Diskusia len pre ,,netabuľkové" mamičky
mile mamicky urcite sa medzi vami najdu aj take ktore sa neriadia knizkami ale srdcom 😉 ..poprosim neprispievat maminy ktore striktne vsetko dodrzuju takych tem tu mate dost 🙂 ...a ani 🙂 neprispievat vetami typom ublizujeme detom ak im dame jogurt a tak dalej...toto je pre maminy ktore nemaju radi skatulkovanie do tabuliek 😀
Zase si tu píšem viac menej sama so sebou... no čo už..
Malý je taký chutný.. Našiel náplasť (ked sa porežete, alebo na pluzgier) a videl že som to mala dva dni na nohe, a teraz mi to chcel prilepiť na nohu 😅 tam kde som to mala aj pred tým... všímavček môj 😅
A nejaká som zachrípnutá. Dúfam že som to nedostala od malého, a nebudem mať angínu 😉
Niki,to neva,aspon pokecas 😀
Maleho sa snazim uspat ,ale neviem kedy to bude uspesne ,lebo mu ocka svietia ako baterky 😀
Zajtra poobede ideme k svagrinke a k mp rodicom ,lebo chceli vidiet maleho .A prisiel aj svagrik z Prahy,tak sa aspon pohraju 🙂
Ale uz vidim tie keci ich mamci ,ze jaky je chudy a ze mu mam dat normalne jest a nie moje gebuziny
Ja tiez asi dnes pojdem skor spat .Asi ani nepokecam s mukky 😢 😀 ale snad to prezije .Babka chce zajtra piect kolacik a ja nechcem ,lebo by som ho zozrala 😀
Vini a preco sa nenajes ?
baby ale veď ja žerem furt - o šiestej som mala file so zemiakovou kašou. O siedmej puding. Teraz som ešte jak taká kobylka obžrala strapec hrozna a ten hlad je stále 😲 Asi si ešte spravím kávu s koláčom. No čo drahý je už obézny. Budem aj ja a ked vybúrame staré dvere nové už aninemusíme montovať lebo by sme sa do nich nevošli.
Bubak este nespi 😅
Dnes som volala s MP ...taky bol zvlastny.Uplne je hotovy z toho ,ze nie sme spolu .Nikdy sme neboli tak dlho od seba .Iba raz teda,ked som bola este tehu ,tak bol 3 tyzdne prec a ja som kazdy den revala (vtedy som bola hrooozne citliva) aj preto ze som mala par tyzdnov pred porodom a bala som sa ,ze nepride kym prodim.
Kupil mi retiazku ,ukazoval mi cez skype a priatelka jeho brata sa prekecla ,ze mi kupil aj prsten 😕
ahojky
idem o chvilu vymetať mimibazár 😀 tak sa asi tiez nezdržím
vini a nemozes byt tehu?ked si myslís ze viac papás ako obvykle. 😀 ja som som aj rada bola kebyže som 😀
len musim schudnut,lebo fakt ked mucha ma chce obletieť tak na pol ceste zdochne 😝
moj malý tiez este nespí ale uzz je v postielke a ocas vykrikuje ale uz je nejak tíško..mm siel na chvilu prec..
No on ma lubi az privelmi aj ked sa niekedy chova ako dement ,ale teraz ,ked je prec ,tak si asi poriadne uvedomil o co by prisiel 🙂
mukky to asi ťažko lebo som si ešte v novembri dala zaviesť vnútromaternicové teliesko.
zuzi no,to tak býva...
my tiez sa furt natahujeme ale ked je na nocnej mi vola aj 2 krát 😀 alebo na dennej a ked je mimo domu tiez 😀 a hlavne ked ligne 😀 😀
No ja predpokladám že pôjde von skôr ako o pať rokov - ale ja nemôžem jesť antk lebo mi nerobí dobre a teraz ešte tehotná nechcem byť.
vinifera ja viem ze si si dala zaviesť 😎
moja známa cez neho otehotnela 😀 stáva sa...
aj vela báb otehotnelo cez antikoncepciu,,je to nefer,preco stále zeny si musia dávať bacha,nech uz vymyslia aj nejaku anti pre muzov 😖
Mp vobec nepije ,ale raz ked si vypil ,tak tiez len mi chcel rozpravat ako mma miluje 😀
No co uz ,moj frajer ma super priatelku 😀

A ešte čakám tie Zuzkine kerky samozrjeme 😀 😉