimibazar.sk/foto.php?id=4508994