Diskusia len pre ,,netabuľkové" mamičky
mile mamicky urcite sa medzi vami najdu aj take ktore sa neriadia knizkami ale srdcom 😉 ..poprosim neprispievat maminy ktore striktne vsetko dodrzuju takych tem tu mate dost 🙂 ...a ani 🙂 neprispievat vetami typom ublizujeme detom ak im dame jogurt a tak dalej...toto je pre maminy ktore nemaju radi skatulkovanie do tabuliek 😀
hej hej aj ja idem s MP von. On bol síce aj včera večer. Ale ja chcem ísť dnes tak pôjde so mnou.
No masáž hlavy je super akurát že ju zažijem akurát tak bleskovo u kaderníčky. Ďubem tu jak datel do kôry s týmo mokrými nechtami.
Na jednej dovci som si dala masaz hlavy - trvalo to hodinu, bolo tam, umyvanie, masky, cesanie, slabe fukanie a cely cas nepretrzita masaz. bola som tam este niekolkokrat, jak uchyl...
NO mp už išiel pre moju mamu, za 20min. sú tu.. o chvílu idem do vane a chystať sa....
tak vám želám pekný večer
Vini vy kedy idete? Už sa chystáš? Len mna nejak chytá únava... Budem sa musiť prebrať nejakým alkáčom 😅 😕
neviem o ktorej. Drahý je ešte v robote. Ten šikmý pásik na nechtoch mi nechce zaschnúť - je to hrubá vrstva 🙄 . No a uvarila som si akurát klobásky. Tak idem ešte to zjesť až má aromatický dych na večer do spoločnosti 😀
ahojte,
docitana len posledna strana.
boli sme na dod, milion ludi, bude urcite aj v sprvach, etse som nejedla, len pila 😀 alibernet moj milovany 😀
ideme dat gulas a vecer von 🙂
ja si mylsim, ze o rok budu vsetky rozpravat rovnako, aj mukkyn aj moj. vyrovna sa to 😉
a nas ked ma dudu v puse a rozprava, poviem, ze mu neorzumiem a vybere ho a povie normlane. u nas plati,nerozumeim ti a vie co ma robit 😉
Ahojte, no toto kým som dočítala 😅 my sme boli zas celé doobedie vonku.teraz leje 🙄 bože ako Vám závidím,aj ja by som išla von,ale neviem kedy sa odvážim malú niekomu zveriť 😝 teda mm by som ju nechala,ale tak aj s ním by som rada išla.
Niki mne sa to stalo minule s malou,že som ju zachytila už vo vzduchu,ale nepadala zo schodov ale z postele.som išla od nej len na meter a ona ako stíhačka,som ju už na zemi videla, tak som hodila šípku vzduchom a pristála na kolenách pri posteli 😔 a ona z toho veru tiež ešte radosť mala.
baby, co idete zurovat - zelam prijemny vecer! 🙂
mna to zatial nejako nelaka, ale aj to pride. neviem si predstavit kojo a okrem toho, yo by sem museli prist nasi. alebo my ist zurovat na sk 😀
peti - 😉
chyba mi napr. ist niekam s muzom na veceru a potom sa prechadzat a smiat 🙂 alebo kino, divadlo...
leelo presne tak,mne normálne chýba byť aj dlhšie hore ako do desiatej a pozrieť si v klude doma film 😅
ano, presne, aj taketo zdanlivo bezne veci.
ale nas cas pride a este nam bude luto, ze su drobci samostatnejsi a uz nas tak nepotrebuju 😉
chodis spavat s Ninkou?
Cavte..
Ja som ešte rozbitá ako teľa 😕
Kokos... Fuj jak mi je zle... a to máme ísť dnes ešte do BA 😒
Som aj tyčkovala...
Sme došli home okolo 3tej ráno... Ale super bolo... po dlhej dobe.. som aj tancovala, som si dávala zahrať pesničky u DJ-a...
Som tancovala aj s iným chalanom (Co má mojho priatela otec ženu a jeho brat) cca 27ročný....
Sme spolu tancovali, pili, ma pozýval... a mp už začínal žiarliť... 😅
S kamoškou sme sa fakt dobre rozbili.. aj naši chlapi... veľmi dobre bolo fakt po dlhej dobe...
Baby ja som ešte teraz mimo 😅 😅 😅
Musím piť bo skapem..... 😝
Niki 😀 tiez by som sa tak chcela 😀 Ale vzhladom na to ,ze moj drobec ani neprespi v noci viac ako dve hodiny vkuse ,tak nemam sancu ist ani na kofolku 😀
No ja ako som predpokladala tak aj bolo. Všetci sa rozbili v piatok. Takže to včera všetko o polnoci zahlásilo že ide domov. Ešte nás teda susedia stiahli na záhradu bo ešte o polnoci grilovali 😅 Tak sme došli bola asi jedna hodina. Asi preto že som zožrala tie dve klobásy tak som sa ani opiť nemohla. No vypila som asi 7 borovičiek a nič mi nebolo. Takže dnes pohoda.
No Nika teraz by ti bodla polievka taký dobrý vývar.
Mali sme dnes ísť na motorky. Ale nakoľko je sychravo a miestami prší tak sme nikam nešli 😒
Ahojte tak Niki si si to teda užila 😅 Vini nabudúce budeš musieť ísť v piatok,ked nezvládajú dva dni 😉
leelo nie nechodím s nou spávať,ona chodí tak o pol osmej až osmej a my tak do desiatej určite,kedže ráno vstávame medzi piatou a šiestou
🙄
Tiež tu pobehujem okolo. Bola som vo vani. A ideme k MP rodičom lebo pradedko má narodky - 80 tku.
ahojte,
no bolo ti rusno 😀 .
niki, az ma stiaslo ked som citala , no ako pises hlavne ze chris je OK.
a zbytok zabudnuty 😀
my sme boli u svokry .cely den na vzduchu jooj ale sedel na deke a len trhal travu a sledoval chrobacikov 😵
Ahojte... Ja este furt rozbita😝 ideme domov z ba, sme boli v Zoo... Som bola ako matoha. Ledva zijem... Mam riadnu opicu, teda gorilu... Kokos, sme si sadli na lavicku pri zirafach, a mp si vylozil z vacku penazenku. Odisli sme odtial a ideme do bufetu sa najest, a penazenky nikde... Tak utekal spat, a chvalabohu tam bola. Preslo cca 6min... (mimochodom mal v nej pekny obnos penazi, 400eur) nakolko si vcera vyberal, lebo ide nieco zaplatit. Skoro ma jeblo... Pridam aj fotos ked dojdeme, t.j za chvilu, uz sme skoro home....
Ahoj mukky.. a prečo máš depku? Ved život je krásny 🙂
Ubolená som aj ja... Horšie ako po pôrode... jeden celý bok ma úplne bolí všetky rebrá, a aj to koleno po včerajšku...
Aj kríže lebo sme spali v obývačke... A moja mama s maým v spálni...
Unvená som ako ťažný kôn po celodennej práci....
Mám suchoty, hlava sa mi točí... nevládzem... brucho ma bolí... otras... takže aj ja som na nič 😝
Idem pridať foky.....

Ok tak papa zatial