Diskusia len pre ,,netabuľkové" mamičky
mile mamicky urcite sa medzi vami najdu aj take ktore sa neriadia knizkami ale srdcom 😉 ..poprosim neprispievat maminy ktore striktne vsetko dodrzuju takych tem tu mate dost 🙂 ...a ani 🙂 neprispievat vetami typom ublizujeme detom ak im dame jogurt a tak dalej...toto je pre maminy ktore nemaju radi skatulkovanie do tabuliek 😀
Mukky teraz ty si zmizla? 😕
Ja si dávam do bachora salco, to vytláčacie, teda pikao 😵 😵 som to dávno nejedla 🙂
ja som už tiež dávno nerobila šampinony,ale na noc su huby riadne ťažké,tak potom aby sa ti nesnívali bubáci alebo to čo dnes sa ti 😀 😀 😀 😝
Jasné ako skoro?? Ja som šikovná 🙂
Sampiony su plnené vaíčkom,šunkou, jarnou cibulkou, a podusenými šampionmi. Teda iba tými nožičkami zo šampionov čo som vydlabala. Som našla recpet na nete 😉
Vsak za 40min. v pohode 😉
Očistené som ich už mala 😉
Iba naukladať na plech, a rýchlo na panvici (cca 5minut) posmažiť sampiony, s vajíčkom, so sunkou, s cibulkou) a naplniť.. a tpo trvalo tak 3minuty... ja ked niečo robím tak šup, šup...
že rýchlo.. práveže pomaly 😀
Ja som jedávala huby aj 15minut pred spaním a pohoda...
nezvyknem mávať so žiadneho jedla prblémy 😉
ideme sa este pohrat,malý ma volá si sadnuť na zem..a potom sa pomaly ukladaťdo ríse snov,ani neviem co dnes ide v tv,nieco by mohlo ist dobré..alebo opat archív..vcera som nakoniec kukala lets dance ako šmajda odstupil..nemal to urobit uz len voci jeho partnerke
tak papa
@nikollette si velmi sikovna. ja v tvojom veku som vedela len cestoviny na 10 sposobov 😉
ala zase manzelstvo ma naucilo. vzdy sme s muzom varili spolu, nebali sme sa experimentovat a zabavali sme sa pri tom. takze dnes uz viem varit vela. a vdaka mm sa nicoho noveho ani nezlaknem 🙂
K nám sa blíži brutálna búrka....
Ako koniec sveta... vytinem aj comp z elektriny tak ked sa vybijem, tak preto...
Všetko je až žlto šedá, myslím nebo... úplne divnéééééééééé 😨
Júj, Zuzka je už na ceste, kto vie čo a ako... Som zvedavá.. Ale snáď bude všetko OK 😉
Si mi dala dobrý nápad s tou vaňou 🙂
Ked dojde hore MP, a najeme sa , pôjdem dať vanu. Ajtak sa musím troška dať dokopy, vlasy umyť, nechty spraviť, masku na tvár......
Aby som bola zajtra pekná 😀 😀 😀
ja ked som odišla z domu,som mala 19 a prvé jedlo som tuším robila kolienka s vajíčkom a slaninkou a aj tie sa rozvarili trochu 😀
potom tuším kurča,zemiaky na paprike,mexicku fazulu,prívarky a také som sa ucila po telefone 😀 ,dovtedy ma varenie absolutne nezaujimalo

@zuziiiicek17 stastnu cestu a uzite si to tam ako rodinka 🙂
a ozvi sa!