Diskusia len pre ,,netabuľkové" mamičky
mile mamicky urcite sa medzi vami najdu aj take ktore sa neriadia knizkami ale srdcom 😉 ..poprosim neprispievat maminy ktore striktne vsetko dodrzuju takych tem tu mate dost 🙂 ...a ani 🙂 neprispievat vetami typom ublizujeme detom ak im dame jogurt a tak dalej...toto je pre maminy ktore nemaju radi skatulkovanie do tabuliek 😀
hehe , sak uz tam nie som tak naco .hej tu u nas ale ked sa otvorila na mieri tak som presla tam.cca 3 roky
leni a kolko rokov si tam robila??? 😕 tam sa prebaluje maso 😝 😝 😝 a este tam robi ten blby veduci v okuliaroch?
od 1998.maso , syry sa vsade prebaluju .darmo ti povedia ze nie.kazde rano sa stiahne z vitriny a prebaluje.a maso ked smrdi tak ide na lahodky do pece v tom je expert optima.a ten v okuliaroch uz tam nieje .uz je inspektor a ma na starosti asi 8 bil a chodi ich kontrolovat
som ti pisla kde som robila 😀
tak potom ta urcite poznam aspon z videnia..my sme tak postavali pred obchodom kym dosiel sef 😀 ale tam pred tym kde som robila
tááá vidííš zuziček otázka na teba . ty si písala že sesternica má malého alergického na BKM? Ako mu to diagnostikovali?
Lebo nám v nemocnici povedali že nie je alerg. Alergologička povedala že je.
Medzi klinické príznaky patrí vracanie, kolikovité bolesti brucha, stolica s prímesou hlienu alebo krvi, hnačka, zápal stredného ucha, nádcha a veľmi často ekzém. Zriedkavejšie sa prejavuje chudokrvnosťou, znížením množstva bielych krviniek a krvných doštičiek.
Malý má ekzém. Ale nič iné. Po tom čo mi v nemocnici povedali že nie je alrgický na BKM. Tak som mu dala prvú vec v ktorej bolo mlieko - a to jogurt (v 15. mes!) On nijako nezareagoval. Ale alergologička tvrdí že alergický je.
vini mne sa tiež nezdá,že by sa alergia na bkm prejavila len ekzemom, my sme robili počas strednej na to referát a fakt hl.príznakom boli súvislosti s bruchom
mukky no to vieš, treba si to zariadiť 😉 možno keby si zostala pri tom černochovi 😀
NO a to on nikdy nemal (chválim toho tam hore)
Fakt nikdy žiadne koliky, žiadne vracanie, bolenie bruška, problémy s kakanim. Stolica vždy ukážková.
Napr ked som mu dala kyslú výživu tak sa ekzémom vyhodil do hodiny! Jogurty sme mu dávali so svokrou dva týždne a nič!
Ja sú z toh vuuul.
vini ale ja poznám dvoch ludí alergických na bkm a obaja majú také prejavy že bolesti brucha a hnačky ale vyražka nie 😕
vini , ziadaj este raz testy ak ti ich spravia. mne brali v priebehu 3 dni ale na inych oddeleniach. a som mala jedno ze total asi 10x nad hranicou a druhe uplne pod. museli mi spravit o tyzden zas a uz bolo cca v pohode.dr. skonstatovala ach tie nase slavne labaky
petka všetko je to nejaké divné. Bolo mi povedané že takéto deti s alergiami majú slabú imunitu. Malý nebol do roka ani raz chorý. Žiadne lieky (okrem tých pri horúčkach čo mu šli zuby) nikdy nejedol. Až v roku antb (prvé) ked mal ten ekzém infikovaný. Źiadne sople, chrchlanie --- nič. Je v stálom styku so zvieratami a tam mu vyšli len 3 krížiky z 5 ako alergia - teda najmenej. Ale napr treska, soja, zeler, arašidy a podobné hovadiny čo nikdy nejedol má po 5 krížikov. (teda max)
No a tú hyperaktivitu som našla ako sprivodný jak takýcht ekzémov. Alegol povedala že po Zodacu a Denerele bude kľudný jak baránok. Dnes zaspal bolo 22.30 aj to v aute....
..sprievodný jak pri ekzémoch a alergiách ... píšem jak tatar. Chlap mi leží pod rukou. Vtierkuje. Ale mne teda skôr zavadzia 😀

leni 😀
hej tam u nas??no idem kuk blizsíe tvoje foto 😕