Diskusia len pre ,,netabuľkové" mamičky
mile mamicky urcite sa medzi vami najdu aj take ktore sa neriadia knizkami ale srdcom 😉 ..poprosim neprispievat maminy ktore striktne vsetko dodrzuju takych tem tu mate dost 🙂 ...a ani 🙂 neprispievat vetami typom ublizujeme detom ak im dame jogurt a tak dalej...toto je pre maminy ktore nemaju radi skatulkovanie do tabuliek 😀
No hej, tak by to malo byť..
Ale napr. na krku nie sú kosti, ale je to tam citlivé...
NO uvidíme ako to zvládnem....
mas tam take kosticky ci zilky a to iste aj na predlakti ale tm kde mas zili ja neviem ako sa volaju tie casti tela tak sa mi to tazko opisuje 😀
Inak ja som uz tetovala 😀 😀
byvaleho 😀 on sa zvykol aj sam tetovat a raz nedociahol tak som tu skusila...a potom este brata ale ked si vsimol, ze som to ja usiel takze to som si len pichla 😀 😀 😀
ahojte baby,o chvilu odchadzame na daleký západ 😀 ,chce sa rozluciť,majte sa pekne...asi neprídem pár dní tak si odomna oddýchnete 😀 hlavne asi vinifera 😀
je ofučana 😀 na moj príspevok pre nu ani nezareagovala 😀
a mozno dojdem 😀 😝 uvidím aká bude po veceroch zábava..
bolo to strašné,drobcek vyzeral akoby nežil ☹ ☹ ☹ moj malý nezbedníček..
mukky tak prijemne bezveterne pocasie ti prajem....hehe drzte sa paaaaaaaaaaaaaaa 😉
Mukky som si zasa nevšimla. Nerobím to úmyselne 😕
Celý den sme boli vonku. A som vytočená - lebo som ráno nemala čistu bavlennú čiapku. Tak som malému dala zo 100% polyesteru čo sa pod bradou zapína. A už má zasa ohádzanú bradu☹((((((((((((((((((((
Muky tak príjemný výlet na západ 😉
.
Vini ☹ to musí byť hrozné.. všetko poctivo kontrolovať, a sledovať.. aká látka sa ho dotkne 😒
Idem robiť vyprážaný karfiol so zemiakmi. Sa mi nechce, ale čo už...
Vieš najviac ma tom vytáča to že dáš na 1 000 000 vecí bacha a jednu zvoráš a je to zasa tu☹ Naschvál som nebola celý den dom - že ak náhodou raguje na psov (ale šak bol dva dni doma a reakcia žiadna) a ideme von na čerstvý vzduch a pokkazí to čiapka ☹
Ešte ráno som stretla svokra. A vravím no nemali sme inú čiapku hádam to prežijeme - som si robila sradnu. A on že pre jednu čiapku sa nič nestane - a just!
Musí mať velmi citlivú pokožku, ktorá hneď zareaguje ☹
Si to neviem ani predstaviť....
Viete čo je pre mna záhada? Že ked malý chce cicky. Tak sa každému hrabe do výstrihu a každého vyzlieka. (ja som mu dnes nechcela dať tak ma tak kusol do krku že mi ostal cucflek)Dokonca aj svokra vyzlieka. 😀 Len u kamošky čo kojí nič nehľadá. Nikdy ju nevyzliekal. Nikdy jej nešiel po cickoch. Už sme ho aj nabádali že teta má cici a no nič. Cítiť musí že tam čosi má. A čo cíti že to nie je prenho?
Hodinu som sa ho snažila uspať. Behá tu s metlou od mopu a intenzívne "umýva" podlahu. Ja už chceeem spať.
Ach ,dievcata,mna tak nas*al mp 😠 Mala som na navsteve kamaratku a mp sa s nami cely cas nebavil a hral poker na notebooku 😠 O maleho ani nezakopol a kamoska sa ma pytala,ze preco som s nimm,ked sa chova ako debil.A viete co je blbe ? Ze z lutosti 😔 😔 Som hlupana .Stale sa s nim len trapim a peniaze na maleho som od neho nikdy nevidela ☹ Kazdemu klamem,aka som spokojna a stastna,ale ja uz nevladzem.Moja babkla ho neznasa,moji priatelia ho neznasaju a mne strsne lezie na nervy jeho neschopnost...Ja ho vlastne ani nelubim ☹ ☹ ☹ vsetko je len lutost a strach zo samoty 😔
Stale,kazdy tyzden si vravim,ze to ukoncim,ale potom ho vidim s malym ,ako sa zboznuju a nemozem.Neviem preco je takyto stale,ked ku mne niekto pride,ale ja uz nemozem stale vysvetlovat ,ze on je taky len pred navstevami,inak sa o maleho stara a hra sa s nim...teda,ak mu nieco nesadne na nos.Ako napr sex.... 😔 Chapem,ze mu vadi,ze ja nechcem,ale neviem sa prinutit a boli ma to.Asi nejaky blok...Vlastne ,mne by nevadilo,keby sme vobec ziadny sex nemali,ale takto si ho len vynucuje a mna to trapi a on je nahnevany.Vlastne,ked tak premyslam ,tak ho uz beriem ako kamarata ☹
☹ ☹ ☹ Placem tu ako male decko a pritom ma plno ludi ovela horsie problemy ako ja ☹ ☹ ☹ ☹ Som len hlupa ,blba ,mlada zaba,ktora si nevie dat rady s chlapom ☹
A prepacte,ze si tu vylievam nervy ,ale ja uz fakt nevladzem.Keby ste vedeli kolko namahy ma stoji ta moja pretvarka o spokojnom zivote,Ja len nechcem ,aby moj maly vyrastol bez otca ako ja ☹
Ja som si dolakovala nechty... A ideme pozera film.. Turistas... taký triler, horor...
Zuzi, prepáč, budem úprimná... Ale takéto vzťahy nechápem, a teda sa snimi ani nestotožňujem...
Vzťah z lútosti? Z akej lútosti? Ved si nájde inú... a s malým môže byť... zato nemusíš byť jeho priatelka, aby sa venoval malému, aby ho navštevoval, stretával sa sním a inak mu venoval čas, či finančne prispieval...
Ja by som tak nevydržala... Ale viem mne sa ľahko radí, keď mám skoro dokonalý vzťah, všakže... 😝
A starsch z akej samoty? Z tvojej? Si vážne myslíš, že by si si nikoho už nenašla? Zato že máš bábo?!
Tak si na omyle 😉
zuziiiicek17, ahoj, máš pocit že sa dobre cítiš v pretvárke a že to bude vyhovovať aj tvojmu dieťatku?
Vies,ja som ta co ho taha...jeho rodina mu nepomoze v nicom.Absolutne v nicom,este ho tahaju ku dnu.Este k tomu som prilis makka na to,aby som ho nechala,ked ma zacne prosit a tak.
Som ja blbec,ze ? Ja o tom viem,ze by som sa s nim mala rozist ,ale ked ja to neviem.A poznam ho-viem ,ze by za mnou chodil do vtedy kym by som ho nevzala spät
No sama si musíš urobiť poriadok v živote, hlavne žiť tak čo je tebe dobré, čo teba robí spokojnou, si myslím aspon ja 🙂
No tak to je blbé..
Ale kam sa v takom živote posunieš, resp. dostaneš? 😔
Lepšie by ti bolo samej... Ten chlapec ťa ťahá ku dnu... ty potrebuješ chlapa, nie chlapca, prepáč 😒
Tvoja pohoda je aj pre dieťa najlepšia.. A zakazovať stretávať sa s malým nemusíš...

Mukky, hlavne sa upokoj, aj ked viem že je to asi ťažké.....
Až ma vytriaslo 😔